« Върни се назад Публикувано на 23.12.2021 / 13:23

КАКВА ОСВЕН ФАШИСТКА Е ИДЕЯТА НА КИРО ДА СИ КУПУВА 300 ХИЛЯДИ ВЪЗРАСТНИ БЪЛГАРИ?! АКО СЕГА НЯМА БУНТОВЕ И ПОЗВОЛИМ ГАВРАТА С НАШИТЕ РОДИТЕЛИ, ЗЕЛЕНИЯТ ФАШИЗЪМ ЩЕ УСТАНОВИ ДИКТАТУРА СЛЕД НАЙ-ЗЛОВЕЩИЯ МЕДИЦИНСКИ, БИОЛОГИЧЕН И ОБЩЕСТВЕН ЕКСПЕРИМЕНТ В ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ!

Освен човешки експериментатор като нациста Доктор Менгеле, Киро Петков вече е и сатрап и дискриминатор.

Неслучайно наричат днешните розово-либерал-комунистически диктатори „зелени фашисти“. Каква освен сегрегаторска и фашистка е идеята на Киро да си купува 300 хиляди възрастни българи над 65 годишни с мизерните 75 лева, за да се бодат с трета доза?!

Инфлацията от последните 9 месеца на двете служебни радеви правителства и шокиращите сметките за газ, ток и парно превърна тези смешни пари в шепа хартийки. Колко са 75 лева в България при положение, че сметката за парно в студената двустайна панелка е 250 – 300 лева?

На всичкото отгоре има пенсионери, които буквално биха рискували живота си за тези смешни няма и 4 банкноти по 20 лева, защото с техните хронични болести третата доза може и да не преживеят.

Срамно е да се прави Киро на Дядо Киро/Коледа и да вади двайсетолевки от нашата торба, за да си купува животите и достойнството на най-окаяната част от народа, която всички на власт ограбиха през последния половин век.

Ако сега няма бунтове и позволим гаврата с нашите родители, зеленият фашизъм ще установи диктатура в либерална Америка, Европа и България след най-зловещия медицински, биологичен и обществен експеримент в човешката история. Много по-злокобен от комунизма и фашизма на 20 век взети заедно.

Николай Бареков

«