« Върни се назад Публикувано на 22.09.2014 / 14:45

КАКВА НЕЗАВИСИМОСТ? 25 ГОДИНИ СМЕ РОБСКА СТРАНА!

РобиДнес сълзливо-патетично честваме годишнина от независимостта на България. Русофобският ни и смешно войнствен президент Плевнелиев обяви инициатива за отбелязване на „25 години свободна България“. По-безочлива неоколониална лъжа не съм чувала!
Всъщност никога в историята си България не е била толкова неоколониална зависима! Никога в историята нейни лидери не са получавали указания за всяко действие от съответните посолства! Никога не са ни размахвали за всяко нещо пръст, както правят днес всякакви европейски институции – дори султанът не се е месил толкова в живота на раята, както те!
Никога чужди посланици не са излизали по улиците да ни напътстват за всичко като се почне от това да възприемем педерастията им чрез гей парадите и се стигне до указанията на г-н Пардю към студентите от СУ как да свалят правителството и с коя държава да сключим един или друг договор!
1300 години в България не е имало чуждестранни бази! Днес има такива бази и то като в колониална страна, получени от външната сила безплатно!
lidlНикога в България не е имало толкова чуждестранна агентура, която да насочва всичко от мислите на масите чрез НПО-тата и медиите до действията на политиците чрез компромати, заплахи или просто вербуване!
Българската армия и нейните ракети са унищожени в по-големи мащаби отколкото след Ньойският договор, а либералните неоколониални пропагандистки слуги ни казват колко сме свободни и независими. Никога преди последния чтеврът век българите не са служили като наемни войници на войните за чужди сили! През последните десетилетия българската армия е като колониалните войници на Англия, рекрутирани от колониалните й територии през ХІХ и първата половина на ХХ век! Обслужва войните на чужди държави с парите на физически изчезващия българин.
Никога оцеляването на българина не е зависило толкова много от мащаба на експлоатацията от чуждестранни сили – като се почне от чуждите корпорации, овладяли Софийски вода, мине се през чуждите ЕРП-та и американските тецове, мине се през моловете, пълни с чужди продукти, убили българското производство и стигне до разрешенията дали да имаме и от къде да получаваме газ, петрол и какво ли не, а там отиват парите на днешните роби – към чуждестранните господари!
Да, при османския султан бяхме по-свободни отколкото при днешното неоколониално робство!
Фарсово, смешно, неадекватно звучи патосът на речи и празнословията на политици на тема „независимост“!
България днес е робска страна! Нужна ни е нова битка за независимост!
Николина Казакова

Колаж: Иво Ангелов, „Сила“

 

«