« Върни се назад Публикувано на 14.01.2011 / 20:35

Каква е разликата между баскетбора и бирата „Леденика”

 

 

Видяхме я нагледно .Жалкото е, че това са млади хора, на които живота започва с една голяма лъжа и разочарование , макар още да не са се замислили какво точно им е отредено и на тях  с човеконенавистния закон за пенсиите, но и това ще дойде .Общо взето,това са хората гласували за ГЕРБ, а потенциала на местната власт няма какво да го коментираме,след нас –потоп.

Държавата е проядена и наистина има нужда от пречистване за да оттече боклука,натрупан през последните 21 години, да се възродим отново и да тръгнем в правилното русло на Източното Православие като дух и ценностно система .Но въпроса е друг :каква е връзката между баскетбола и бирата ,та макар и Леденика?

От поредната серия СРС –та ни става ясно,че връзка има и то съществена .От трибуната на Народното събрание Премиера ни обясни ,че Президента му се е обадил да каже ,че  баскетболният шеф има проблем с митниците .Не стана ясно и баскетбола ли се обмитява , или Б.Б. се набута в още по –голям капан,защото се разбра ,че Президента е по умен ,защото не е чел само ,,Винету” , а е внимавал в час и си е научил урока и никъде не се говори за собственика на бира ,,Леденика“, а за Президента на баскетболната федерация .

Между другото ,този човек се оказа и почетен консул на Бразилия у нас. Получи се три в едно – активно мероприятие отвсякъде .По този начин Б.Б. изпадна в едни обяснения ,от които  личеше  колко са неубедителни и за пръв път не можа да влезе в своята си лексика ,с която стана за смях по света,но по –лошото е ,че направи за смях България ,която е преживяла много водачи –едни добри ,други направо некадърни .

В случая става дума за вторите ,което не е толкова важно ако не засягаше живота на народа на България .За баскетбола и друго може да се каже ,че и спорта ,както културата и цялата икономика са попаднали в ръцете на меко казано неподходящи хора , подбрани на принципа на зависимостта за да бъдат обслужващ персонал на хората от задкулисието ,които си позволяват лукса да се отъждествяват с Бог ,макар че и библейски погледнато Бог е изгонил с тояга търговците от храма .Дано Премиера е разбрал ,че и на него му е отредено да бъде обслужващ .

Много търговци се навъдиха у нас през прехода без край ! Животът е колело,или иначе казано :,,По –мъдро е да се радваш на разлъката ,защото след разлъката идва срещата .“ Мория .При нас май много дълго продължи срещата !Чакаме следващата серия до окончателният нокаут ,а не победа по точки .Така е справедливо !

 

Наталия Петрова

 

«