« Върни се назад Публикувано на 19.09.2014 / 21:23

Каква е разликата между Бареков и Борисов? Аз виждам само приликите.

Любо КольовскиБареков ще блокира границите и ще спира изборния автобусен туризъм. Като кандидат депутат и кандидат за премиер, Бареков е под крилото на закона. Има имунитет и органите на властта не могат и с пръст да го пипнат. А Бареков не само ще наруши обществения ред, ами направо ще затвори държавата. На 5 октомври няма да има никакво значение дали влизаш или излизаш от територията на републиката. Няма да има значение дали отиваш на сватба или на погребение в която и да е съседна държава.

Това намерение е уникално и безпрецедентно в човешката история. По същество то напомня заградителните отряди на НКВД, които „гениалният“ Джугашвили измисля в самото начало на Отечествената война – когато пуска необучените 17-18 годишни войничета с по една винтовка на пет човека срещу автоматичните оръжия на немските агресори.
Бареков е носител на същите енергии, вдъхновили Джугашвили и противникът му Адолф. Бареков прилича на Адолф, защото сънува, че ще отвори 1 млн. нови работни места. Борисов, и той като Адолф, провижда благоденствието в строителството на магистрали, без да се интересува, че има населени места, в които във второто десетилетие на 21 в. няма ток. И няма пътища. А има хора, които са забравили как се меси и изпича хляба.
Каква е разликата между изброените от мен персонажи? Не знам. Аз виждам само приликите.
Любо Кольовски

«