« Върни се назад Публикувано на 26.03.2022 / 9:12

КАЖИ, ЛОРЕР, ОТГОВАРЯЙ И НИ ГЛЕДАЙ В ОЧИТЕ, НЕБЛАГОДАРНИКО. ДНЕС ТИ ИСКАШ ПУБЛИЧНО СМЪРТТА НА РУСИЯ! НА ТВОЯТА ВТОРА МАЙКА, КОЯТО ТИ ДАДЕ ЖИВОТ!

Добре е, все пак, че има и други евреи! Благодарни.

Опитвам се да разбера реакциите на всеки човек, но довчерашния член на ръководството на Шалом, Даниел Лорер,  който по смисъла на своя пост в тази организация беше „евреинът на евреите “ в България, не разбирам.

Вероятно няма и да разбера! Такава злоба, ненавист и неблагодарност към Русия аз не съм виждал, независимо, че тези „еврейски ценности“ биват изразявани по твърде перфиден и не толкова виртуозен начин.
Да не би аз да греша, че именно върху планините от трупове на милиони руски войници, спасените от холокост евреи успяха да изградят собствена държава? Нима същите тези руски войници, командвани лично от диктатора Сталин, не извадиха със собствените си ръце хиляди евреи от газовите пещи в концлагерите? Нима тези концлагери бяха направени от руснаците и диктатора им? А дали идеологията за пълно унищожение на евреите по света е руска?

Кажи, Лорер, отговаряй и ни гледай в очите, неблагодарнико.

Кажи открито, Лорер, някой от днешното ни европейско семейство ли измисли холокост и го направи с впечатляваща категоричност и убеденост, че това е полезно за всички хора по света или руснаците го направиха?

Кои от държавите в днешното НАТО, освен България, се противопоставих а тогава на тази сеч на евреи или забрави, че повечето от държавите бяха съучастници и съдружници на Хитлер?

Сигурен ли си, Лорер, че ако руснаците и техният зъл диктатор не бяха платили с милиони трупове цената и не бяха  обърнали хода на войната при Курск, вас евреите щеше да ви има днес?

Мисля, че никой друг нямаше да ви спаси от изчезване.Никой!

Запомни това.

Днес ти искаш публично смъртта на Русия! На твоята втора майка, която ти даде живот.

Николай Марков

«