« Върни се назад Публикувано на 12.02.2021 / 9:17

КАЖЕ ЛИ ВИ ЦВЕТАНОВ 1 МИЛИОН, ЗНАЧИ СА ПОНЕ 10! АНАДЪНМО, ВЪЛНЕВ?!

Рано заран по бтв Хекимян хлъзгав, удобен, прислужлив на интервю с Цветан Цветанов. Платено, рекламно, предизборно интервю – личи, та дрънка.

Цветанов с умопомрачителните си словесни конструкции признава, че 1 млн. лв. имало по сметката на партията му за изборите. И не спира да рекламира не партията си, а … Павел Вълнев.

Който раздавал ей тъй на милиони, щото бил патриот, и инвестирал във „ВСИЧКИ страни по света“, натъртено два пъти.

Цветанов в изумителната си тъпота стига и до там да изрече: „ От всички тези дарения има и доста доброволни вноски“.

Въх, ДОСТА? ДОБРОВОЛНИ? А другите, като не са доброволни, от рекет ли са, Особена форма на главата?

Цветанов признава и още нещо – „аз работя в една от неговите фирми“. Демек, на Павел Вълнев.

Хекимян слугински пропуска да попита тоно като какъв работи Цветанов – като чистач на тоалетните, като информатор на ЦРУ, или като диспечер на камионите от страната на DEA.

Половината от интервюто минава в реклама на Павел Вълнев от страна на Цветанов и подтикване – ама поканете го бе, поканете го за интервю. Хекимян естествено се съгласява. Защото това са пари – тия интервюта са срещу пари, уважаеми зрители, нямайте никакви илюзии – рекламни пари – и поради тази причина нищо от тях няма да научите, освен безумния словоред на Цветанов.

Всъщност, каже ли ви Цветанов 1 милион, значи са поне 10. Цветанов ли не знае, че 1 млн. лв. едва стигат само за кметска кампания?!

А залепването на Цветанов до Вълнев и обратното, както отдавна написа АФЕРА, изобщо не е случайно. Вълнев е пласиран от американците у нас, и на Балканите, със съвсем друга „мисия“. И баш му брига за Цветанов.

Цветанов се опитва да обясни защо продал Вълнев телевизията си, понеже бил пресиран.

Изключително умният Цветанов, който точно тогава, е в същата тази власт и заедно с Боко и коли, и беси, пропуска да обясни, че телевизията е продадена на Пеевски чрез посредничеството на Властта в лицето на Боко и … Цветанов. А Хекимян се прави на улав, естествено.

Цветанов вика даже, че Вълнев заложил на него, защото Цветанов нямал зависимости и най -вече от ДПС.

Аре бе! Тия двамата мислят всички за идиоти.

Цветанов, колко пъти още трябва да ти кажем, че биз бизе разговорите ти с Пеевски са налични? Анадънмо, Вълнев?!

Afera.bg

 

«