« Върни се назад Публикувано на 16.12.2021 / 15:09

КАЖЕТЕ МУ НА КИРО! ХОРАТА НЯМА ДА МУ ПРОСТЯТ! МАХНЕТЕ ЗЕЛЕНИТЕ СЕРТИФИКАТИ! АКО НЕ СТЕ ГО УЧИЛИ В ХАРВАРД, АЗ ЩЕ ТИ ГО КАЖА – ЗАЩОТО Е ГРЕХОТА! НАСИЛИЕТО Е ГРЯХ!

Кажете му Киро!

Едва ли има трезвомислещ човек, който да не е разбрал абсурдността на нещата, които ни се случват. 2 години и слепите усещат, че целта не е нито нашето здраве, нито нашета безопасност. Самата аз можех да им дам сто идеи как да подходят с вируса. По- умни от мен също щяха да решат кризата до сега.

Правят ни на глупаци. Каква е целта, не мога да знам,  знам само, че ме лъжат, цензурират, ограничават.

Някой трябва да каже на Кирил Петков, че ние ако не сме завършили Харвард, сме имали най- доброто образование в света. Грамотните хора бяха много. Мислещите, будните също.

Тук залъгване със зелени сертификати, уж за нашата свобода после,  няма да мине.

Не ме интересува Гърция, мърция, английската кралица и т.н..  Ако те се бесят и аз ли трябва? От солидарност към ЕС? Не ща. Не ща, бе!!

Две години сме ходили 5- 6 пъти на море. Маски никъде, дистанции никакви. По улиците също. В ресторантите – когато няма забрани – също. Живи сме. Докога? До когато ни е писано.

Не искам никого да принуждавам да не се сиропира. Не искам и мен да ме принуждават, отнемайки право да се движа, работя, пътувам.

Разделиха ни. Това направиха.

Оня ден приятел ме агитира да се бода. Той отивал за трета. Ми хубаво. Аз не желая. Макар да знам, че те са по- опасните вече. Който иска да чете защо.

Та ако Кирил Петков не проумее, че Радка Аргирова е подигравана от 90 процента от хората, не знам как разчита тя да ги убеди, щом не е успяла за 2 години.

Аз вярвам на Мангъров, Антония Първанова, Чорбанов, Тодоров и много други лекари – наши, италиански, немски, американски, които съм слушала. И на които не се дава достатъчно време в ефир, даже хич по националните медии… Радка и подобните са всеки ден. Че и по няколко пъти.

Какво се крие от нас не знам. Но знам, че с всички глупости,  които направиха за 2 години, не ме убедиха – разколебаха ме.

Така, че да остави тези идеи за масова вакса. Хората няма да му простят. Вместо това да махат тези зелени сертификати, че е смешно. Всеки знае защо. И всеки знае, че му налагат ограничения. С лъжа, че видите ли –  било доброволно…, ами не е.  И никого няма да убедите. Доброзорно е.

Принудително е.  Не влизай, Кириле в това. Не влизай!!  Ако не сте го учили в Харвард, аз ще го кажа – Защото е грехота.

Вече твърде много хора, извършиха твърде много грехове. Насилието е грях. Ние не сме малоумници, които искат да умират и да заразяват другите. Ние знаем, че ни лъжат.

Ивана Василева

«