« Върни се назад Публикувано на 18.12.2014 / 21:59

Кажете едно голямо „Благодаря“ на ОРТ, че ви показа истински журналисти, а не разните подобия, които населяват нашата журналистика!

ПутинВ 11 ч. българско време Путин ще даде пресконференция на тема: „Бойко Борисов и Лукарски – ролята им в подредбата на планетите и световния порядък.“, предаде ТАСС.

Абе, тоя Путин къде си крие листчетата със записките си?

Така… Само да ви кажа, че съм ходил на мнооогооо пресконференции. Такава пресконференция, като тая на Путин просто няма нийде по света.

Кажете едно голямо „Благодаря“ на ОРТ, че ви показа истински журналисти, а не разните подобия, които населяват нашата журналистика!

Та, кой казваше, че нямало да има последни три въпроса? Има, има три последни въпроса!
Диктатор! Три часа не млъкна!

Предстои ли Обама да даде пресконференция, че да му пратим нашите изстебители Николаев, Цолова, Стажанта и другите от Спецназа за влудяване на хората? Под командването на Любица, разбира се.

Трудно ми е. Много ми е трудно, братя и сестри, все по-трудно ми е да гледам български политици след днешната изява на тов. Путин.
И за журналайките ни се отнася същото.
Мрак!

БНТ в новините си силно набляга на Куба и САЩ. Ей я на къде е Куба. Важна ни е, значи. А че Путин ни отсвири, карай… Много важно!

Според бТв, целта на Путин е била да разсее съмненията. Пред 1300 журналисти от цял свят.
Сега, питам се, разсея ли съмненията тов. Путин? Като каза, че руската мечка не си дава тайгата, разбираш ли…

СТРУКТУРЕН АНАЛИЗ НА ГЛУПОСТТА
Така. Завихрят се две противоположни мнения из мрежата. Една група публицисти казва, че щом и си забелязал Путини пресконференцията му, значи ти си подъл путинист, комунист и враг на народа. Другата група те приветства като съмишленик и бурно те аплодира.
Всякакви изисквания за обективност автоматично отпадат от списъка с критериите за нормалност. Значи, най-добре е да си заровиш тъпата глава в пясъка и да разправяш, че Путин го няма. Няма и пресконференция. Нищо няма. Ти си някакъв надрусан с идеологии тъпанар. Побъркан политикан си ти! Какъв Путин! И Русия я няма. Измислици и измишльотини!
Обаче, публицистиката ви се занимава с реалните факти, събития и данни от актуалното ви съществуване. Ако това не е така, значи вие сте белетристи, поети и пр. труженици на литературата. И кой си ти, че да смееш да си съобщаваш мнението публично! Я, марш в кьошето и да мълчиш!
Правим си една корида. Не се знае кой е тореадорът и кой е бикът на арената. Знае се само, че всички се дразним и озверяваме от някакви цветове.
Знае се още, че Путин го има. По-странно присъстват други държавни лидери в пейзажа. Няма да ви казвам кои са те. Вие си ги знаете.
Знае се още и колко струва взривоопасното държавническо невежество на разни сбърканяци.
Не обичам политиката, но какво да правя, когато осъзнавам, че тя силно се интересува от мен?
И друго се знае. Че нашите партлидери и държавници са едни джебчии в големите игри.
Можете да видите партийния модел и елита на нацията на Женския пазар. Там шиткат контрабандни цигари дилърите на властта.
Можете да ми викате „Враг на народа!“, „Кулак!“, „Изедник“ или каквото там се сетите. Не ви чувам. Да знаете, че не ви чувам!

Любо КольовскиЛюбо Кольовски

«