« Върни се назад Публикувано на 12.05.2022 / 11:00

КАВАРНА СЪС ЗАТВОРЕНИ ТЕНИС КОРТОВЕ ЗА ЛЕТНИЯ СЕЗОН, ЗАРАДИ НЕАДЕКВАТНИ ДЕЙСТВИЯ НА ОБЩИНАТА!

Възмутени и потресени жители на Каварна сигнализираха АФЕРА, че поради безумно неадекватни действия на Община Каварна, градът остава със затворени тенис кортове точно преди летния сезон.

Договорът за стопанисване на тенис кортовете изтича на 1 май т.г. и вместо Община Каварна о време да насрочи назад във времето конкурс, вместо да предвиди, че ще остави Каварна без тенис кортове, тя насрочва конкурс едва сега, който ще приключи напред във времето евентуално септември месец т.г.

Вместо Община Каварна да се договори до приключване на конкурса с досегашния ползвател да ги обслужва, Общината направо затваря тенис кортовете и така лишава жителите и гостите на туристическия град от ползване на тенис кортове. На всичкото отгоре има насрочени и състезания, които очевидно няма да бъдат проведени.

Кой има интерес от такова, меко казано, недалновидно решение?!

Тенис кортовете изискват специална поддръжка, а при затварянето им и нефукционирането им в продължение на цялото лято, това означава, че те ще бъдат докарани до фаза, в която умишлено цената им да падне, за да бъдат евентуално купени от когото трябва.

Няма иначе друго обяснение неадекватното поведение на Община Каварна, в лицето на кметицата и Елена Балтаджиева /от ВМРО, която оставя града, жителите и туристите, без тенис кортове и то точно през летния сезон.

Afera.bg

«