« Върни се назад Публикувано на 22.07.2023 / 11:09

КАБИНЕТЪТ „ДЕНКОВ – ГАБРИЕЛ“ НЕ БЕ СЪЗДАДЕН ПО ПРИНУДА ЗАРАДИ ГЕШЕВ, А БЛАГОДАРЕНИЕ НА ГЕШЕВ! БЛАГОДАРЕНИЕ НА ГЕШЕВ! КОЙТО СЕ „БИЕЛ“, АМА … ОТЗАД!

Това е част от материал на Соня Колтуклиева, в който тя отбелязва, че кабинетът „Денков – Габриел“ бил създаден по принуда заради Гешев:

О, неее, драга ни Колтуклиева, кабинетът „Денков – Габриел“ по никакъв начин не беше съставен по принуда заради Гешев.

АФЕРА написа още през април месец т.г. кога и как ще има кабинет. Още тогава в прав текст написахме, че кабинет ще има категорично с втория мандат на ПП/ДБ, и че всичко онова, което течеше тогава и нататък е пунта -мара. Още тогава написахме, че Играчите, които правеха уйдурмата под диктовката на американското посолство с една единствена цел – на всяка цена да има правителство заради Украйна, няма накъде да мърдат и ще съставят правителство с втория мандат на ПП/ДБ, като ГЕРБ и Боко Тиквата ще „клекнат“ на всичко за което им е наредено.

Всички останали, които се надяваха на друго, бяха наивници.

Никаква „принуда“ е нямало покрай събитията с Гешев. Даже – напротив!

Да, ако Гешев бе отиграл и разиграл по РАЗЛИЧЕН НАЧИН ситуацията, можеше и да бъде различно, но той НЕ ГО НАПРАВИ, АБСОЛЮТНО УМИШЛЕНО, ЗАЩОТО СЪЩО БЕ В ИГРАТА, В СХЕМАТА И В … „ПРЕГРУПИРАНЕТО“.

На 15 май т.г. Гешев скъса мелодраматично оставката си. И от тогава, та и досега, непрекъснато повтаря, че не лъжел и се … биел.

От 15 май до датата на официалното гласуване на правителството „Денков – Габриел“ – 6 юни т.г., Гешев имаше предостатъчно време за да ПОПРЕЧИ на създаването на това мерзавско правителство, което днес, апропо, ругае и плюе.

НИЩО НЕ НАПРАВИ ГЕШЕВ, освен едно – да слепи като с туткал вече сценарираната Сглобка още от края на април т.г., също под диктовката на американците.

На 2 юни т.г. Гешев поиска имунитета на Бойко Борисов по „Барселона гейт“. 4 дни преди гласуване на правителството, което на практика консолидира „политическия боклук“.

И сега – най-важното!

През всичките тези дни Гешев НЕ СИ МРЪДНА ПРЪСТТА СРЕЩУ ПП/ДБ!! ВЪПРЕКИ КУПИЩАТА ДОКАЗАТЕЛСТВА ПРЕДОСТАВЕНИ МУ ОТ СЛУЖБИТЕ СРЕЩУ КУП ЛИЦА ОТ ПП/ДБ!

АБСОЛЮТНО УМИШЛЕНО НЕ ДОКОСНА НИТО ЕДНО ЛИЦЕ ОТ ПП, въпреки че имаше неопровержими данни освен за корупция, и за държавна измяна!

Чак 6 ДНИ!!! ПО-КЪСНО, СЛЕД съставяне на пъкленото правителство, Гешев поиска имунитета на Кирил Петков – на 12 юни т.г. и то за тъпня, която се наказва с административно наказание. За да замаже очите на хората, че уж нещо е направил срещу ПП.

Още в първите месеци на годината АФЕРА написа в прав текст, че има запис, направен в Банкя от Младен Маринов, на който ВИП американски пратеник по тези земи арогантно и нагло е дал да се разбере, че който не подкрепи ПП ще бъде заличен от политическата карта на България.

Днес резултатите от това, което виждаме като управление на държавата потвърждават това от записа, който никой от ГЕРБ не посмя да тиражира.

На практика С БЕЗДЕЙСТВИЕТО СИ, НАПЪЛНО УМИШЛЕНОТО СИ БЕЗДЕЙСТВИЕ, ГЕШЕВ ПОМОГНА ЗА СЪСТАВЯНЕТО НА ПРАВИТЕЛСТВОТО!

И каквото и да ви говори – това е абсолютната истина.

Защото зад кулисите ВСИЧКИ БЯХА В СХЕМАТА, А ГЕШЕВ СЕ ЧУДЕШЕ НА КОГО ПО НАПРЕД ДА УГОДИ И КОГО ДА НЕ ПИПНЕ. За да се уреди в „прегрупирането“ в нова „роля“, тоя път „политическа“.

Да ви прави впечатление, че не пипна и „пътя на копринката“, въпреки рецитациите за „операция „чисти ръце“?!

Притежавам купища чатове с Гешев, които доказват как „сега не може РР“, как сега „не мога да се противопоставям на всички“, и още, и още…, които доказват ФАЛША И ЛИЦЕМЕРИЕТО на ТАКА НАРЕЧЕНАТА ПРОВЪЗГЛАСЯВАЩА СЕ ПОРЕДНА „ОПОЗИЦИЯ“ срещу … „политическите боклуци“. Същите тия „политически боклуци“, които иначе обслужва/ше/.

Истината е отвратително грозна и няма нищо общо с това, което ви приказват по телевизорите, и което ви прокламират от страниците си във Фейсбук.

Всичко отдавна бе сготвено и приготвено като Сглобка само заради … Украйна, и само заради Украйна американците престанаха да се интересуват кой е корумпиран, кой е крадец, кой е лъжец. С бандити и със зависими боклуци най-добре се бачка, когато трябва да бъдат наведени.

Гешев се …. „биел“? Айде, бе! „Биел“ се … отзад!

Лично бетонира Сглобката, лично ИЗВАДИ от правосъдие ПП/ДБ и „пътя на копринката“, сетете се от първия път защо.

Когато от третия ден след като подкрепи Гешев, заради това че можеше да арестува поне част от боклуците на политическата сцена, АФЕРА уверявайки се, че е поредният клоун лаладжия, зависим до откат, нататък АФЕРА повече от 50 дни си свърши оперативната работа.

И ще му дойде времето, когато ще я разкажем тая мръсна хава без да спестим нищо.

Веселина Томова

«