« Върни се назад Публикувано на 01.06.2017 / 9:22

ЙОРДАН ЦОНЕВ: „ИЗБОРИ ДО ДУПКА!”. /АМА САМО С ГЕРБ, УРРРРА!/ А ДАЛИ ЯДЕМ ДОМАТИТЕ С КОЛЦИТЕ, АНАДЪНМО?!

йордан цоневНова телевизия, дето изобщо, ама никак не е на Бойко Борисов.
Йордан Цонев. С нови рамки за очила.
ДПС били „опозиция” и щели да гласуват за свалянето на Главчев като председател на парламента.
Изобщо – „ние сме опозиция!” отсича Йордан Цонев.

Защо? Забележете!, защото „не приемаме участие в правителството на фашисти”. Т.е. разбирай – така наречените патреотари.
И „избори до дупка” – това е положението според Йордан Цонев.
Какво разбираме от тази проникновена изповед на човека, който преди години нарече от парламентарната трибуна Бойко Борисов „мутра”, после се пъчеше как ще спечели делото, че пътека направи да моли и сайта „АФЕРА” за съдействие, а най-после взе, че целуна ръчичката на Бойко Борисов, извини му се и изобщо си плю на сурата така, че се самоуби завинаги?
Разбираме, че ДПС са „опозиция”, единствено защото в правителството „Борисов 3″ участват т.нар. патреотари, наричани от ДПС „фашисти”. Ако в правителството „Борисов 3″ не участваха т.нар. патреотари, ДПС нямаше да бъдат опозиция и щяха да крепят оная работа на Бойко Борисов и всичко щеше да е под мед и масло.
Разбираме, че ДПС мноооого си обичкат лицето Бойко Методиев Борисов, тъй като Йордан Цонев не посмя да обели и лафче срещу Оня от Банкя – „мутрата”, на която впоследствие целуна задника. От което следва, че ДПС нямат абсолютно нищо против Борисов и ГЕРБ да управяват, заедно с техния човек Горанов, чак до … второто пришествие.
Велика „опозиция”, няма що.
Така че „избори до дупка” очевадно за ДПС означава „ГЕРБ до дупка”, ама само с нас – тогава ще има великооо управление „в името на надграждането и приемствеността”.
Пеевски пратил много поздрави на Ана Цолова и Виктор Николаев и им пожелал да си вършат „все така професионално работата”, разплакахме се от потрес.
А Доган се занивамал със „стратегически анализи”, не се ебаваше Йордан Цонев пред разтопилите се Цолова и Николаев.
Политическа партия, която се нарича „опозиция”, но не на ГЕРБ и Борисов, а на всеки друг, който дундурка Оня от Банкя, не е „опозиция”, а „алъш вериш”.
Анадънмо?!

Веселина Томова

 

«