« Върни се назад Публикувано на 02.02.2014 / 18:04

ЙОРДАН БОНЕВ: ОФИСЪТ НА БОЙКО В БАНКЯ: „НА ТОВА МЯСТО ТУК Е БИЛА КОЧИНАТА, КЪДЕТО БАЩА МИ Е ГЛЕДАЛ ПРАСЕТАТА“

 

Наистина се видяхме с Бойко Борисов, срещата бе по заповед на Бисер Миланов-Петното, има и свидетели. Целта беше да смачкаме Николай Бареков, Борисов ми повтори това нещо 15 пъти. Сега се разграничавам от тези неща и действията на Петното. Пак повтарям, че тази среща ще бъде потвърдена, още тази седмица. Имаме доказателства, които сме предали на институциите, ще го предоставим другата седмица. Не мога да кажи какви, защото ми е забранено.

Призовавам Бойко Борисов да седнем на една маса и да ми каже в очите, че не се е срещал с мен. Мога да ви кажа и какво каза за Сергей Станишев. Че не може да го понася, Георги Първанов изнасилва БСП. Борисов имаше още една идея. Да направим масов митинг и да свалим правителството.

Моята школовка в политиката е получена в младежкото ГЕРБ. В момента има голямо задкулисие в държавата. Аз Бисер Миланов го познавам от Русе. Заедно решихме да направим движение „Свобода“. Никой не стои зад мен. Две години съм обучаван в Държавна сигурност. Не обикаляме по партиите да искаме пари. Аз бях много против тази среща с Борисов. Петното даде нареждане за нея. Най-големият враг на Борисов в момента е Николай Бареков. После са Станишев и Ахмед Доган.

В момента животът ми е в опасност! За услугата Борисов предложи 500 000 лева и даде аванс от 12 бона. Парите взе Бисер Миланов, не знам какво си е купил с тях.

Борисов разкри още, че ГЕРБ ще пусне в публичното пространство тезата, че Бареков е платил на Петното. Борисов обеща и да се изфабрикуват компромати за това.Всеки може да се впечатли от ловните му атрибути. След като се мине по пътеката и се влезе вляво – влизаш в неговия офис. Той каза – на това място тук е била кочината, където баща ми е гледал прасета”, разказа в предаването на Мартин Карбовски по Тв7 Йордан Бонев, близък до Бисер Петното.

Afera.bg

 

«