« Върни се назад Публикувано на 04.04.2014 / 12:55

ЙОВЧЕВ, СПРИ ДА ПЛЕЩИШ НАЙ-ПОСЛЕ ГЛУПОСТИ И НЕ ПРЕДИЗВИКВАЙ ДЯВОЛА!

 

Ще направя всичко, което може да бъде направено, за да не се допусне никакво посегателство срещу свободата на словото„, обеща тържествено в кулоарите на Народното събрание вътрешният министър Цветлин Йовчев. АФЕРА неведнъж е отбелязвала, че вътрешният министър Цветлин Йовчев е хабилитирано недоразумение в МВР, което освен, че е троянски кон на ГЕРБ в това правителство, е и лице, което никога не знае какво плямпа.

Заклинанието, което е изрекъл Цветлин Йовчев е тъпо, помпозно и откровен автогол.

Истинският вътрешен министър не се плъзга по политическия пиар, нито говори неща, които изисква от него публиката, пък била тя и журналистическа. Истинският вътрешен министър би трябвало да е МЪЖ, пич и човек, който НЕ ПРИКАЗВА МНОГО, но пък действа и отговорите му са делата му – неговите и на МВР.

Да обещаеш ВСИЧКО, КОЕТО МОЖЕ ДА БЪДЕ НАПРАВЕНО, ЗА ДА НЕ СЕ ДОПУСНЕ ПОСЕГАТЕЛСТВО СРЕЩУ СВОБОДАТА НА СЛОВОТО, е истинско предизвикване на дявола.

Бихме казали и мръсна интрига, но ще си замълчим.

Защото сега всеки враг, включително и политически, на Цветлинчо „Бастуна”, както е прякора му от Морското училище във Варна, само за да му го начука, веднага може да запали още две-три коли на журналисти, да понабие някой журналист, или не дай Боже, нещо по-остро.

И така да докаже на Йовчев, че НЕ Е НАПРАВИЛ ВСИЧКО, КОЕТО МОЖЕ ДА БЪДЕ НАПРАВЕНО, за да опази журналистите.

И вярвайте ни, има такива типове, които точно това ще направят. А и времето е предизборно.

Цветлин Йовчев или е изключително малоформатно умен, или доказва интриганщината  си, която е пословична за него като оценка в полицейските среди.

А като се има предвид кадрите, които назначи в МВР Цветлин Йовчев – майка плаче, грамофон свири!

Веселина Томова

«