« Върни се назад Публикувано на 18.06.2014 / 16:53

ЙОВЧЕВ, БАКТЪН ОТ НЕКАДЪРЩИНАТА НА МВР-ТО ТИ! АЙДЕ, ДРУМ, И ДОГАН ДА ТЕ ВЗЕМЕ ДА МУ ЧИСТИШ ТОАЛЕТНИТЕ!

 

Вътрешният министър Цветлин Йовчев отчете дейността на МВР, за която няма да направим никакъв коментар, тъй като през цялата отминала година ежедневно сме изнасяли всички „ювелирни” некадърщини на МВР-то на Цветлин Йовчев. Йовчев със самочуствието на … премиер рече, че на правителството му оставали 2-3 седмици и „нямало да има смени в него”. Тоя да не би вече да се изживява като служебен премиер, въртейки очичките в орбитите неконтролируемо?!

„Всички действия на МВР по разследването на опита за убийство на Делян Пеевски са били под ръководството на прокуратурата.”, така мръснишки Цветлин Йовчев отговори на главния прокурор, който изрече онова, което АФЕРА написа още преди дни – че първо МВР сътвори „,убийците” на Делян Пеевски, а прокуратурата е действала поради неотложност, заради „разследването” на „спецовете” на Йовчев.

Като знаем кой назначи Цветлин като вътрешен министър, кой му е тамадата и на кого е къртицата, Йовчев да не се пъчи толкова, за да не му припомним как в хотел „Шератон”, подпирайки задниците на Цветанов и Флоров при среща с член на Висшия съдебен съвет, Цветанов си позволява да се обърне към магистрата: „Вие, /ВСС/ защо мачкате НАШИЯ ЧОВЕК Цветлин?!”.

Разбира се никой не е мачкал Цветлин Йовчев, просто Йовчев  Е ЛЪГАЛ НАГЛО ВСС по случая с натиска му върху съдия Пенгезов да остави на всяка цена в ареста Антон Петров – Хамстера. Да не му припомним и как мачка съпругата на Пенгезов в ДАНС с фалшиви доноси, които на всичкото отгоре саморъчно впоследствие къса.

Айде, друм, Йовчев. Дано този път Доган те вземе да чистиш тоалетните, че ни писна от некадърщината и поръчките ти!

Afera.bg

 

 

 

«