« Върни се назад Публикувано на 08.04.2014 / 8:55

ЙОВЧЕВ, АЙДЕ ПО-ЛЕКО: НЕ ТИ ПАЗИШ ГЪРБА НА ГЛАВНИЯ СЕКРЕТАР НА МВР! ПОЗОРНО Е ЛИЦЕМЕРИЕТО ТИ!

 

„Ще браня всеки, който си изпълнява задълженията в МВР”, въртейки очички изрече по bTV вътрешният министър Цветлин Йовчев. „Хабилитираното лице”, „библиотекар”, известен в морските среди като „Бастуна”, се изля да обяснява разни работи в телевизионен ефир – от смешни, лицемерни и фалшиви, до направо гротескни. Йовчев щял да пази всички, които си спазвали задълженията в МВР? А какво прави с некадърниците, които назначи УМИШЛЕНО, за да държи в ПРОВАЛ УМИШЛЕНО дирекции на МВР в страната?

Нищо.

Върти си хитрите очички и после се чуди как „толкова неадекватни действия на оперативни не бил виждал”. Че той кога изобщо е виждал в живота си действия на оперативни служители на МВР? Доколкото ни е известно в биографията му най-стойностното нещо, което е направил е да пише доклади под диктовка срещу неудобни.

Ами ела във Варна, бе, „Бастуне”!

Ела да си видиш вересиите! И обясни на обществото ЗАЩО НЕ УВОЛНИ ДИРЕКТОРА НА ОД НА МВР – ВАРНА ДНИ ПРЕДИ СКАНДАЛА С ВОЛЕН СИДЕРОВ НА ЛЕТИЩЕ –ВАРНА?

Обясни ИСТИНАТА защо е трябвало да го разкараш и защо като посран си сви задника след инцидента на летишето! Само, за да не се изтълкувало махането на Чавдар Нанков като следствие от ситуацията с Волен Сидеров. И от месеци сега умуват ЧОРБАДЖИИТЕ НА ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ дали Чавдар Нанков – „Чавката”/”Барби” и лицето Валентин Тренев – „Ебати” да бъдат махнати ПРЕДИ или СЛЕД изборите.

За какво МВР става дума, след като ВСИЧКО В НЕГО Е ЗАВИСИМОСТ И ПОЛИТИКА НА ИНТЕРЕСИ?!

„Нагледахме се на случаи, когато някой си измива ръцете с някой друг“ каза още Цветлин Йовчев с изключително нагло лицемерие и НЕ СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА.

А на финала се нахака в поредната лъжа: „Аз съм гърба на главния секретар, и ще го защитавам до момента, в който той продължава да си изпълнява съвестно задълженията”. Това бе в отговор на въпрос дали зад гърба на главния секретар на МВР седи Камен Пенков.

Е, да ти го кажем в очите, Йовчев: НЕ ТИ СТОИШ ЗАД ГЪРБА НА ГЛАВНИЯ СЕКРЕТАР НА МВР! ПРОСТО ЗАЩОТО И ТИ СИ ГОСПОДИН НИКОЙ! ПОЛЗВАТ ТЕ КАТО УДОБЕН ПИШКИР, ЗАЩОТО ТОЧНО ТИ СИ НАЙ-УДОБНИЯТ ИМ ОБЩ ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР – И НА БСП, И НА ДПС, И НА ГЕРБ В ЛИЦЕТО НА БОЙКО БОРИСОВ.

Що се отнася до главния секретар на МВР, ще ти го кажем още по-прямо в очите – и ти, и ние знаем кой е зад гърба му! А най-смешното е, че онези, които стоят зад гърба му го ценят повече от тебе!

След Цветанов, ще го кажем с огромно омерзение – по-некадърен, неподготвен, нефелен, интригант и абсолютно измислен в професионално отношение министър на МВР България не е имала!

Afera.bg

 

 

«