Публикувано на 22.06.2022 / 17:01

И УПРАВЛЯВАЩИ, И „ОПОЗИЦИИ“ – МРЪСНИ КУРВИ НА АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО!

Ако наистина имаше народ, а не рая в тази Колония на „евро-атлантическите ценности“ – ВСИЧКИ щяха да бъдат пометени досега.

И управляващи, и „опозиции“ – всичките са мръсни курви на американското посолство!

Рецитират една и съща лайнарщина, наречена пиар „опорна точка“ – „депутинизация“ и ежедневно ПРЕДАВАТ И ПРОДАВАТ БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ!

Като ще сте вие, долни продажни курви – ПРЕДАТЕЛИ, предпочитаме Путин!

И не се радвайте още дали ще падне правителството.

Защото утре ще има нов пъклен тюрлюгювеч – ПАК от същите продажници, лижещи чуждите задници „в синергия с дневния ред на САЩ“.

Натъкмили са режисурата. И всички са в кюпа. Без никакво изключение.

Afera.bg

 

Коментари 49 за
“И УПРАВЛЯВАЩИ, И „ОПОЗИЦИИ“ – МРЪСНИ КУРВИ НА АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО!”

 1. Съревновават се, коя от коя да е по добра. Козяк да я похвали, кокалче да и…, набави.

 2. Ако бяха курви на руското, нямаше ли да са курви? Т.е, проститутки, де.

 3. Вървяла си Червената шапчица през гората и срещнала Кумчо Вълчо.
  – Къде отиваш ма, п*тко заспала? – попитал вълка.
  – Аз не съм п*тка заспала, аз съм Червената шапчица.
  – Ами къде ти е тогава червената шапчица?
  – Въййй, к’ва съм п*тка заспала…

  Загубих 100 лв. много съм тъпа. Направо съм п*тка заспала…

  1. Хич даже другарката-гопожа Нинова не е заспала, защото Много Пари Пак е Прибрала!!

  2. Няма ли кой да буди Червената шапчица сутрин и кафе да и приготви?

 4. Чашко тарашко фурашко дамаджан напикан насран пиян а от днес 22 06 2022г. и наебан! каза:

  Днес е хубав ден за БЪЛГАРИЯ!

 5. Чашко тарашко фурашко дамаджан напикан насран пиян а от днес 22 06 2022г. и наебат! каза:

  пппп , бсп ,дб да го духат ! УРА!!!!!!!!!!!

  1. Ква канада бе педал кокорест??!???!!! Бай Ставри от ЦСЗ знаеш ли от кога го чака….
   …. и не се именувай „българка“ гей миризлиФФФФ…

  1. Дали свърши ако знаеш докъде е стигнала кашата чак до небето представи си че един фазомер изскочил от матрицата и е влезнал горе в някой си и се представя за този който не е

 6. Чашко тарашко фурашко дамаджан напикан насран пиян а от днес 22 06 2022г. и наемат! каза:

  Да го духат !!!!!!!!!!!

  1. ….искаш да кажеш – от днес 22.06. … освен пиян залян насран… вече и наебан…
   Наздраве Вейроне
   Да живее кашкавала и беленските прасета….

 7. Мустафата да си взима проститутките във краварника начело със Сингериеца. Където са стъпили тези копелета, никой не е прокопсал.

 8. Другарю ОФ-е,
  Мисля ,че е дошло времето да отговориш отговорно на един много важен въпрос !

  А той е –
  Според теб,колко граждани на РБ ще се обявят ТВЪРДО против на една санитарна Национализацийка на активи и собственост над 500 000 BGN, без оглед на това как са спечелени,отработени,откраднати,заделени,реституирани и т.н. ?
  Отговорът ти може да е в проценти,бройки или както намериш за добре,стига да е разбираемо,де…

  ,,Критичната сума“ е за юридически лица,ЕТ,тези с Идеалните цели и семействата с поне едно дете до момента на обнародването на Закона.
  А бе,демек за всички.

  Моля ,отговора ти да е преди резултата от гласуването на вота !

  Венсеремос.

  1. Илф и Петров през 30-те на миналия век обикаляли Щатите където се срещнали и с ам.комунисти!!!Питали ги какво ще направят ако победят там!!!Ще национализираме всичко също и парите на богатите като на милионерите ще оставим по 1 млн.долара!!!Защо ще им оставите пари???-питат руснаците. -Защото са милионери!!!-отговорил ам.комунист.

  2. И понеже влизам тук след вота ,ще ти отговоря така .Национализация във момента няма как да стане ,щото няма такава нагласа за нея .Понеже все още няма партия която да има абсолютно мнозинство за да я извърши .Другото важно нещо ,Във България всичко е съборено продадено и закрито .Има само складови бази и тук там някой останал завод които е на изживяване .Да не забравя и стотина плетачни и шивашки завода и фабрики .Които ако се национализират няма да ни донесат никаква ползва . И какво да се национализира като всичките заводи които бяха купени от олигарсите ,бяха препродадени на трети лица и всичко беше заметено под килима .Даже и парите не можем да им вземем на олигарсите ,щото и те не са във България .Да ако дойде управление което да се заеме със тази дейност тя няма да донесе някаква голяма полза на народа и държавата .И Българският народ ако има такъв до тогава , ще трябва наново от нулата да строй ,да строй със цената на много лишения както беше след 9.9 1944 година .Въобще България е във много лоша позиция и икономическа и социална .Затънали сме във блатото до гуша и малко остава да глътнем вода и да се удавим .

  3. Сега се сетих че пазя във специални папки каква е била България след 9.9 1944 година и какво е построил Българският народ със цената на огромни лишения .И всичко това го няма вече и за каква национализация може да става дума .А някой друг път ще ти разкажа за птице завода във село Славяново Плевенска област понеже бях свидетел на неговата ликвидация .Завод които носеше на държавата стотици милиони долари печалба от продажбата птиче месо и яйца за арабският свят.

  4. Ето и фактите тук Народна Република България от 1944 г. до 1989 г. в цифри и факти (Статия) само цифри и факти.
   Живота от 1944 до 1989 който загубихме и това което „спечелихме“ от 1989 до днес. Четете и разказвайте за да знаят хората истинската си история…. За периода 1979-1988 г. САЩ увеличава БВП на глава от населението със 182%, Япония с 275%, Германия със 158%, Франция със 157%, а България увеличава БВП на глава от населението с 234%. Това ще рече, че България по време на комунизма, дори и в годините на Перестройка, никога не е била в рецесия, камо ли фалирала, както поучава западната пропаганда. По брутен вътрешен продукт на глава от населението през 1988 г. България е заемала 25-то място в света. През 2013 г. България заема 78-мо място в света, по брутен вътрешен продукт на глава от населението, по данни на международния валутен фонд (IWF). Преди ПЕРЕСТРОЙКА България е произвеждала 40% от всички компютри, продавани по линия на „съвета за икономическа взаимопомощ“.

   В момента (2014) България е с най-ниския номинален брутен вътрешен продукт в Евросъюза, най-висока квота на мизерия – 21,8%, по данни на Международния Валутен Фонд и Евростат и най-много извънбрачни раждания в Европа.

   Данните са взети от Националния статистически институт. Те са официални и общодостъпни. Така че всеки гражданин може да отиде и да си направи справка. Статостока в България по индустриални и селскостопански отрасли за периоди преди 10 ноември, 89 г. и миналата 2014 г. Крайния резултат от изследването е потресаващ! Ето и фактите: ПРОИЗВОДСТВО:
   Първа група показатели: Какво е произвеждала България през 88 г. Това е последната нормална година, преди да дойде така наречената псевдодемокрация. Сравнявам 1988 г. с миналата 2014 г. И ето какъв е резултата по отрасли:
   Металообработващи машини: През 1988 г. сме произвели 17 440 броя. За сравнение, през цялата 2014 г. сме произвели едва 1930 броя. И така чети статия до края ,нали искаш статистика http://www.bgspomen.com/2016/05/1944-1989.html

  5. Равносметката от 30 години капитализъм: Всичко ценно разграбено и/или изтича от България навън „Ние ще ви доставим!“
   „Ако не затворите 4 блока от вашата атомна електроцентрала, няма да бъдете приети в ЕС!“
   Затвориха ги. От износител на електроенергия, ще станем вносители. Турция строи, Румъния строи. Ние ще ви доставим! Ако не направите тотална приватизация, няма да станете демокрация.“Продадоха всичко първокласно на безценица, другото се закри или отиде на скрап.
   „Разтурете кооперациите. Отглеждайте рапица и лавандула. Ние ще ви доставим зеленчуци и банани.“
   „Продайте и закрийте вашите банки. Ние ще ви доставим нови (наши).“
   „Закрийте си армията. Нарежете си ракетите. Ние ще ви пазим.“
   „Подарете си танковете. Не ви трябват.“
   „Откажете се от вашия ВМФ. Ние ще ви пазим в Черно море.“
   „Откажете се от 250-те бойни самолета, които имате. Ние ще ви продадем.“
   „Откажете се от вашия търговски флот. Ние ще превозваме стоката ви, ако въобще имате такава.“
   „Закрийте си корабостроителницата. Ние ще ви доставим кораби.“
   „Продайте си земята на чужденци. На тях им трябва.“
   „Откажете се от историята си. Ние ще ви доставим нова.“
   „Откажете се от децата си. Ние ще ги отгледаме (по Барневарн).“
   „Не се косете, ние ще ви отпускаме колкото трябва пари от МВФ.“
   „Поддържайте минималната заплата около 300 €, а пенсията около 100 €. Ще помогнете на ЕС да удържи инфлацията.“
   „Изгонете си младите хора навън. Ние ще ви доставим други (Дъблинските правила).“
   „Продайте си авиокомпанията. Ние ще ви превозваме.“
   „Продайте ни БВТБ за двегодишната ѝ печалба. Ние ви даваме заеми от нея.“
   „Поддържайте високо ДДС, включително на храни, лекарства и книги. Не гледайте нас.“
   „Откажете се от лева. Ние ще ви доставим евро.“
   „Осигурете свобода на движение на хора, стоки и капитали.“ Осигурихме. В една посока – всичко ценно изтича от България навън! https://bgr.news-front.info/2021/08/12/ravnosmetkata-ot-30-godini-kapitalizm-vsichko-czenno-razgrabeno-i-ili-izticha-ot-blgariya-navn/

  6. Абе аз като пратих сайта соц .бг ти що не го разгледа бе .Що срамуваш ли се да разглеждаш сайтовете на противниците си .Аз лично за да познавам добре враговете си ,винаги чета техните сайтове и си правя добре изводите .Във сайта соц.бг има всичко описано от мен дотук и статистика и факти и какво ли не за България каква е била от преди 9.9 1944 и след това и да знаеш понякога истината боли но такъв е живота .Трябва да приемаме и лошото и доброто ,но да се борим мъжки срещу лошото . Социалистическа България в 100 снимки https://socbg.com/2016/06/%D1%81%D0%BE%D1%86%D0%B8%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-100-%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BA%D0%B8.html#prettyPhoto

 9. О, неразумний юроде! Поради что се срамиш да се наречеш БЪЛГАРИН! А обясняваш по телевизии и социални мрежи, че си европеец и натовец, депутинизатор и цялата наведена сг@н…

  1. ако намеквате за Народен Съд, вероятно трябва да се прецезират нещата, да се правят нещата до десето коляно така да се каже, че предишният път нещо са се осрали другарите, или по-скоро са си дали „вратичка“, дето ни излезе през носа, примерно другарката пръмова.

 10. те не са такива, те се суб-контрактори, или подизълнители. важното е даже не кво ще каже Съвеета на Директорите, какво ще каже Собственикът – нали си играем 33 години на Кейшитълайзм – всички дето сте яли частната собственост и „добрият стопанин“ ще ме раберете, за останалите – да го духат бедните.

 11. Що не си поприпомните КАК ЕС СПАСЯВАШЕ Гърция..
  Как нямаше ЕВРА едновременно да се плаща по първия и втория програмен период. Щото ЕС спасяваше Гърция..
  Е.. Сега ЕС ще спасява УКРАЙНА. А И СЕБЕ СИ..
  Щото Байгънчо Алцхаймеров нали написа едно писъмце до американските нефтодобивни фирми..
  Е прочетете си резултата, който се задава. Заради цените на горивата в САЩ..

  https://www.washingtonpost.com/opinions/2022/06/22/restricting-oil-exports-betrayal-allies-help-russia-ukraine-war-energy/?utmsource=yxnews&utmmedium=desktop

  С въвеждане на очакваната забрана за износ на ЛЕКИО нефт. САЩ ще предаде Европа. И ще помогне на Путин да печели..
  При добро желание можете да си видите и как работещите с рускио нефт трейдъри са си открили ВТОРА ШВЕЙЦАРИЯ. И са се изнесли вече в Дубай. За да търгуват без ограничения и санкции ЛИТОВСКА и ИНДИЙСКА смес..
  А Европа – тя да си гризка дървото.
  През октомври в САЩ има ИЗБОРИ.. И те са по-важни от Европа. А там цената на бензина, газа и т.н. влияят значително повече от руската намеса в щатските избори..

 12. Нека от Афера, Николай Марков, Б.Бонев и други умни и отговорни хора, да поведат този народ срещу „ВСИЧКИ, проповядващи евро-антлантическите ценности“! Щото то само с писане и призиви няма как да се спре продаването на българските интереси и пропадането на България! Гледам по телевизията тази вечер, Пеевски на протеста на Костадинов! По-голям потрес от този не знам дали има!

  1. Прав си само с писане.. НЕ СТАВА.. А и САМО шиенето на байрака..Да ти споделя малце чужд опит:
   “ А бе, братя, ако взема вече да регистрирам ПП „Четвърти километър”, ще я подкрепите ли, бе?
   Поне 1% да вземем. При 50% избирателна активност това са едни пършиви 30 хил. гласа! Които обаче ще ни носят 330 000 лв. държавна субсидия годишно. Далече е от това, което вземат Сидерови, но на скромен човек като нас стига. Моля ви се, бе, а?!
   И без това ще се чудите за кого да гласувате. Даже ще обещая, че ще ги делим по равно: половината за вас, половината за мен. 13750 лв. на месец напълно ме задоволяват. И за вас толкова.
   Дайте да решим поне моите проблеми! Че вашите няма да се решат за когото и да гласувате, отсега ви го гарантирам, ами поне тоя път един от нас да вземе парите! Така де, не е ли така?“

 13. За сетем път ще ви пиша за Захари Стоянов
  и неговият труд за въстанията в Бг.
  До мащабно въстание революция не се стигна
  заради подлоста и предателството на СЕЛЯНИТЕ.
  Посочете ми един истински гражданин
  от тази шайка продажници.
  Селяните вън от власта.

 14. Аааа, Добро утро Булгаристан! Дано след гласуването има отрезвяване и най-сетне да не гледаме поединично да се спасяваме! Естествено, че чуждите централи са разработили и план „Б“, и „С“ и т.н.! Като са намерили село без кучета и територия населена с Предатели, които даже са назначени на власт и определят съдбините ни!!

  1. Може и да си прав това е положението алчността ама аз без бой няма да се дам

  2. Може и да си прав това е положението алчността ама аз без бой няма да мине номера

 15. ПП удариха дъното! Дават по 30 лева на 15-16 годишни деца да участват в протеста на тяхна страна!

 16. http://www.budnaera.com/202202f/2221114.html

  Виктор Орбан: Скоро е денят, в който САЩ и ЕС ще пълзят в краката на Русия! А аз ще се смея!

  Виктор Орбан рязко отказа да подкрепя каквито и да било санкции срещу Русия!

  Лошото момче на ЕС Виктор Орбан отново показа характер като рязко се противопостави на евролидерите. Унгарският премиер отсече, че категорично спира да подкрепя каквито и да било нови санкции срещу Русия. През него това нямало да мине!

  Виктор Орбан слага край на санкциите!

  „Край! Дотук беше с глупостите и измислените наказания, които досега са единствено в ущърб на самата Европа. Това е нелогично, а вече и малоумно поведение, което в крайна сметка изписва вежди на Русия, а вади вашите очи – как не го разбирате?!

  Със санкции няма да стане нищо! Унгария е заявила, че не одобрява действията на Русия в Украйна, но знам, че няма друг път за постигане на мир и добро за всички страни, освен диалога и нормалните преговори. Със заплахи, обиди, санкции не правим нищо.

  Всъщност правим – вредим си. И ще дойде ден, много скоро, в който САЩ и ЕС ще пълзят в краката на Русия. Особено сега, когато упорито се заговори по темата за ядреното оръжие. Русия няма да се съгласи да намали своето, напротив. Тя иска мир, но чака и ние да го поискаме“, заяви Виктор Орбан.

  Дв живият Орбан и Путин! Да са живи и здрави! Ние сме каръците на света.Ядец! И ни е клъвнал петелЯ..

 17. За съжаление Афера отново е права. Дори да катурнат ебача, никой няма и да си помисли да излиза на нови избори. Гласи се нова коалиция с една едничка цел – „усвояване“ на парите от Плана и „справедливото“ им разпределение между всички политически курви.

  1. Пари в Европа вече няма. Ще измислят различни изисквания и винаги ще кажат, че нещо не сме изпълнили за да дадат средства по плана за възстановяване. От юли ЕЦБ почва да вдига основния лихвен процент, ще скочат и лихвите по кредитите, а от догодина няма субсидии за земеделието. Инвестициите бягат към САЩ, а периферията ще бъде оглозгана. Предстои деиндустриализация на Европа и развала на ЕС и НАТО. Жизненият стандарт ще падне най-малко на половина и 90-те години ще ни се сторят като цвете. Единственият изход е да се откажем от прословутите евроатлантически ценности и изберем суверенен път за развитие, без политиците от прехода.

   1. при има, ама не са за мат’ряла, печатат се за смо за богоизбрани. кой ще плати, сметката, нали се пак сме наследници в тоя саюз на ринската емперия- да го духат бедните, кокорчо не се ебаваше.

 18. Ооо тя Корнелия си е безплатна курва – на всички и го прави по вътрешно убеждение

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader56940"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/fc82c3993bd1e575e9e7935e29e432c3.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); */?>