« Върни се назад Публикувано на 05.06.2023 / 11:38

И ТИ СИ ЗА ЗАТВОР, РАДЕВ! В КИЛИЯ СЪС СЕВЕРНО ИЗЛОЖЕНИЕ ЗАЕДНО С ББ! ТАКЪВ СТРАХЛИВЕЦ НЕ СЕ Е РАЖДАЛ ПО НАШИТЕ ЗЕМИ!

Честно казано не съм вярвал, че български офицер и пилот изстребител, какъвто е Радев, може да бъде с таково мишешко сърце. Такъв страхливец не се е раждал по нашите земи и този тип е срам за българската държава и нация. Освен това е и изпечен обществен манипулатор, популист и демагог в едно завършено цяло.

Да се заяви официално от българската Прокуратура, че Мария Габриел е свързана с незаконно изнасяне на чували с пари от България и това да няма значение за българския държавен глава – това е мерзост.

Жалък си Радев, жалки и са всички радевчета!

Българският народ подкрепи Радев срещу действията на прокуратурата, въпреки, че правоохранителните органи имаха известно основание. И какво направи мишото сърце? Вдигна юмрук срещу Борисов и когато отминаха заплахите срещу самия него – прибра бавно юмручето в джоба си. И се гушна с мафията, за да делят едни пари през копринковите и узунови схеми. Заедно с ББ и неговите бандити, които не бяха докоснати от служебните правителства. Така ли беше, уважаеми приятели?

Радев е национален срам, но и част от тежката организирана престъпност която „усвои“ за периодите на служебните правителства над 35 милиарда евро. Заедно с партийните играчи от ДПС, ГЕРБ и новите задокеански орки. Всички заедно.

И днес, когато Радев е длъжен да блоккира създаването на правителство от престъпници, той се усмихва като лека женичка и обещава да издаде бързо указа за вкарването на престъпниците във власта.

Мишака си е мишка, независимо дали е президент, учен или обикновен овластен престъпник. Все гадове.

И ти си за затвор, Радев! В килия със северно изложение, заедно с ББ.

Николай Марков

«