« Върни се назад Публикувано на 12.06.2021 / 13:37

И С КАКВО СТЕ ПО-РАЗЛИЧНИ ОТ БОКО? ПРЕЗИДЕНТЪТ ДА СИ ГИ НОСИ НА РАМО!

Под постове на Николай Бареков по повод разследването на АФЕРА:

ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО! АНТИКОРУПЦИОННИЯТ СЕКРЕТАР НА ПРЕЗИДЕНТА, „КАДРОВИКЪТ“, ПРИБИРА ТЕЖЪК ПЛИК ОТ ТЕЖКО КОМПРОМЕТИРАН ЕКСШЕФ НА МИТНИЦИ, ИЗВЕСТЕН КАТО ЧОВЕК НА СЛАВЧО ХРИСТОВ И КОСЬО САМОКОВЕЦА

https://afera.bg/%d0%b5%d0%ba%d1%81%d0%ba%d0%bb%d1%83%d0%b7%d0%b8%d0%b2%d0%bd%d0%be-%d0%b2%d0%b8%d0%b4%d0%b5%d0%be-%d0%b0%d0%bd%d1%82%d0%b8%d0%ba%d0%be%d1%80%d1%83%d0%bf%d1%86%d0%b8%d0%be%d0%bd%d0%bd%d0%b8%d1%8f/

По -неадекватни от реакцията на президентството за корупционния „подаръчен“ плик на Пламен Узунов са медиите, които мълчат и се правят на ударени! Цензура е сковала ClubZ, Mediapool,Капиталци, Frognews и техните ортаци и босове. Срокът на мардите от големите телевизии да се размърдат изтича до часове.

Тактиката на Баджак телевизиите за видеото на Пламен Узунов с митничаря и големия плик в Афера е като тази при снимките с кюлчетата и пачките в шкафа – снишаване, снишаване, другари и другарки, докато отмине бурята на перестройката! И ако не отмине, тогава ще се поогледат и ще се перестроят по мъничко“

Ето как първи на амбразурата – бившият целувач на задника на Бойко Борисов и сегашен първи „хвъргач на яйца“ на Мая Манолова и Бабикян – лицето Светослав Трайков, известно като „крадецът на статуси“, отиграва дърварски „пиар“ на Президентския съветник по антикорупция и така нареченото „мнозинство на почтените“:

Оставям настрана безумиците от типа „Веса Водката“, но ги публикувам за да се види „нивото“ на радетелите за „нов морал“, повечето радетели от които, начело със Светослав Трайков, първо прегръщаха Борисов и хлебиха от ГЕРБ и внезапно се събудиха като „протестъри“, хукнали към властта.

Даже няма и да го съдя това „рядко лайно“, което впрочем може и депутат може да стане, ако имате толкова акъл, че да гласувате за тая измислена там тяхна „компания“. Ако му стиска на това „рядко лайно“, което иначе с ортаците си начело с мая, оглушиха орталъка за „свободата на словото“, ама само когато тая „свобода на словото“ им отърва, иначе очевадно – не, – нека да си дойде до Варна, където години наред лапа покрай ГЕРБ, и да направи 10 километровата тренировка с мен, която правя всяка сутрин след като … съм изпила едно кило водка, според него. Нищо, че водка не пия от 25 години.

Най – обичам такива мерзавци, които пищят удобно за „свободата на словото“, за „свободна журналистика“, но когато същата тази журналистика започне да разкрива и близките до сърцето и джоба им, изведнъж става „водката“, „лудата“, „наркоманката“ и каквото още се сетите.

Много ме забавляват такива недорасляци, на които знам МРЪСНИТЕ КИНТИ ДО СТОТИНКА. И те знаят, впрочем, че го знам и някои от тях – по-умните поне си мълчат. Но, когато се казваш Светослав Трайков, това е положението. Уникален ум, дето се вика, който патки пасе.

Значи, когато се вадят пачки и кюлчета със злато на Боко – може, когато обаче се вадят кирливите ризи на тия, за които си се вкопчил, че да се набуташ във Властта – не може.

И с какво сте по-различни, вие от „мнозинството на почтените“ по Мая Манолова, от Боко Тиквата, заврени тоя път в гащите на президента?

С какво?

Онзи ден и Слави изнесе лекция срещу медиите как мълчали за аферата с трасплантации. Ама и той за президентския съветник мълчи като трансплантиран.

Телевизиите са ясни. Те са на „ръчно управление“. Ако им кажат От Горе ще отразяват, ако не – ще продължат да правят свирки.

Нито с почтеността, нито със свободата на словото имате нещо общо, драги ми, смехурковци.

Баш ме брига как ще ме наричате, как ще ме хулите, с което се мъчите да оправдаете олайнявените си съвести.

Като на тоя, дето го виждате на снимката – пръв „борец“ срещу Хунтата от Маината компания.

Да ви имам „революционерите“, да ви имам „мнозинството на почтените“, да ви имам „новите бъдещи управляващи“.

Президентът Румен Радев да си ги носи на рамо.

Веселина Томова

 

«