Публикувано на 04.05.2020 / 17:22

И СЪПРУГАТА НА КОЦЕТО СЕ СДОБИЛА С АПАРТАМЕНТ ЗА 100 БОНА ПО ВРЕМЕ НА ИЗБОРИТЕ. ЗАЩО КОЦЕТО ИЗЛЪГА?!

На пощата на сайта АФЕРА си получи следното писмо – информация, която публикуваме дословно:

„Здравейте,

Пише Ви обикновен член на партия „Възраждане“ от една от провинциалните организации на партията. След като изгледах репортажа на Васил Иванов за партийната субсидия и съмнителното придобиване в края на миналата година на огромната къща, в близост до варненското езеро от Костадин Костадинов, реших да се поразровя тук там, за да проверя дали няма да излезе още нещо, относно имотното му състояние.

И СЪПРУГАТА НА КОЦЕТО СЕ СДОБИЛА С АПАРТАМЕНТ ЗА 100 БОНА ПО ВРЕМЕ НА ИЗБОРИТЕ. ЗАЩО КОЦЕТО ИЗЛЪГА?!Оказа се, че два месеца, преди Костадинов да придобие въпросния имот – неговата съпруга – Велина е закупила еднолично (и то в разгара на предизборната кампания за местните избори – 15 октомври 2019 г.) апартамент в квартал „Младост“ на Варна (приложим съм справка от имотния регистър). Също така по партидата на апартамента в имотния регистър, липсва вписване, за каквато и да било ипотека или залог. Това означава, че апартамента е придобит, чрез заплащане в „кеш“, с готови и спестени пари.

Познавам Велина и знам, че същата работи като уредник във варненския регионален исторически музей. Брутното й възнаграждение е около 1000 лева, а „чисто“ получава – не повече от 700 – 800 лева. Въпросът ми е – как една музейна работничка успява да спести около 100 000 (сто хиляди) лева (колкото е стойността на имота)?

Имам и втори въпрос – защо Костадин Костадинов излъга пред репортера на БТВ – Стоян Георгиев, който направи видео визитка с него, по повод предизборен дебат преди първия тур на кметските избори във Варна, че наследственото от родителите му жилище в Кайсиева градина е единственото, с което разполага, и че битът му не се различава по нищо от този на неговите съграждани?

Защо казвам, че е излъгал – репортажа на БТВ, както може да се уверите сами е от дата – 25.10.2019 г. –

https://btvnovinite.bg/mestnite2019/oponenti/kandidati-za-kmetskija-post-vav-varna-kostadin-kostadinov-vazrazhdane.html

а придобиването на апартамента от неговата съпруга е на 15.10.2019 г.

ТОЕСТ – 10 ДНИ, ПРЕДИ заснемането на репортажа, Костадинов е знаел за закупеното от съпругата му второ семейно жилище, и въпреки това, премълча този факт…

Потресени сме!

Честен Възрожденец“

afera.

Коментари 35 за
“И СЪПРУГАТА НА КОЦЕТО СЕ СДОБИЛА С АПАРТАМЕНТ ЗА 100 БОНА ПО ВРЕМЕ НА ИЗБОРИТЕ. ЗАЩО КОЦЕТО ИЗЛЪГА?!”

 1. Костадин се опозори. Само той да е! Но при него е по-срамно, защото той играе на картата на светия и чист патриотизъм. Срам ме е, че му вярвах. Слава Богу, че не гласувах за него, защото ден преди вота приятел ми каза: Тоя от Варна е същият боклук като Аптекаря! Не се подлъгвай да гласуваш за мюрета. …

 2. Патриот

  Патриот е – душа дава
  за наука, за свобода;
  но не свойта душа, братя,
  а душата на народа!
  И секиму добро струва,
  само, знайте, за парата,
  като човек – що да прави?
  продава си и душата.

  И е добър християнин:
  не пропуща литургия;
  но и в черква за туй ходи,
  че черквата й търговия!
  И секиму добро струва,
  само, знайте, за парата,
  като човек – що да прави?
  залага си и жената.

  И е човек с добро сърце:
  не оставя сиромаси;
  но не той вас, братя, храни,
  а вий него със трудът си!
  И секиму добро струва,
  само, знайте, за парата,
  като човек – що да прави?
  изяда си и месата.

  Христо Ботев

 3. „Възроденото“ Коце и чалгаджията СлавчУ са поредните мюрета и на няколко пъти добре се видя как ги ползват по предназначение. Коцето бе призван да обере негативния вот във Варна срещу недоразумението Портних и да не допусне поява на наистина опасен за статуквото кандидат. За такава услуга се заплаща щедро. Славчо е друг проект, отдавна готвен от кукловодите да обира разпилян вот и да го поставя в тяхна услуга. Нито идеи има за управление, нито акъл, дар слово, капацитет. Помня последното му домакинство на Боко в БТВ-то как угодничеше и един по-остър въпрос не зададе. Все пак тоя стаж в БосфорТв не се гради така. Общо-взето – гротескно копие на Боко – тежко гледащ „мъжкар“ с пет джипа охрана, сам като шушумига въпреки всичките си палати. Едно семейство не създал, държава ще оправя. Също като Станишев, Боко, Кобурга не го броим /там по задължение/.
  Това са новите проекти и тях ще ги помпят, за да заменят при нужда тотално компрометираните вече патерички ВМРО, НФСБ и Воля.

 4. Има твърде наивни хора, които го защитават, чак ми е жал за тях. Този тръгна по стъпките на Волен.

 5. Какъвто и да го изкарват „Коцето“, искам да Ви кажа само едно: – „Врагът на моя враг, е мой приятел“…!!!

  Смърт на ОПГ“герб“…!!!

  Затвор за БОКолуците…!!!

 6. На Коцето му е изпята песента като политик. Ама къв политик е той, бе. Коце е бизнесмен. Като Болен Лидеров, като Красо Тумбако, като Валерко Манерко – все бизнесмени с вили, хотели, галерии и милиони. Браво, Коце! Не си вчерашен.

 7. Пак някой се е продал на боко за 30 сребърника а той ги умее тия работи коварството му е в кръвта

 8. Коцето , който все е „опозиция “ при всичките си гласувания в ОбС Варна подкрепя линията на герберастите … А как неговата съпруга е назначена в Историческия музей – пак с протекции …….

 9. Дървите се не дървите това не е всичко за измамите на Коцето ще има още, сккоро ще е до няколко дни ще видите и чуете за още негови измами!

  1. 🙂

   „По подобен начин, лидерите трябва да обръщат особено внимание върху най-слабите промени в отношението, които загатват за недоволство. Именно по тази причина правителствата трябва да имат желание да играят различни роли според диктатите на времето. Започне ли веднъж безпокойството на хората да си пробива път, тогава правителството трябва да притежава умението да променя самото си лице, за да може едновременно и да успокоява, и да отклонява ненадеждната тълпа. Промяната може да бъде само повърхностна (като повечето пъти постига целите си чрез измама), но нейният ефект ще е само моментен. Би могло да се дадат примери от миналото, които да илюстрират тази политика. Но никой до този момент не се е осмелил да го направи.

   Една причина, поради която правителствата проявяват нежелание или неспособност да овладеят тази методика, е защото те се заблуждават, че по всяко време всички народи се стремят към свобода, и че тълпата е най-доволна да живее или в република, или в демокрация. Но защо хората избират да живеят под една постоянна форма на суверенност, когато самите те не демонстрират такава вътрешна убеденост? Ако всички хора бяха надъхани с републикански дух през всички епохи, тогава в действителност републиката би била формата на изборът на управлението. Но хората не са такива създания. Нито трябва да се стремят да бъдат. Не е тайна, че има моменти, когато хората прегръщат дори и тиранията, без значение дали го правят открито, или не. Този, който претендира, че това не е така, е или лъжец, или глупак. Защо светът познава толкова много тирани, ако не поради простата причина, че всеки човек се вижда на неговото място? Тоест да притежава пълен контрол, да налага волята си върху всички останали. И точно както хората търсят подобна власт за себе си, така и я ценят у другите. Да живееш под една изграждаща империя тирания, да усещаш властта й върху собствения си гръб и гърба на останалите, това може да пробуди у всеки човек жаждата за тиранстване.

   Както вече казах, хората са деца. Не е необичайно за децата да търсят строгата ръка на авторитета от един властващ баща. Но както на детето му омръзват всички нови играчки, така и тази след време му омръзва. Когато обаче родителят е мъдър, подобно на мъдро правителство, той знае кога да разиграва ролята на груб и деспотичен баща и кога на мекошав. Властта отразява в себе си желанията на хората; и хората са най-доволни, когато подхранват капризите на властта. Тиранията, която често не се различава особено от недолюбваната монархия, понякога задоволява човешките страсти.

   Именно това е мястото, където природата на човека и природата на властта си подават ръка. Властта не понася добре оковите на покоя; нито пък хората. Властта следва прищевките си; същото правят и хората. Властта задоволява жаждата си чрез прицелено в бъдещето, ако не и във вечността завоевание; хората също търсят разсейване и забава в политическата експанзия. По този начин пътищата на властта и потребностите на хората си подхождат една на друга до съвършенство.“

  2. ПОЛИТИКАТА НЯМА ВРЪЗКА С МОРАЛА, НО Е В ТЯСНА ВРЪЗКА С ТОВА, КОЕТО ЩЕ СЛОЖИМ НА МАСАТА. ТАКА ЧЕ ПЪРВО ТРЯБВА ДА БИЕМ ЗА МОРАЛА И СРЕЩУ МРЪСНАТА ПОЛИТИКА НА ТЕЗИ ПРИНЦОВЕ, КОИТО СА ЗАКЪРМЕНИ С ФИЛИЯТА МАС, НО СЕГА ПРОСТО СА ОГЛУШАЛИ И ОСЛЕПЕЛИ ЗА ДРУГИТЕ.

   1. Докато има партии морал трудно ще се намери , гражданско общество от истински патриоти и специалисти от различни сфери на икономиката за да се вдигне и издърпа България от блатото и трябва да се обединим под знамето на България и всеки да даде своя дял за благото на този измъчен народ и да се отървем най после от хунтата и нейния главатар боко простака

 10. И като си „честен възрожденец“, защо членуваш в партията на корумпирания си вожд?! Много е съмнително защо сега сереш удобно. Направо си кажи кой си ти, гларус, хейтър или платено гномче. Ние знаем кой плаща музиката още от 1989 година.
  Мамка ви! Скапахте ми хубавата страна.
  На оръжие!

  1. Няма как да не забележа откритото омаскаряване на всеки неудобен на властта.Тя посочва неудобните и се започва с хвърлянето на кал.И начинът е омаскаряване на всеки, които се опита да организира нещо срещу безконтролната власт. С изумление на фона на апартаментгейт, където на собствениците на десетки апартаменти, на собствениците на къщи за гости, усвоявали милиони евро по европейски програми им се размина, проблемът се оказва един политически лидер. Ами сараите на Ахмет Доган, зайчарника на Борисов, апартаментите на Цветанов, апартаментите на Горанов и „дарението“ на кръстника му. И съм изумена, че някой дори може да се занимава с подобно нещо. Защо точно сега, дни преди националният протест в София на „Възраждане“ и нарастващото недоволство срещу управлението на Борисов, се започва открита медийна атака срещу Костадин Костадинов?
   /из публикация на адвокат Елена Гунчева от 4.05.2020 г./

   1. Защо ли защото маниера на мутрата я знаете платени мисирки платен електорат с тениски с простаковия му образ платена надута администрация и сега някой е лапнал голяма пачка за да плюе и съсипе и малкото което би ни спасило от криминалните престъпници бивши сикаджии на боко съставляващи сегашната хунта…

 11. Написано в медиите от Кocтaдин Кocтaдинoв:
  – „Щe признaя Гeшeв, aкo пoвдигнe oбвинeниe нa Бoйкo Бoриcoв.Дoкaтo тoвa нeщo нe ce cлучи, тoвa нeщo, кoeтo ниe oт “Възрaждaнe“ щe кaзвaмe, e cлeднoтo: Ивaн Гeшeв e нaзнaчeн oт Бoйкo Бoриcoв, зaвиcим oт Бoйкo Бoриcoв и изпълнявa нaрeждaниятa нa Бoйкo Бoриcoв“.
  – „Настоявам за незабавната оставка на Бойко Борисов заради разследването, което се води в Каталуния срещу българския премиер за пране на пари.“
  – „…управляват ни тежко некомпетентни и невъобразимо крадливи типове, които гледат на нас, българите, като на вреден дивеч. Знам, че този извод вече сме го направили милиони сънародници, и знам, че за огромната част от нас той не е нов. Това масово осъзнаване обаче ни дава възможност да направим най-важното – когато приключи цялата безумна истерия и психоза да поискаме от престъпниците в Министерския съвет и Народното събрание да платят сметката. Възраждане започва подготовка за това и призовавам всеки, който мисли като нас, да излезе с нас и всички заедно да премахнем престъпния режим. Изборът е следния – революция или смърт на държавата и народа. Време за губене нямаме – оставим ли ги да продължат да ни управляват, те ще ни доубият като народ и държава.“

  1. Не гледайте какво говорят, а какво правят.

   Аз свалям политическото си доверие от Костадин Костадинов и Възраждане и всеки, койот остане в тази партия за мен е човек, който чака облаги.

   Време е за принципи и морал, а Костадин доказа с дела, че не е по-различен от тези, срещу които уж се бори.

 12. Една тъпа а вероятно и ужасно грозна ,кривокрага и дебела гъска кряка по темата „кеш“ – ипотека! Не така ма Анитке,не така! Въпросът е правилен – как една чиновничка е спестила от заплата сто хиляди за да си купи апартаментче? Това е въпросът! А подвъпросът е – защо компетентните органи не се заемат с този случай – кой им пречи? Въпроси могат да се зададат много – от къде идва кешът и защо? ; срещу каква услуга ? Но в главата на гъската няма място за такива въпроси – „тъмно“ е там и това се вижда отдалече! Томова ви е виновна с това че ви отваря очите!

 13. Предлагам, който срещне Копейкин на улицата да му гласува доверие с един шамар. Голямо доверие – здрав шамар! Хората на Гешев не четат ли или само спят по бюрцата си? Тя Томова напълно основателно твърди, че във Варна прокуратура няма повече от двадесет години,но нагаждачите не и вярват. Аз обаче твърдя, че от чувство за приличие, Томова не разкрива цялата красота на тази отвратилена картина. Не съм само аз очевидец на тези неща – има още много хора, които знаят какво се върши под червените тоги!

 14. Гуцко+Копейко=Една невероятна добра комбинация каза:

  Гуцко даде на Копейко да захлеби и той, щото беше изгладнял като тахтаба…Влизаш гол, бос, проЗД и тъп в политиката и излизаш пак проЗД и тъп, но вече забогатял и напред с мат’рияла.Оле, оле…
  А малоумната страхлива рая ко шЪ изминджа по въпроса?

 15. Мюрето на Скукондрела и Гуцито…..един от бъдещите стожери на Прецедентската партия
  А ПЛАШИПУТАРАНКИН се изходил ненаместо
  В неформален разговор със свои приятели от Русия, президентът на България се е похвалил, че ако решал само с едно изказване можел да извади в София поне 150 000 човека на протест срещу Герб и Бойко Борисов, ни довериха наши източници, които пожелаха да останат анонимни.
  Не е лесно да ЖИВЕЕШ в СОБСТВЕН СВЯТ но РЕАЛНОСТТА е БРУТАЛНА…само с ИЗКАЗВАНЕ могат да паднат пликчетата на ДЕСА

  1. Защо не изтривате тази долнопробна и цинична лъжа на тоя герберастки трол „GORKI“?

  2. „Словореда“ много ми напомня за един друг идиот подвизаващ се в „Епицентър“ под папагалското име „Коко“.

  3. ЦЕНЗЪТ на Праните Гащи се вдига като ГЕРБаджиите се плашат един-друг че видите ли Русия…опозицията с Радев и т.н. …НАЙ-ГОЛЕМИЯТ враг за Борисофф е самият Борисооф…Кой ли се интересува от една ПОЛИТИЧЕСКА ХЛЕБАРКА…

  4. Преди дни Татяна Дончева коментира, че има хора, които са глупави, но те не го знаят, не биха могли и да го проумеят! За разлика от умните хора, за които е обичайно да се съмнват, на глупавите понякога е отчайващо да се обяснява, забранява и т. н. – кауза пердута:-(! Тска че, не си заслужава да си трошите нервите с него, сам става смешен.

 16. Коце, Коце! И се оказа същият измамник като Валерката, Тумбака и Бялата Златка! Подлец!

 17. кандидат за помощник доброволен отрядник към РПУ-то каза:

  А-а-а Коце, много бързо се научи да лапъш. Ошти си опозиця, пък като станеш началник ша са разгърнеш. Ши има легни-стани Коце.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *