Публикувано на 22.04.2021 / 9:09

И ПОСЛЕДНАТА ИЛЮЗИЯ УМРЯ, В ТАЯ СТРАНА НА ВЛАСТ Е ГЛУПОСТТА!

Обитаваме държава на фалшивите герои и подменените роли, в която бялото е очернено, а черното е със статут на бяло:

Правосъдният министър и омбудсманката на ГЕРБ се самопровъзгласиха за активни борци срещу ГЕРБ.

Отсъстващият от протестите шоумен обра гласовете на протеста. След което потъна в гробовно мълчание и стана първият в света изборен победител, уплашил се от победата и отрекъл се от нея.

Единствената парламентарна опозиция на ГЕРБ бе анатемосана като статукво. Опиянена от присвоената победа и с пренаписани биографии, революционната тройка обяви бойкот на БСП.

Тройката са пирати, превзели на абордаж дрейфаща фрегата, която едните не могат, а другите не искат да управляват. Корабът потъва, но те поливат пировата си победа.

Маските паднаха, сценарият лъсна, но сценаристите още се крият.

Слави Трифонов, Мая Манолова и Христо Иванов са Бермудският триъгълник на протеста, започнал с „Мутри вън“ и завършил с „Мутри вътре“.

Следва реинкарнацията на ГЕРБ и четвърти мандат за мутрите.

Няма смисъл от това и последната илюзия умря, в тая страна на власт е глупостта…

Велизар Енчев

Коментари 23 за
“И ПОСЛЕДНАТА ИЛЮЗИЯ УМРЯ, В ТАЯ СТРАНА НА ВЛАСТ Е ГЛУПОСТТА!”

 1. Еееее, и аз като АФЕРА – аз казах ли ви преди повече от година, че ГЛУПОСТТА Е НОВОТО ПРАВИЛО, и че КИЧЪТ Е ИЗКУСТВОТО НА ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ, а вие – не 🙂

 2. Възможно ли е да се докараме дотам, че в един момент Боко да ни се вижда като що-годе разумен управленец? Възможно е, уви. Защото изпълзяха тези смешници. Да добавим и Хаджигенов, и Бабикян, и всички, които се намърдаха в НС и започнаха да творят скандали. А народът друго чакаше от тях. Грозната истина лъсна.

 3. Глас в пустиня г-н Гунчев! Ела да пием по едно, пък после още по едно! Друго няма – да им говориш е губи време – те нито чуват, нито като чуят – разбират!

 4. Сегашното управление е наследник на убийците от 9 .09.1944г и са бетонирани стабилно. Новите лица докато не си получат як пердах, няма да разберат кога ще увиснат на въжето …………………

  1. Заплахата за убийство се наказва според НК на Република България.

  2. Аланкоулу,почети малко повечко какво идва след Гешев……но този път пропуски няма да има

 5. Време е за събуждане….
  На площада бяха хиляди без да натякват за цветове и партии и искаха само едно…ОСТАВКА СЪД И ЗАТВОР ЗА БАЙХ0ЙЯ И КАСКЕТЯ …за това бяха силни и обединени…. Така че в момента има мнозинство от 135 депутати с БСП и могат да управляват и да разкостят байх0я и ШАЙКАТА и КАСКЕТЯ ….
  Славчо и комсомолците гаргамелчета на Костов кво се правят на интересни на площада половината бяха от левия сектор с БСП начело…. е Славчо го нямаше ама….защо анатемосвате БСП и отхвърляте протегнатата ръка!!!!
  Не забравяйте завета на хан Кубрат за снопа пръчки и обединението и единственото искане на протеста!!!!

 6. Поздрави на „Афера“ за публикуваният пост на Велизар Енчев. Колко вярно и колко трагично е написаното от политика, журналист, дипломат и разузнавач.

 7. Ех, пустия му комунизъм, дето никога не е идвал, пък не си е отишъл, какво прекрасно оправдание е за всички галфони, на хранилка, защото за работа и заплата нямат грам мозък!

 8. Българска му работа……
  Вместо „ИТН“, „Изправи се, Мутри Вън“, „ДБ“ и БСП да излъчат правителство за излизане от КАТАСТРОФАТА, те отхвърлят призива на БСП!
  Абсолютно самоубийство на Новите партии в Народното събрание, но не може да бъде другояче, след като Мартин Димитров, Мария капон, Атанас Атанасов и Христо Иванов са част от тези партии!
  Те са Компроментирани политици и с тях нищо добро не ни чака!
  България се нуждае от правителство бе з участието на ГЕРБ и ДПС!

 9. Нали искахме промяна. Искахме нови лица. Млади и красиви. Да не ни лъжат и да са честни, да мислят за народа! Ето ги част от тях на снимката, онагледяващи НОВОТО и то е с все изпитани кадри в бардака на политиката! Умни, красиви, правдиви! Да са ни честити! Каквото си избереш, такова ще те управлява…

  1. И най-вече крадливи! Но, одобрени от Чичо Сам и неговата Мустафа! Не искам и нямам право да си преписвам авторство, но в този сайт аз, още лятото на миналата година / и не само аз/ написахме: Гответе се на за промяна, а за подмяна. На, Господарите не им пука за Борисов. по света те предадоха, продадоха и даже обезглавяваха, много по-верни псета от Тиквата Банкянска, важното бе, тяхното да не се губи и да не се променя.

  2. Понеже комунизмът не си е отивал, да си спомним какво е казал Ленин – „Политиката е концентриран израз на икономиката“. Няма български капитал, има хора обикновено с принадлежност към службите, които трябва да се правят на капиталисти. Някои от тях по правилото, че частната собственост създава капитализъм, въртейки парите на БКП и ДС като частни, за малко да станат истински капиталисти, ама бодигардът на фамилията се погрижи да ги срути превантивно, после взе да прави държавни бензиностанции, държавни винетки и тн. След като наченките на едър частен бизнес са ликвидирани, след като се прави държавен бизнес, а дюнерджиите ги уби ковид, какво различно очаквате? Социалистическа икономика – ПКП, стругарки, нефелни шутове и старите другари кой от СДС, кой от ДС. Няма конкуренция, която е характерна за капитализма. Някой като Бойко по случайност добрал се до ресурс казва кой да има бизнес, кой да е смешник и като се намери удобна схема е страшно устойчива.

   1. Аман и от дървени философи като теб. До кога за всичко ще са виновни комунистите и ДС?
    Направете нещо да вкарате в затвора айдуците, независимо от коя партия и спецслужба са. В ърнете на народа откраднатото. Иначе аман и от платени тролове в този сайт.

 10. Драги зрители, когато се обърне колата пътища много. Когато се гласува се мисли, четат се програми, конституция ,избира се политика, кой може да да осигури на семейството, децата и възрастните хора спокойствие, работа ,планиране на бъдещето . Ето сега виждам много измамени хора, разочаровани и подведени. Но вината е в тях, не се гласува емоционално, а с разум! Според моето скромно мнение в Парламента се извършва ограничаване на свободата при гласуване! Много хора не искат да гласуват с машини, но им го налагат, и това ще стигне до КС! Пожелавам Ви при следващи избори да бъдете подготвени и рационални!

 11. На балканите управлява глупостта и алчноста
  драги ми Енчев.
  Ако сега го разбираш значи си загубил много години.
  Очаквай неочакваното!
  Промяна на ДНК трябва,но няма как да стане драги ми Енчев…

 12. Тaзи cутрин пo eднa oт гoлeмитe тв нa 112 мяcтo в cвeтa пo cвoбoдa нa cлoвoтo, тa пo eднa oт тeзи тв рeпoртeркaтa щo нe кaзa и eгeнeтo нa дaмaтa, видялa oбирa на инкасо за половин милион.
  Не знам дали е законно да се изнасят такива факти, но тaкa пocтaвят cвидeтeлкaтa в oпacнa cитуaция.
  Та в моята мила Родина законите са на последно място. Прегазват ги от премиер до ………когото се сетите.
  Та има една поговорка, че законът е врата у поле!

 13. Слави Чалгата, Ристьо Росенеца и Май-на-та-й са просто едни сламемени лапачи от които България не може да чака нищо добро !
  Войната тропа на вратата а Боко точи зъби за кокал .
  Тук му помагат и „обективните“ чакали захапващи от що годе останала опозиционната БСП >> после се чудим „Ти ли ме бутна или сам паднах“ .

 14. Опозиция на Герб в Парламента няма!
  Ако Енчев смята БСП за опозиция, то тя е само на основата на властта, но не и на политиката.
  Нинова се бори да замени Борисов за да осъществи мечтата си да управлява, като не се интересува, че превърна БСП в това, което е Герб, и което накара хората да се отдръпнат от нея, а това ще продължи и в бъдеще, което ще сведе БДП до бутикова партия.
  Каква е диагнозата за човек, който обвинява всички други за поражението, но не и самият себе си, при положение, че той е този който управлява!

  1. Шопов , нищо лично , но да не би да имаш някакви проблеми с психиката или нещо подобно!?
   До сега управляваше ГЕРБ , а не БСП!?
   Ти , малоумен ли си , или да?

  2. Очевидно Шопов е малоумен, не е следил работата на предишния парламент с ПКП Цвета, както и следва някакви тъпи опорки в определенията за БСП. Нинова направи много грешки, но партията й беше единствената последователна опозиция. Факт!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *