Публикувано на 19.06.2022 / 13:02

И „ПАРАПЕТА“ НА СТЕФАН ЯНЕВ ДАДЕ ФИРА! „БЪЛГАРСКИЯ ВЪЗХОД“ ОСТАНА БЕЗ ЛИБЕ!

В деня на учредяването на „Български възход“ на Стефан Янев, кинжал срути „парапета“ на Янев „НАТО е България, България е НАТО“, точно така, както може да го направи пренебрегната жена.

 Близката до сърцето на Стефан Янев  – Ралица Симеонова напусна проекта на Янев и се отдаде на високопарни фрази във Фейсбук.

До този момент именно Ралица Симеонова бе двигателя в сянка на Янев.

Очевидно и тук е играл „трансфер“ или предложение, на което не може да се откаже.

Такива ми ти работи в българския парапетен политически пейзаж.

„Българския възход“ остана без либе.

Иначе, драга ни Ралице, далеч още преди теб АФЕРА написа, че и тоя „нов проект“ ще излъже българите!

Afera.bg

Коментари 12 за
“И „ПАРАПЕТА“ НА СТЕФАН ЯНЕВ ДАДЕ ФИРА! „БЪЛГАРСКИЯ ВЪЗХОД“ ОСТАНА БЕЗ ЛИБЕ!”

 1. Останал без либе?Горкият!Препоръчайте му сайт за запознанства,като едни добронамерени хора.

 2. Ралица е злобн@ пи4ка и освен това е силно полигамна.Такива като нея стават супершпионки и политически проститутки.

 3. Ще бъде привлечена от проекта на Радеви.
  Янев нали това разкри – президента работел по свой проект за партия.
  Целта явно е да станем президентска република след едни още, и по-още избори.
  Щото всички политпартийци са маскари, Алеко Константинов е бил реалист и визионер.
  😉

  1. предполагам сте наясно, партнерите винаги имат втора и трета симфония+последно десет, та нашето джендералче толкова бързо ще се окопити в „БГ е нато и нато е бг, че цялото гладио ще цъка с език“. като се замисля зациментираха джендерал руминчу за още някоя и друга година, ама и на него му се пече майдан на дупарата, не е като едно време пимерно да си джендерал пиночет – осъзнават, че ядат хурката, само не знаят тайминга и размера.
   П.С. сега явно ще ни върнт остракизма и Шоковата терапия, ще и викаме пак боко тиквата, в цялата история да му мисли мат’ряла, пък примерно чисто официално банките ще си реализират поне 40% ПЕЧАЛБА на годишна база, питайте ги дали са вдигнали заплатите на обикновенните банкерчета с черната работа с 4%??? Накратко, ще има пак костов 2.ком, или тиквоча 1.ком – дайте да дадете, криза, лайна, говна, вие действайте, пък след като доизмре мат’ряла средностатистически средната работна заплата ще е вдигната, ко го ебе за базата, когато е на гейропейски и отнски релси – малко сте умрели, нищо – КОРПОРАЦИИТЕ си взеха тяхното, даже и Преброяването прекроиха по Борсов тертип. „Да го Духат Бедните!“. След това и низшите и висшите духом според новата Калимера на човекоубийците за Природата… И не забравяйте, когато си пуснете лампата в кенефа – мислете какъв Въглероден отпечатък ще оставите – дали физически, дали електрически – умрете бре, все пак тая Планета по техните сметки е Тяхна, не Ваша, нито ще бъде Ваша – като ходите в църкви, джамии, будистки храмове и прочие – по една свещичка за ВВП, щото само той е в състояние да пречука тия копеленца до последното и да ни върне на картата на Света – нашият, не техният.

  2. Много хубаво сте описал светът днес и ако не беше тъй реално зловещо, щеше да е смешно, да подлудееш… от безумието.

   „…. мислете какъв Въглероден отпечатък ще оставите – дали физически, дали електрически – умрете бре, все пак тая Планета по техните сметки е Тяхна, не Ваша, нито ще бъде Ваша“

   Още преди повече от 100 години Учителят е написал, че не знае някое племе или народ да са превзели цялата Земя, а той знае много.

   Затова – Я по-позитивно!
   😉

   1. Стари братко, племето, превзело света, от векове е ясно. Но и преди 100 години, и сега не е удобно или политическикоректно да се споменава и назовава името му с всичките злини и негатвии, които носи на човечеството, че подобно действие гарантира сериозни проблеми в личен план.

 4. След като съм виждал приливащата му от щастие мутра на снимката с Бай Дъньо никога не бих гласувал за него…

 5. На фонана на убит пилот партията си е наред! Президента също! Херо също! А пилотабе прекрасен човек и мисля, че е приятел и на президента!!! Датук с партиите и истината!

 6. Добра новина. Тази дама е „ахилесовата пета“. Хубаво че си тръгва /дали?/ .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *