« Върни се назад Публикувано на 16.11.2021 / 17:32

И ОЦЕЛЯХТЕ ЛИ, БЕ, ГНИДИ ТАКИВА? ПОГРЕБА С ОТВОРЕНИ ОЧИ ЕЛИТЕН ПИЛОТ НА МИГ 29 И НЕ МУ ПУКА. ТА ЗА ВАС ЛИ? СЕГА ПОЛИТИЧЕСКОТО СМЕТИЩЕ Е ПОЧИСТЕНО И ЗАМЕСТЕНО С ЕДИН ПОСРЕДСТВЕН ТИП, НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ И ДЕМАГОГ! ДОКОГА ЩЕ ЗАБИВАТЕ ГЛАВИТЕ СИ В ПЯСЪКА?

БСП са смляни на кайма от машината за месо на Румен Радев, когото те самите направиха от нищо нещо. През същата машина за месо преминаха и поцелуйниците на Радев от „Демократична България“. Какъв срам. Да не говорим, че през машината за кайма преминаха и всички партии на протеста, които не спряха да облизват задника на Радев и пасмината му, в името на собственото си оцеляване. И оцеляхте ли, бе, гниди такива?

Сега политическото сметище е почистено и заменено с един посредствен тип, национален предател и демагог, който отдавна трябваше да преживее импийчмънт – не по една причина.

След като преглътнахте тези причини, уважаеми политически недоносчета, сега преглъщате ли отровата? Правите се, че не разбирате, нали!? Нищо не се е случило и вие сте доволни от всичко – неандерталци такива. Слушате политолози, социолози и прочее, които са едно завършено нищо в националното ни блатно тресавище. И сега накъде?

В президенството герговия Радев и в парламента – пак гергов. И добрев. И копринков. И намкойси. И само генерал бойко…, на бял кон плътно зад гърба на генерал радев. Срам.

Помните ли с какъв чутовен непокизъм и безскрупулност, същият този мъж на жена си Румен Радев остави без гроб своя колега и достоен български офицер – загиналият пилот на МИГ-29? Помните ли какви глупости говориха от екарана и как черната кутия стоя на дъното на морето достатъчно дълго време. Също като кораба Вера Су. А помните ли натовското мекере сложено за военен министър какви глупости дрънкаше за руските самолети и твърдеше, че пилота е виновен – никой друг! Да не ви казвам също, че след инструтаж при Радев, Военната полиция установи за броени дни всичко, което беше установено по-късно с милиони експертизи. Явно там работят пророци и знаят бъдещето. Схващате ли какво ви казвам, уважаеми мои разумни съграждани? Докога ще забивате главите си в пясъка?

Погреба с отворени очи елитен пилот на МИГ 29 и не му пука. Та за вас ли?

Николай Марков

«