« Върни се назад Публикувано на 13.06.2024 / 9:27

И ОТ КАКЪВ ЗОР СЕ НАДЯВАТЕ НА РАДЕВ И „ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“ МУ?! ЗАБРАВИХТЕ ЛИ КОЙ ВСЪЩНОСТ Е РАДЕВ?!

И пак се започна. Радев с проект, Радев щял да промени цялата ситуация на следващите избори, Радев „спасителя“, Радев ще помете всички, Радев – „големият месия“…
Аман, бе!

Вие забравихте ли кой всъщност е Радев?!

Или ви е кеф от едни простоидиоти на още по-големи олигофрени, че и радевите копринковци да ви вържат фльонгата.

Ама Радев „отивал на Изток“…, хахаха!, плещят някакви дежурни анализатори, дето не слизат от телевизиите.

Верно? Натовският офицер, вербуван от „добрите“ американски сили, който „завива“ на Изток единствено в контролираната си наизустена риторика единствено когато трябва да зариби онази част от населението, което като русофилска му трябва. Точно като подполковника, който игра по същата схема – първо яростен русофил, после веднага лъсна като американско прокси, каквото всъщност си е.

Същият този Радев, който не успя да сътвори нито едно свястно служебно правителство, като се почне от първото – надграждащо ГЕРБ, та до последното…

Същият Радев, който ни набута „простоидиотите“ по заповед на американците първо като негови министри, като ги хвалеше, че след тях България няма да е същата и тя наистина не е същата – вече е напълно катастрофирала!, после им продуцира политически проект, с който изпраха Бойко Борисов, разсипаха и доокрадоха държавата и показаха, че няма по-големи идиоти, които са управлявали някога България.

Забравихте ли, че бащата на тези мошеници се казва Радев?!

Същият Радев, който си затвари очите пред също така кешовия „път на копринката“, като кеша на отрочетата му простоидиоти.

Същият Радев, който стоя зад куп „нови проекти“, които се сгромолясаха, защото се правят от един и същи екип и кеш в сянка – от изумените „капацитети“ на селскотрудовия „път на копринката“.

И какво точно му привидяхте на тоя семпъл, изтъкан от свирепи комплекси човечец, който психопатийно амбициозно иска цялата власт и да управлява като закостенял военен на плаца?!

Същият Радев, който няма абсолютно никакъв усет към хора, кадри и екип, и който прокара де що нефелник има във властта, под вещото ръководство на селскотрудовия му копринков, който хем пълнеше чувалите, хем кадруваше и хем му логистира „проектите“.

И новият ще прави копринков – не се съмнявайте. Радев няма друго „ниво“ – освен това на „пътя на копринката“.

Но щом „величието“ на налудничавия и на финансовия измамник, когото впрочем същият тоя Радев награди, можа да ви излъже и ви взе за балъци, колко му е и Радев да привидите след всичко, което натвори, в поредния „спасител“. Апропо, той даже не крие колко си харесва „величието“ на „белите вълци“, дето си говорят с космоса, вместо с психиатрите.

Потресаваща картинка на простолюдие, което нито има уши да чува, нито очи да вижда. И се е превърнало в немислеща тълпа, която след всички идиоти и „войници на светлината“, сега чака и „копринките“ да го довършат.

Afera.bg

«