Публикувано на 16.11.2021 / 13:18

И ОТ КАКВО СИ „ИЗНЕНАДАНА“?! ВМЕСТО ДА КАЖЕШ ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА ПРЕДАТЕЛЯ РУМЕН РАДЕВ, ХЛЕНЧИШ „КОЙ МИ СРА В ГАЩИТЕ!“! АЙ СИКТИР, БЕ!

Корнелия Нинова: „Поемам цялата отговорност за резултата на БСП и подавам оставка. Останах изненадана, че оставката ми от Антон Кутев е поискана в качеството му на говорител на служебното правителство, а не като част от пленума на БСП. Останах изненадана, че и президентът я поиска.

Изчаках окончателните резултати от изборите. Оценявам този резултат като катастрофален, особено с това, че отстъпихме от трето на четвърто място. Поемам цялата отговорност, вината е изцяло моя.

Много неща са повлияли на катастрофалния резултат на социалистите. Машинният вот е затруднил избирателите, Ковид кризата се отрази и много хора се уплашиха и не отидоха да гласуват. Субективните причини са въпрос на дълъг разговор в партията.

От вчера една група в БСП ми иска оставката, но това не ме впечатлява, защото го правят вече пет години, това е така наречената вътрешна опозиция, каментира Нинова. Останах изненадана, че оставката ми е поискана от Антон Кутев в качеството му на говорител на служебното правителство, а не като част от пленума на БСП. Останах изненадана, че и президентът я поиска“.

Велизар Енчев:Картите паднаха!

Корнелия за първи път призна: Президентът воюва с мен! Служебното правителство иска нейната оставка! Създадената от Радев ПП отне хиляди гласове от БСП!

Въпросът е един: Защо Радев, който дължи президентския си пост на Корнелия Нинова, води тази война и кого обслужва тя?“

Здрасти, че бързаме!

АФЕРА пише поне от една година как Румен Радев УМИШЛЕНО УБИВА БСП И ТОРПИЛИРА КОРНЕЛИЯ НИНОВА, ЗАЕДНО С МАСОНИТЕ ГЕРГОВЦИ И КИРИЛДОБРЕВЦИ В БСП, написахме в прав текст как КОРНЕЛИЯ НИНОВА МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕ ЗА ПРЕДАТЕЛСТВОТО НА РУМЕН РАДЕВ, но продължи да лицемери в негова подкрепа.

Сега била „изненадана“! Ай сиктир, бе!

И от какво е изненадана!? Като точно доверените и хора бяха бесни и СПОДЕЛЯХА И С „АФЕРА“ КАК РАДЕВ НАГЛО И ОТВРАТИТЕЛНО ПРОДАВА И ПРЕДАВА БСП, нищо, че същите тия нейни доверени хора, които ни счупваха телефоните да ни разказват какъв мръсник е Радев и да изнасят отвратителни подробности как нагло предателски се държи и с Корнелия Нинова, включително заповядвайки и да се обръща не към него, а към Копринков, когато има нещо му каже, сега ПАК ЛИЦЕМЕРНО ПИЩЯТ В ЗАЩИТА НА РУМЕН РАДЕВ ЗА БАЛОТАЖА!

От какво е „изненадана“?

От ПРЕДАТЕЛЯ РУМЕН РАДЕВ?

За какво мълча като п….а за предателствата на Радев заедно с Кирилдобревци и герговци, които покрай копринковци и узуновци НАЛАПАХА КУПИЩА ТЕРЕНИ И КИНТИ ПО ВРЕМЕТО НА РАДЕВ?!

Ами хак да ти е, Корнело!

И сега пак иди да гласуваш за тоя зелен чорап „пази, Боже, сляпо да прогледа“, заедно с твойте бесепари.

Вместо да КАЖЕТЕ ЦЯЛАТА ИСТИНА, ХЛЕНЧИТЕ – КОЙ МИ СРА В ГАЩИТЕ!

Вместо да му забиете един в мерзавската мутра, вие продължавате лицемерно да го дундуркате! Нещастни плашипутарници!

Веселина Томова

 

Коментари 43 за
“И ОТ КАКВО СИ „ИЗНЕНАДАНА“?! ВМЕСТО ДА КАЖЕШ ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА ПРЕДАТЕЛЯ РУМЕН РАДЕВ, ХЛЕНЧИШ „КОЙ МИ СРА В ГАЩИТЕ!“! АЙ СИКТИР, БЕ!”

 1. Няма след 10.11.1989 година правителство в което е участвала БСП, което да е донесло просперитет на народа ни. И този път ще е така. Просто населението на България помни по-малко от мисирка щом продължава да настъпва една и съща мотика.

 2. Нинова я калесват за председател на парламента, или тя се натиска, не е ясно, но БСП вече е затворена страница! В крайна сметка и тя употреби БСП и ще я зареже! Няма социалист милионер, който да не си изтри калните калеври в тая партия!

 3. Защо ли цялата история и практика на комунистическата идея е неизбежно свързана с предателството??

  Представете си, на базата на Диалектическо-Материалистическата теория, че видим единственост между онези леви и десни, като Корнелия, Волен и много от малките „невлезли“ които имат желание България да стане нормална държава ?!
  Знам че ще изригне поток от оплюване относно това мнение, НО, допирната плоскост между тези противоположности е Неприязъността към предателството.

  КироизМамата се вживява като широк Отечествен Фронт, ама забравя че е от отсрещната страна на Отечеството!
  Нищо че обстановката напомня 1944-та, различията са очевадни.

 4. ИСТИНАТА зад оставката: ГЕРБ потвърди за сделката с Корнелия Нинова (вижте думите на Тома Биков, който пращаше Бойко в затвора)
  Новината на деня, че окопалата се на върха в БСП Корнелия Нинова хвърли оставка след грандиозния провал на изборите на 14 ноември потвърди истината, която само Narod.bg се осмели да напише – че лидерът на социалистите е в тайна договорка с ГЕРБ за общ фронт срещу Румен Радев.

  Задкулисието лъсна от пост на любимия трубадур на Бойко Борисов – Тома Биков,

  „Голямата новина не е, че Корнелия Нинова подаде оставка. Голямата новина е, че 5 дни преди втория тур на президентските избори, тя свали доверието си от Румен Радев.

  И го каза в пряк текст“, написа във фейсбук бившият депутат от ГЕРБ след оставката Нинова.

  Довелата БСП до политическото дъно бивша седесарка заяви по-рано днес, че е абсолютна изненада, че оставката й иска служебното правителство чрез говорителя си Антон Кутев, който не прави това искане на пленум, а публично, в качеството си на говорител на служебния кабинет.

  „Абсолютна изненада е, че инициативният комитет на президента Радев и на вицепрезидента Илияна Йотова ми искат оставката“, удари по Радев осветлената от Narod.bg патерица на гурбопитеците.

  Интересно е, че закодираното признание за тайния контракт за огън по Румен Радев и служебния кабинет направи точно Тома Биков, който преди 9 години – на 11 октомври 2012 г., щеше да вкарва Бойко в затвора:

  „Бoриcoв нямa изхoд – или oщe eдин мaндaт прeмиeр, или дa бъдe cилнo рaзcлeдвaн. Имa шaнc тoй дa бъдe първият прeмиeр, кoйтo щe лeжи в зaтвoрa. Пo чecтeн път нямa кaк ГEРБ дa cпeчeлят втoри мaндaт. Aкo тoвa ce пoлучи, тo избoрът щe бъдe c фaлшификaция, a тoвa щe дoвeдe дo eднa cъщинcкa рeвoлюция“, кaзa тoгaвa актуалният топ подмазвач, обърнал възгледите си на 180 градуса пред неудържимата красота на чекмеджето.

 5. Най-ужасното е друго.Че ГЕРБ,БСП,ИТН и ДБ като жертви на изборната измама, защото е невъзможно победата на боклуците да е реална,се примиряват с това, а не искат касиране от КС.Що Курнела например не поиска това?
  36% от българите гласуваха.И те са ужасно много.
  Не гласувайте на балотажа!
  И двамата са отврат.Герджиков днес обсипал с похвали урода Кирчо!
  Бойкотирайте балотажа!

  1. Като махнеш 10% от гласувалите 36%, ще се получи реалният процент излезли да пуснат гласа си на изборите.

 6. Мисля, че г-жа Томова е несправедливо жестока спрямо Нинова, предвид всичко което е направила досега, в среда от хищни подлоги и предатели в средата на БСП. Тя бе принудена и да даде подръжката си след скандалните изяви на тримореца. Радев се оказа достоен за надеждите на Козяк, напълно оправда поговорката“ Вържи попа та да е мирно селото“ Е никой не може да ни задължи да гласуваме в неделя, да обявим национално заключване (не локдаун) за да видим как Герджиков ще бъде одобрен с гласовете от Турция.

 7. Съществото Курнелия прееба „славната работническа класа“ за трети път.
  1. Като костовистка – приватизаторка.
  2. Като мнима опзиция на Боко в продължение на години. Закара 50 000 на Бузлуджа, не изкара 5 000 на площада, когато трябваше. И още 5-6 лупинга има. Слушайте Вацев.
  3. Този път си отгледа Предател, въоръжи го и му даде половината партия.
  Да го духат тъпаците!

 8. Ако не вярвате на друг вижте какво пише Боян Чуков, Валентин Вацев : „САЩ ударно сменят колониалната си администрация у нас с ново поколение“-Скандално. Политическото убийство на Нинова е само един момент от цялата сага, която ни очаква. с нейния морал и упорита борбеност , тя беше пречка в плановете за нашето съсипване.

 9. „За пореден път не се обръща внимание на избирателните списъци. Според тях към 6,7 млн. са имащите право на глас в България, което е абсурд. През септември от НСИ съобщиха, че населението ни е около 5,7 млн., което означава, че с право на глас са около 4 млн. Крайно време е да се обърне внимание на този факт“.

  За това алармира пред БНР проф. Людмил Георгиев, психолог, а до 2010 година член на Централния съвет на ДПС.

 10. Наистина Корнела е много жалка.С половин уста критикува Убиеца на БСП, а не призове открито комунягите да не гласуват за него.Приема да преговаря с харвардските идиоти, вместо да ги прати на майната си.
  Без гласовете на БСП кабинет няма да има, а тия са си изули гащите пред джендъра Киро!

 11. Радев се оказа просто един предател, от най-гадния тип. Недостоен, неблагодарен и лицемерен човек, готов на всичко за власт и да спечели преизбирането си. „Изчегърта“ Бойкикев и паркетния генерал, мина през мутрите на сестра Галева и завърши със Столетницата. Всички, които флиртуваха с него – под ножа. Радев е един случайно попаднал във властта човек, който очевидно се е самозабравил и си е повярвал твърде много. Предаде напълно хората, които го направиха президент и напълно се постави в услуга на чужди сили, в името на властта. Забрави една от основните причини, за които беше избран – защото искаше по добри отношения с Русия. После взе че направи Трите морета, заяви, че Русия била най-голямата заплаха, заяви, че управлението на България трябвало „да бъде в синергия с дневния ред на САЩ“. За това ли гласуваха хората за Радев? Управлението на България да бъде в синергия с дневния ред на чужда държава? За да се разхожда американската посланичка свободно из всички държавни агенции, министерства и тайните служби?…

 12. Курнела, ако има останало поне малко достойнство трябва да излезе и да каже:
  Радев ни измами и употреби БСП за да съгради собствена партия от измамници и аферисти с Американски протекции и антибългарски задачи за изпълнение.
  Радев разби БСП от вътре и сега внедрява: масони, свинари, джендъри и аферисти на лидерски позиции за да я ‘довърши’.
  Оттегляне на подкрепа на неблагодарника, предател и американски лакей Радев за балотажа. Никакви коалиции и колаборации с Киро Измамата и Ококорения педал от ПП в парламента.
  1) Импийчмънт на Радев за нарушаване на Конституцията.
  2) Сваляне на имунитета и предаване на прокурор на Киро измамата за фалшификация на документи.

  Няма какво да губиш Курнело!
  Коцето да вземе и той да се задейства по последните две точки.

 13. Не виждам по- достоен човек от Нинова да оглави партията, а това значи, че мисията на Радев БСП да бъде унищожена е изпълнена. Отговорът на цялото съвокупно българско население може би ще е ПЪЛЕН „ЛОКДАУН“ ЗАКЛЮЧВАНЕ ГОСПОДА, НЕПРИСЪСТВИЕ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ. ДА ГЛАСУВА КОЙТО СИ ЩЕ. Ще бъде върхът на върховете Герджиков да бъде избран с гласовете от Турция и от твърдото ядро на бойковите копои. Не, че Ректорът ще бъде истински президент, а и от Плевналиев няма да се различава много, но поне ще защитим националната си гордост и ще извикаме пред света, че неблагодарността заслужава позор.. При толкова много продажни души и подлоги как да заслужим тази прекрасна земя.

 14. Радев е издигнат от САЩ за Президент на България чрез Нинова, затова тя няма как да не подкрепя Радев( поне до сега), тъй като също е зависима от едното посолство.

 15. При гласуване с натискане върху екрана на машината, тя записва върху флашката освен избора на гласуващия, но и неговия пръстов отпечатък. В базата данни на МВР се съхраняват пръстовите отпечатъци на всички, които имат задгранични паспорти. Пръстови отпечатъци се взеха и когато Москов монтира ония машини в болниците. В България има два суперкомпютъра, които за отрицателно време ще свържат пръстовите отпечатъци от машините за гласуване с техните притежатели. Така вотът от таен ще стане явен.

  1. Ти пък къде видя програма за сканиране и разчитане на отпечатъци , но добра идея ми даваш два часа и ще я направя ,хахахаха, е по лесно е да я открадна от едно место ,хахахах.

 16. Е, сега няма кой да ги сапикясва ни лъжливите некадърници, ни „обидените“ вътре в БСП, ни масонската ложа в президентството. Защото, който каквото ще да говори, колкото и да се е съобразявала с тоя и оня, на българския политически небосклон не е имало по- принципен, последователен, с мисъл и грижа за бедните, младите и нуждаещите се хора политик от Нинова поне 5 години назад. Сега ще се развихрят еничарите. В БСП всякакви кировци, герговци, еленийончевци, станишевци и пр. „социалисти“ – милионери до окончателното ѝ съсипване. В управлението лъжливи харвардци, заедно с умни, красиви и смешници, до клякането за РСМ, ИК, нови „партньорски“ военни бази, независимо от цени, здравни, образователни, демографски катастрофи. В масонската клика мунчовци, джендърйотовски, де-що останал неназначен дюлгерин до пълното продаване на остатъчния суверенитет на България. Всичко това – в ускорен порядък, под вещите указания от козяка, за да се изпълни заветната хилядолетна мечта на българите да бъдат обладани, претопени, облагородени от задокеанските кравари, бивши европейски криминали и проститутки. Та те упражниха геноцид над 100 млн местно население в Северна Америка, най-големия Холокост, пред който хитлеровият бледнее и за който не се говори никъде по света. Та едни българи с хилядолетна история и култура ли няма да унищожат?!

 17. Не е моя работа да коментирам вътрешни проблеми на БСП, но това с Радев се нарича помиярска история. Хората или човека който ти е подал ръка и те е посочил за кандидат, после да му изядеш ръката и да го предадеш се нарича путьо Руминкин.
  Кой го знаеше Фатмака на политическия хоризонт едно човече с зелена ватeнка от армията и го направиха голям шеф и забрави за родителите си, едно от изречение от статията го казва най-добре „Пази Боже, сляпо да прогледа“.

 18. Аз бях жената която се ОБАЖДАХ НА СТОИЛ РОШКЕВ,в последните му предавания,не някакъв с който имаше запис и тука,аз надигнах КОШЕРА С ПЧЕЛИТЕ и коментирах със Стоил Рошкев,за ПРЕДАТЕЛСТВОТО НА ЕНИЧАРЯ румен радев,аз коментирах със Стоил Рошкев,че още със САМОПРЕДЛОЖЕНИЕТО ЗА ПРЕЗИДЕНГ още МАРТ месец,и така заби КЛИН,и понеже Корнелия не реагира,и ЧЕРВЕНИТЕ ГНУСНИ БАБИЧКИ НЯКОЛКО НА БРОЙ,почнаха да ПИЩЯТ И ВРЕЩЯТ,че ако Корнелия не подкрепи и не каже ТЕ НЯМА ДА ГЛАСУВАТ,слушала съм това с ушите си,и същите ГНУСНИ ЧЕРВЕНИ БАБИЧКИ….поведоха „война“ в ефир срещу мене,че съм нападала „““техния достоен президент,и че СТОИЛ РОШКЕВ НЕ МЕ ПРЕКЪСВАЛ,ОСТАВЯЛ МЕ ДА ГОВОРЯ НЕБИВАЛИЦИ…че ДАЖЕ И МЕ ДОПЪЛВАЛ““,в следващо предаване аз казах ЧЕ СА ЗОМБИРАНИ БАБИЧКИ,и те трудно преглъщаха това,аз подпалих темата,и заради моите коментари,отстреляха Стоил Рошкев,ТОЙ ДОСТОЙНОТО МОМЧЧЕ МЕ ПОДКРЕПЯШЕ И МИ ДАВАШЕ ТЛАСЪК ДА РАЗКРИВАМЕ ИСТИНАТА,споменах как това гнусното
  нещо румен радев уволни Калоян Методиев(който беше началник на кабинета му)само защото е присъствал
  на тържеството на Корнелия,по-случай прешзбирането и за Лидер ..това не се хареса на ръководството на ТВ БСТВ,уплашиха се и отстреляха Стоил Рошкев!!!
  ТАКА ЧЕ КОРНЕЛИЯ,АКО БЕШЕ ИЗЛЯЗЛА ДОСТОЙНО ДА ИЗРЕЧЕШ КАКВИ ГИ ВЪРШИ ТОЗИ ГНУСЕН ПРЕДАТЕЛ РУМЕН РАДЕВ….можеше да имаш по-малко гласове,но поне щеше да са тръгнеш с ДОСТОЙНСТВО И ГОРДО ВДИГНАТА ГЛАВА,а не както сега с ПОДВИТА ОПАШКА,така остави гнусотии като гергов,крум зарков,васил василев(((води предаване „Не се страхувай“))),Проф.който харесвах Иво Христов,но откакто видях рекламата където той ни призоваваше да подкрепим Мунчо Радев,изтрих го от списъка на справедливите,елена йончева(офшорната престъпничка), и прочее предатели,да танцуват сега върху смачканато ти Достойнство….За мене всеки който ПОДКРЕПЯ ПРЕДАТЕЛЯ МУНЧО,ЕНИЧАРЯ,гнусния зелен сертификатор,предател на Род и Родина Румен Радев-е враг на собствената си Родина,и враг на българите……Гнусния предател румен радев,се оказа много по-вреден за България от подлогата росен превнелиев!!!

 19. ъхъ, вече няма формална пречка, да ни е честита четворната коалиция! да им е честито на макетата, джендърите, натото и т.н. само дето бсп едва ли ще прескочи и бариерата на следващите избори, ако козяк не ги посочи изрично, особено с това което се очертава като хм… „ръководство“.
  явно в плановете на либералфашизма партия на истинското ляво не се предвижда, и това в страната с най-големите неравенства на континента.
  някой психиатър да ми обясни – това стокхолмски ли е, или синдром на някаква друга недостатъчност, уж бедни хора гласуват за кокорчо, асанчо, псайко-десните и т.н., като всичките им говорят някакви отвлечени глупости?

 20. Много точна ОЦЕНКА на г-жа Томова, през цялото време съм го мислил. Работата е там, че от Козяк на Радев са му възложили задачата да унищожи БСП, като започне най- напред с Нинова, какъвто председател партията не е имала. Дейността по осъществяването на тази подмолна задача ставаше с парите на Гергов, с масонската ложа и с явните и неолиберални врагове вътре в партията. Вестник Поглед , добре платен от Гергата и вероятно от ГЕРБ, поместваше ежедневно по няколко статии срещу нея, с нескрита жлъч и омраза. Козяк няма нужда от соц. партия за да ни вкара напълно в чувала. Сега, както констатира доц. Вацев и други, основните задачи са, да дадем зелена улица на С. македония, да вкараме джендърската поквара и най- важното да нацвъкаме още военни бази по черноморието. Така ставаме истинска фронтова линия срещу Русия. Ам. Ф-16 си кацат у нас като у дома си, всичко, което поискат от нас ще буде дадено. Харвардците са абсолютни пионки в играта, но ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ПОДДЪРЖАТ ИЛЮЗИЯТА, ЧЕ СЕ БОРЯТ С КОРУПЦИЯТА. И да не забравя, БЕЛЕНЕ ще бъде погребана окончателно. А за кого да гласуваме в неделя, след като Герджиков е абсолютно МЕКОТЕЛО с академични пера, който ще е още по -сервилен, и освен спасяването на Бойко и шайка, ще прави всичко както и Радев. така, че от две злини не може да се избере нищо, НИЩО“

 21. Време фалшивата БСП да се разпадне и да се появи нова социалистическа партия!
  Такава каквато трябва да бъде създадена то работници и образовани хора!

  Тя иначе си е просто поредната партия на партийни милионери!

 22. 666 837 – гласовете за ПП по данни на ЦИК. Цифрите не лъжат, трябва дан за господаря на душите им.

 23. Другарката Корнела сама си е виновна, да си сърба сега попарата.От проста селянка интелект ли да се очаква?!
  Трябваше още в началото като пое председателското място моментално да изрита от партията следните боклуци:
  1).серГЕЯ с червените дантелени прашки;
  2).Гергов – личният Свинар на другаря агент Гоце, а вместо това тя го държа до последно в партията, изрита го едва съвсем наскоро;
  3).Другаря Кире Добрев, а.к.а. Кире ВЕЦа с десетте ВЕЦа, фотоволтаични паркове, хотели, ресторанти, едър бизнес и ортаклък с другаря Гоце;
  4).Всичките останали мазмантии в БСП: мерджановци, крумзарковци, таскоерменковци, оня грозния травестит Дърева и още многодруги;
  5).Другаря Гуци Медузата – милионер с офшорни сметки и с досие в „Кутията на Пандора и “ Досиетата от Рая“. Два пъти арестуван и разследван за корупция, кражби и корупционни практики.
  Заради Гуци хиляди симпатизанти на лявата идея не отидоха да гласуват, защото го знаят прекрасно както боклук е.
  Нищо, Корнелата поне няма да е капо, даже е на далавера с 3-те големи апартамента, които Гуцито й подари в новостроящата се от него сграда К-55 във Варна. Абсолютно сигурно е, че сега Гуцко пръв ще се отрече от нея и пръв ще се изплюе отгоре й.
  Другата грешка на Корнелата е Мунчо Радев – трябваше да й светне под шапката, че Мунчо е завербуван от янките и следователно ще й извърти курвенски номера, както и стана.
  Не на последно място – янките много яко я хванаха Корнелата за оная работа чрез сина й Рафаелчо, който от години живее и работи в USA. Има сведения, че са й намекнали че на сина й могат да се случат доста неприятни случки, меко казано.
  Това е положението. Корнелата да сърба сега попарата, която сама си надроби.

 24. Какво не чу / или не искаше да чуе/ Уважаемата г-жа Нинова от народа,въпреки твърденията си ,че винаги е между хората:1/ „Агне в чувал не се купува“,2/ „Аз го кръщавам,то пърди“, 3/ „Ако си овца,вълци все ще се намерят“,4/ „Вълкът козината си мени,но нрава никога“,“Апетитът идва с яденето“,“Ако искаш да познаеш човека,дай му власт“ /късно е вече,чадо!/. И накрая – Защо бе Уважаема госпожо Нинова,не го извикахте „навън“,че да се разберете като „мъже“?

 25. Браво,Томова,каза и го в прав текст. Но червените чугунени глави изобщо не увират . А Курнела като е толкова „честна“,защо мълча до сега? Или мислеше и тя да се приюти под юмручето на резидента. Уви,той я изчегърта като загоряла стара тенджера.Заслужи си съдбата

 26. Нинова ако беше разкритикувала Радев за нарушението на Конституцията със зеления паспорт,и беше оттеглила доверието си от Радев сега по друг начин щеше да изглежда. Употребена глупаво и прецакана изглежда.

 27. Точно така е.Много я оплескаха цялата работа,ако има някакво значение в минало време,корнела трябваше да каже кой и го трапоса радев за да го издигне тя за президент,ето от там започват нещата.Май отвъд океана ги задвижват тия процеси,неусетно и когато му се чуе гласът,е вече късно.Сега как ще го спрат радев от бсп,той е на ударна позиция,разбива бсп на съставните му части,набутва негодници навсякъде на важни постове,особено чрез личната му партия ПП.За да го спрат в последния момент,всички партии трябва да застанат в твърда опозиция и да му искат и на него оставката,ако има възможност държавата да се задържи на ръба на пропастта.

 28. Нинова, аз човекът от нищото, ти го написах тук преди изборите. На само трябва да подадеш оставка, а да се извиниш на всички българи, а от съпартийцитети да искаш прошка. И ОСТАВКАТА ТИ НЕ ТРЯБВА ДА Е ЗАРАДИ РЕЗУЛТАТИТЕ, А ЗАРАДИ ИЗДИГАНЕТО НА РАДЕВ!

  1. На първите протести против Борисов и срещу „зеления сертификат“, БСП трябваще да бъдат по площадите, докато не бъде възстановена законноста, хората затова се разочароваха.

 29. При тези откровения на Нинова, за които АФЕРА пише от една година, интересно ще е поведението на привържениците на Нинова на балотажа в неделя и дали в условията на зелен сертификат, те ще си останат в къщи?

  1. Ами, аз съм член а БСП и споделям повечето от коментарите тук. Нинова си е виновна за случилото се по принцип, но като е казала,, А,, Да каже и,, Б,,. Не е нужно да разкрива ставащото в партията, нека да разкрие подробности от,, задкулисието,, на Радев. И да призове членовете на БСП да гласуват по съвест в неделя. Лично мен случващото се не ме изненада защото съм достатъчно информиран. Има все още гумени глави в БСП и ще подкрепат ПРЕДАТЕЛЯ.И все пак БСП се нуждае от Нинова, както никога досега. Дано и тя си направи нужните изводи.

 30. Сама си е виновна Корнелия Нинова! Мълча месеци наред за партийното инженерство на мерзавеца Румен Радев, мълча за това каква е кадровата политика на напълно проваленото служебно правителство, мълча за машинния вот и манипулациите, и т.н. Най-лошото е, че тя знаеше че Румен Радев иска да в свали от поста и да овладее БСП и пак продължаваше да мълчи…

 31. Нинова се оттегля защото от Козяшките планини са казали Коалиция с ПП за Правителство и за да запази малко останалото и Достойнство!!! Според мен отдавна всички са в Играта!!!НЕ вярвайте на НИЩО и НИКОГО!!

 32. От козяк я разчистиха заради джендърството. Сега ще има джендъризирано бсп като патерица на канадския мошеник.

 33. Всички хвърлиха оставки за да могат да се съешат в безпринципно правителство. Вчера Христо Иванов и Каракачанов, днес Нинова, няма да се учудя и Баце да хвърли пешкира.

  1. От козяк са разпоредили да се развие третия пол и да се намали расизма.

  2. Приятелю, лицето ББ, няма топки за това действие. Ако не е шеф на гробарите на България той много добре знае ,че ще стане бързо, бързо, пациент на Централния затвор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *