« Върни се назад Публикувано на 16.11.2021 / 13:18

И ОТ КАКВО СИ „ИЗНЕНАДАНА“?! ВМЕСТО ДА КАЖЕШ ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА ПРЕДАТЕЛЯ РУМЕН РАДЕВ, ХЛЕНЧИШ „КОЙ МИ СРА В ГАЩИТЕ!“! АЙ СИКТИР, БЕ!

Корнелия Нинова: „Поемам цялата отговорност за резултата на БСП и подавам оставка. Останах изненадана, че оставката ми от Антон Кутев е поискана в качеството му на говорител на служебното правителство, а не като част от пленума на БСП. Останах изненадана, че и президентът я поиска.

Изчаках окончателните резултати от изборите. Оценявам този резултат като катастрофален, особено с това, че отстъпихме от трето на четвърто място. Поемам цялата отговорност, вината е изцяло моя.

Много неща са повлияли на катастрофалния резултат на социалистите. Машинният вот е затруднил избирателите, Ковид кризата се отрази и много хора се уплашиха и не отидоха да гласуват. Субективните причини са въпрос на дълъг разговор в партията.

От вчера една група в БСП ми иска оставката, но това не ме впечатлява, защото го правят вече пет години, това е така наречената вътрешна опозиция, каментира Нинова. Останах изненадана, че оставката ми е поискана от Антон Кутев в качеството му на говорител на служебното правителство, а не като част от пленума на БСП. Останах изненадана, че и президентът я поиска“.

Велизар Енчев:Картите паднаха!

Корнелия за първи път призна: Президентът воюва с мен! Служебното правителство иска нейната оставка! Създадената от Радев ПП отне хиляди гласове от БСП!

Въпросът е един: Защо Радев, който дължи президентския си пост на Корнелия Нинова, води тази война и кого обслужва тя?“

Здрасти, че бързаме!

АФЕРА пише поне от една година как Румен Радев УМИШЛЕНО УБИВА БСП И ТОРПИЛИРА КОРНЕЛИЯ НИНОВА, ЗАЕДНО С МАСОНИТЕ ГЕРГОВЦИ И КИРИЛДОБРЕВЦИ В БСП, написахме в прав текст как КОРНЕЛИЯ НИНОВА МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕ ЗА ПРЕДАТЕЛСТВОТО НА РУМЕН РАДЕВ, но продължи да лицемери в негова подкрепа.

Сега била „изненадана“! Ай сиктир, бе!

И от какво е изненадана!? Като точно доверените и хора бяха бесни и СПОДЕЛЯХА И С „АФЕРА“ КАК РАДЕВ НАГЛО И ОТВРАТИТЕЛНО ПРОДАВА И ПРЕДАВА БСП, нищо, че същите тия нейни доверени хора, които ни счупваха телефоните да ни разказват какъв мръсник е Радев и да изнасят отвратителни подробности как нагло предателски се държи и с Корнелия Нинова, включително заповядвайки и да се обръща не към него, а към Копринков, когато има нещо му каже, сега ПАК ЛИЦЕМЕРНО ПИЩЯТ В ЗАЩИТА НА РУМЕН РАДЕВ ЗА БАЛОТАЖА!

От какво е „изненадана“?

От ПРЕДАТЕЛЯ РУМЕН РАДЕВ?

За какво мълча като п….а за предателствата на Радев заедно с Кирилдобревци и герговци, които покрай копринковци и узуновци НАЛАПАХА КУПИЩА ТЕРЕНИ И КИНТИ ПО ВРЕМЕТО НА РАДЕВ?!

Ами хак да ти е, Корнело!

И сега пак иди да гласуваш за тоя зелен чорап „пази, Боже, сляпо да прогледа“, заедно с твойте бесепари.

Вместо да КАЖЕТЕ ЦЯЛАТА ИСТИНА, ХЛЕНЧИТЕ – КОЙ МИ СРА В ГАЩИТЕ!

Вместо да му забиете един в мерзавската мутра, вие продължавате лицемерно да го дундуркате! Нещастни плашипутарници!

Веселина Томова

 

«