Публикувано на 06.09.2020 / 19:30

И НИТО ДУМА ЗА ГЕРБ И БОКО. ХРИСТО, НИЩО НЕ СТАВА ОТ ТЕБЕ. АМА НИЩО! НИЩИЧКО.

 

И НИТО ДУМА ЗА ГЕРБ И БОКО. ХРИСТО, НИЩО НЕ СТАВА ОТ ТЕБЕ. АМА НИЩО! НИЩИЧКО.

Тоя ми е такъв прочетен вестник, че ако бях жена, нямаше да го броя за мъж.

Хунта, мутри, Пеевски, ведомства и нито дума за герп и Боко.

А, бе, тея да не би да са се коалирали вече?

Христо, нищо не става от тебе!

Ама нищо.

Нищичко.

Стефан Гайдарски

Бележка на АФЕРА: Преди няколко дни неволно подочухме един разговор с виден столичен кметски властник на христоивановци, придружен от една „умна и красива“, дето бе „топ“ „умна и красива“ по времето на протестите против Орешарски. Та, те нямали никакво намерение да разширяват участието си на изборите с „граждански квоти“, демек остават си „секта“, били заедно с хората на Цветан Цветанов, не смеят да гъкнат против Боко, щото продължават да смутоляват, като ги питат – сега вие с него ли сте, или сте против него, очевидно висящи още по Дувара МУ, и щели да вкарат 25 депутата на следващите избори…

Та, к’во да се чудим на христоиванов, че не обелва дума против Боко или ако се наложи, рече нещо, пристисквайки се… „Опозиция“ ли? Дръжки на глогинки! В устите им само пеевски, гешев и доган, което абсолютно обслужва Боко Тиквата и Хунтата. Тези типове отново ще бъдат патерица на герб. Запомнете ни думата. Впрочем, не са преставали.

 

 

И НИТО ДУМА ЗА ГЕРБ И БОКО. ХРИСТО, НИЩО НЕ СТАВА ОТ ТЕБЕ. АМА НИЩО! НИЩИЧКО.

Коментари 41 за
“И НИТО ДУМА ЗА ГЕРБ И БОКО. ХРИСТО, НИЩО НЕ СТАВА ОТ ТЕБЕ. АМА НИЩО! НИЩИЧКО.”

 1. Ако някой не ви харесва, това не означава, че непременно трябва да го оплюете. И аз му нямам доверие, но това не означава, че написаното от него е лъжа. Само защото не е споменал мръсниците поименно ли трябва да го съдим? Тук се пишат куп простотии, с всичките ли сте съгласни? Или истината вече е приватизирана?

 2. КЪМ ХР. ИВАНОВ И ПРОЧЕЕ СОРОСОИДИ

  Пак тичкайте при Боко, подли фанатици,
  сторете му метан пред изборните урни.
  Така ще сте удобни старата лисица
  съвсем да ви довърши – като пилци в курник.

 3. Надявам се ще стават все повече събудените българи, достигнали до истината описана от Елена Гунчева:
  https://svobodnoslovo.eu/%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D1%81%D0%B5%D1%82-%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D1%87%D1%83%D0%BF%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5/
  А ето и един стар неин текст, радост за многобройните фенове на Станислав Трифонов:
  https://svobodnoslovo.eu/%D0%B8%D0%BC%D0%B0-%D1%82%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%B2%D0%B0-%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0%B2%D0%B0/
  Кой каза, че от блондинките нищо не ставало?

 4. Някои хора искат урбулешката да надраскат на коляно НОВА КОНСТИТУЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ, ама не знаят с кого си имат работа. Досега номера ако е минавал,тоз път може и да не мине. Веднъж стомна за водичка,втори път стомна за водичка и на третия път стомната се чупи. НЯМА ВЕЧНИ НЕЩА. ВСЯКО НЕЩО СИ ИМА НАЧАЛО И КРАЙ. Е,в България искаха да прокарат закон,концесиите да имат право да се класират за вечни времена,ама хитреците май не ги огря слънцето. Не стига,че искат всичко само за себе си,ами го искат и за ВЕЧНИ ВРЕМЕНА.

 5. Елегия за един кретен.

  Простак си бях и си живях добре
  опитвах всякаква чорба,
  сега съм само дъртото гюбре
  каква тъга…

  И жал…
  Е на,чорбата е безмесна,
  докарах се до тоя хал
  с ирония гротесна…

  На един вълк като му изпадат зъбите,става за ташак на кучетата…
  Арабите пък казват- Жаден кладенец не се копае…

 6. Днес Бургас го възпяват в най чудни песни по БТВ,а да видим кви песни шъ пейти след пет шест месеца,щото водата ви тогаз щяла да свърши. То и Варненската щяла да свърши,ама ний поне си кротуваме,не я възпяваме Варна кът вас,урбулешката.

 7. Гало,качих си адреналина,готова съм за подвизи,благодаря за което.

  1. Защо му правите реклама на туй телевизионно леке?!? Толкова е жалко, че дори не го съзнава. Ако го осъзнаваше, нямаше да е на екран.
   Вие сте местната звезда, Вас Ви чета.:-) А Лекето в женски образ отдавна не го гледам. Вреди и опростачва срещу заплащане.

 8. Е,кът сте сложили ръкавици,може и да не си режете до дъно ноктите и да не се мъчите кът грешни дяволи да си миете изрядно ръцете заедно със красивите ви часовници. Темата: Кулинарни истории.

  1. Ама тоз втория от ляво на дясно май беше без часовник. Тез часовници така ме разсеяха,че нищо не чух какво ми говориха готините готвачи на Гала. През цялото време се чудих,дали преди да надянат ръкавиците,си измиха ръцете,и ако са ги измили,дали няма да си повредят часовниците от водата и сапуна,ако не са водоустойчиви. И както казват хората, ДЯВОЛА СЕ КРИЕ В ДЕТАЙЛИТЕ.

   1. И кво? Славчо целият в бяло,Мая и Копейкин-поборници за свободата. Иванов-голям продажник и тулуп на каишка? Личи си кой свири на боковата гайда..

 9. Чак сега разбрах защо чуждите държави съ ебават с нас. ЩОТО БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИИ ПРЕДСТАВЯТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД КЪТ НЕЩО МАЛОУМНО,С ДВЕ ДУМИ,НЕЩО НЕДОРАСЛО. И сигурно за тая работа получават луди пари и многобройни къщи за гости. И във всяка къща за гости по един басейн най малко. Джакузитата и сауните няма да ги броим. А ЧЕРНОМОРСКИТЕ ГРАДОВЕ ЩЯЛИ ДА ЗАКЪСАТ ЗА ВОДА. ХА,ХА,ХА,ХА,ХА,ХА,ЩЕ ПОВЪРНА ОТ СМЯХ.

 10. Абе,кажете на индийците,че за да го докарат домата да прилича на българския,освен българска семка ще трябва и да си фламбират почвата цели петстотин години и айретен. Кажете им каква е тайната на най вкусния в света български домат,да не си дават напразно паричките за БЪЛГАРСКА СЕМКА.

 11. С моя дългогодишен опит от Южния плаж във Варна заявявам,че Лайната винаги плуват отгоре !

  От друга страна е по-добре ,защото се събират лесно с кеп и се внеддряват там където им е мястото- в септичната яма.

 12. МАЛЪК РЕПОРТАЖ ОТ ПЛОВДИВ
  На тържествената заря-проверка по случай 135 г. от Съединението
  президентът Рудев Радев заяви: В чиста и свята република управниците не се крият, а гледат гражданите с чиста съвест!
  Слово произнесе кметът на Пловдив Здравко Димитров, прекъсван от мощни освирквания на протестиращи, водени от двама от „Отровното трио“ – Арман Бабикян и адв. Николай Хаджигенов. Когато президентът Румен Радев взе думата, скандиранията „Оставка“ и освиркванията стихнаха. Накрая, по време на сигнала за тържествена заря проверка протестиращите отново скандираха „Борисов е позор“, както и при полагането на веците освиркаха с пълна сила ТКП и всички останали от шайката, чиито имена бяха оповестявани на площада. А БНТ правеше неуспешни опити да заглуши тези скандирания.
  Президентът Румен Радев прие строя на воинските части и произнесе слово. Ето пълния текст на речта на президента:

  135 години ни делят от онзи септември, когато българският народ взе в свои ръце съдбата си и заличи границите, начертани от Берлинския конгрес.
  Половин България по волята на великите сили бе оставена под властта на султана. Тъкмо Тракия, Средногорието и Родопите, които платиха с кръвта си цената на Априлското въстание бяха откъснати от Родината. Докато в Търново свободна България се сдоби с Конституция, на българите от Източна Румелия бе натрапен Органическият устав, една нефелна Конституция, която им отреждаше ролята на безгласни поданици.
  Дейците на Съединението поправиха тази историческа несправедливост. В онези дни възродена България показа на света как цивилизовано, без насилие един просветен народ от вярата на нашите възрожденци се събира под общата стряха на своята историческа Родина. И няма сила, която да го спре. Победата на българските капитани над чуждите генерали в последвалата война доказа, че Съединението е акт необратим, а българите са готови да отстояват свободата си.
  Хора дръзки и свободолюбиви, с принципни и решителност, се намират винаги в нашата история, дори когато народът ни е изглеждал примирен. Говоря го от няколко години при срещите ми с вас. Доскоро го правех с надежда и очакване. Доскоро заедно с вас почитахме славното минало на нашите герои и победите на нашата страна от историята. Но Историята неумолимо се движи напред.

  Днес будна България преоткрива силата на девиза „Съединението прави силата“. Единението около ценности, братството на почтените хора, които се борят за вечните залози на живота: свободата, справедливостта, равенството пред закона. За чистата и свята република на Апостола, в която управниците не се крият, а гледат гражданите очи в очи с чиста съвест и доверие, защото заедно ратуват за доброто на България. В която българите са братя и със знанието на древен народ разбират, че толерантността, солидарността и непреклонността са написали и продължават да пишат най-светлите страници в историята на България. От Съединението, от цялата ни възрожденска история знаем, че лъжите, хитруването, репресиите и политиканските интриги не могат да спрат един събуден народ, поел към своето осъзнато бъдеще.

  Поклон пред дръзките и храбрите.

  Да живее свободна и единна България!

  1. Най-обикновен негодник. Такъв негодник, който няма проблем да се осмели да сравни проектчето си за конституция със Съединението, но не се осмелява да отиде на честването в Пловдив. Определението за такъв човек е “страхливец”. Това е думата. Страхливец.
   На всички, които все още вярват, че Борисов ни “пази” от комунисти, леви либерали, коронавируси и финансови кризи, искам да кажа нещо.
   Няма как да ви пази страхливец. Страхливците не пазят. Страхливците се крият в заешките си дупки.
   #ОСТАВКА
   P.S. Джипко Бибитко Заешкото Сърце.
   Facebook, М. Димитров

   1. СЪЕДИНЕНИЕ МЕЖДУ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ, НЕНАВИЖДАЩИ МУТРИТЕ НА ВЛАСТ (А ТОВА СА НАД 90 ПРОЦЕНТА ОТ СЪНАРОДНИЦИТЕ ПО СВЕТА И У НАС), КОИТО СА ПРОТИВ ХУНТАТА И ШАЙКАТА НАЧЕЛО С бойко борисов СКОРО ЩЕ ИМА – КОГАТО МУТРИТЕ И МАФИОТИТЕ БЪДАТ ИЗХВЪРЛЕНИ ОТ БОРДА НА ДЪРЖАВНАТА КЛЬОПАЧКА И ЗАПОЧНЕ СПРАВЕДЛИВОТО ВЪЗМЕЗДИЕ СРЕЩУ ТЯХ. ЕДИН ПО ЕДИН – ДО ЕДИН. И ТОВА ГИ КАРА ДА УМИРАТ ОТ СТРАХ ЕЖЕМИНУТНО…
    ЗАТОВА НАРОДНИЯТ ГНЯВ ТРЯБВА ОЩЕ ПОВЕЧЕ ДА НАРАСТВА ДОКАТО ТЕ НЕ ЗАПОЧНАТ ДА СЕ ОПИТВАТ ДА СЕ СПАСЯВАТ ПОЕДИНИЧНО И САМОУНИЩОЖАВАТ ПОМЕЖДУ СИ, КОЕТО СЪЩО Е НЕМИНУЕМО.

    1. Както полицаите ги е страх за заплати,така и много от нас работят за мутри и също ги е страх за заплати,а и повече

   2. Страхливците и се крият зад гърбовете, и предават, и са изпълнители на всякакви поръчки!

  2. Много хубаво, но нашите предци не са се надигнали да прогонят турците, а за да освободят страната си. Когато има такова обещание за бъдещето – силите идват от вътре, от дълбокото и тогава капитаните побеждават генералите, войниците не спали и не яли, взели на марш стотици километри, с изранените от цървулите крака минават в атака и побеждават. После две катастрофи да си върнем и Македония, с дявола сключваме съюз /Хитлер/.

 13. Ицано, много се обичаме. Пак ще си продължим нашите игри. Тримата – ти, аз и колегата от Доспат. Чувствата ни са за цял живот, мило…

 14. Боже,то в България имало мъже,защо само по празниците го показват,ами ний жените да вземем да си гледаме вече нашта,женската работа,тъй кът гледам,България май има кой да я пази. Напразно май съм стояла денонощно на стража цели пет години.

 15. Богданке, опорката е САЩ, ул. „Козяк“ и Чичо Сам! Докато чакате благоволението им, таковахте мамата на протеста!

 16. забравих да помоля шефката на тази страница ако може да пусне още някои запис от онез хубавите и да преклучва започналото че ако се чака на онези некъпаните и мирезливите скоро нема да се отарвем от тиквата днес пак мартвило на триъгалника заради тез муцуни

 17. Ха здрасти! Сега разбрал, че Пинокио не става за нищо! Кукла на конци, на USA конци!

 18. Отровното Трио макар и с кусури като всички нас,са нещо различно!!!
  Но този ПОЛИТИЧЕСКИ ШМЕКЕР И АМЕБА,интуитивно никога не съм го харесвала,на енергийно ниво,усещам шарлатаните лъжци,какъвто е този никаквец!!!
  Жалко,че има дебили които му вярват…..
  Хубаво би било,да е патерица,на дяволското изчадие борисов,в един следващ парламент,за да се убедят,тези които му се доверяват сега,че е политически шарлатанин,то се вижда ясно!!!
  Този гнусен Соросоид Хр.Иванов,не би допринесъл нищо добро за България,освен Джендърството,Истамбулска конвенция,загуба на Териториалната цялост на България,този гнусен лъжец,и сега е в комбина с най-върлата,коварна Соросоидка Деница Сачева,Томислав Дончев и подобните!!!
  Всеки който има 1мг.мозък в главата си,ще разбере що за лъжец е мънкащия Хр.Иванов!!!

  1. Не че нещо де.. Но единият отровен отпадък-визирам адвокатина е точно радетелят за налагане на гей браковете в България.

 19. Стари курви нов бардак ще правят, пилотен проект с екип от педалчета протестърчета насрани и курвенца, журналя смотани , жълта преса, кварталната клюкарка. Ебаното трио, Мая курвето, Христо шматкатка, Герги свинаря, Татяна мастията, ,Живко цървула, все отбор откачалки, муахахаха. Генерал Урко, квартала на маймуните Зайко , пъпешите от БГ футбол Божо крадеца, Веса парцала, га вземаше подкупи на летището не рива сега на ощипана мома ша са прай

  1. Не е лесно да си малоумен! Добре поне, че знаеш откъде се включва компа.

 20. И нека умнокрасивите сорсоиди не забравят да протестират мирно по джендърски, докато българоубийците ги мачкат, пребиват, отнемат фирми, имоти и живота им съвсем „демократично“.
  Дай България на ристю иваноФ, са либерално-фашистка партия, подкрепяна финансово от американо-чифутски НПО-та. Техните реформи, ще въведат всички отровните процеси, с които ерозира Западна Европа и САЩ. Те отричат християнската цивилизация и връткат свирки на исляма. Изпадат в делириум, при мисълтта да заселят България с парапитеци с главорезни наклонности. Обичат да раздават социални помощи на всички паразити и са за повече регулации на база идентичност – раса, религия и сексуални предпочитания.

  Неизбежно това ще се случи в България, просто защото това е идеологията на всички либерално-фашизуидни партии. Няма да ни се размине, защото Христо Иванов е развял веднъж българското знаме. ВЕЧЕ видяхме реакциите на симпатизантите на Дай България. Те тежко презреират собствения си народ, история и национални герои. Отричат най-тежкия и кървав период от нашата история – петвековното турско робство. Дай България осмива всяка проява на национална гордост и извърши тежко национално предателство, когато поискаха Турция да ни пази небето.

  Заклеймяваха всеки противник на миграцията на милиони афганистанци, пакистанци и сомалийци в Европа като “мръсен кремълски трол”. Показа и смайващо невежество и непознаване на геополитическите процеси, като войната в Сирия, Брекзит и избора на Тръмп, които те шумно обясниха с “хибридна руска атака”. Просто няма по-невежи, но пък истерични хора от симпатизантите сорос в България, така че никога не забравяйте колко опасна е тази сатанинска партия за националната сигурност на България. А неолиберализмът е рак, който разяжда цивилизацията.

  За тази паплач, най-новата евро-атлантическа ценност е, че ако си 100% хетеросексуален е хомофобско. Ако сте щастливо женени или омъжени за лице от другия пол, значи мразите гей хората. Не мислете, че тая лудост ще ни подмине, защото и нашите продажни либерали няма да ни го спестят. Господарите на ристю квадратните гащи ще ни открехнат скоро.

 21. За всички е ясно, че групата на Х. Иванов ще е бъдещата патерица на ГЕРБ.

  1. Вероятността да си прав е голяма. Бих добавил, че ако стане така, ще е е без Борисов, но с Цецо асансьоров и с ДПС подкрепа отзаде пак.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *