« Върни се назад Публикувано на 16.03.2022 / 13:49

И НЕ, БОКЛУЦИ КРАДЛИВИ, НИЕ НЕ СМЕ НАТО, НИТО СМЕ ЕС!

Инфлацията надмина 10%. /според официалната статистика, реалността е по-нагоре/

Да не говорим за държавно организираната спекула на пазара. Другарката Нинова въобще не искам да я слушам, защото тя е една от първите олигарси на грабежа, а социално и политически ангажиран олигарх е същото като дървено желязо. Цените хвърчат не в проценти, а в пъти! За разлика от доходите, които веднъж се стопяват от инфлацията, а отделно се ограбват чрез спекула.

Престъпната ни държавна мафиотска власт се облагодетелства от всичко, каквото може и прилага абсолютно същите схеми, каквито прилагаше и бандита от Банкя, за когото американското посолство написа:“Кучи син, ама наш!“.

Имате ли някакви въпроси кой поддържа мафията в България?

Сега положението е същото!

Правят се на опозиция и управляващи, но в краденето са лоялни партньори. Където и да бръкнете в държавната или частна дейност ще намерите тази политическа симбиоза, този тумор, който ни убива бавно но сигурно. Играта на тронове в българските реалии е толкова жалка и гнусна, че само болен мозък може да я разпознава като политика и демокрация. Това е едно престъпно блато, движещи пясъци, които поглъщат всичко и всеки.

Ограбват ни спестяванията, труда, лоялността към държава, любовта към родината и мечтите за справедливост!!! Грабят ни и европейските боклуци, които всички наричат лидери, но  помните, че те всички дойдоха в България, целуваха пред очите ни бандита от Банкя и казаха, че страната ни се развива чудесно и всичко е точно. Признаха политическия авторитет на Борисов и го легитимираха отново и отново. Така ли беше?

Топят ни като църковна восъчна свещ, която мръсни ръце загасят, след като излезете от храма.

България е една опустошена държава и ако отидете в провинцията ще намерите всичко онова, което виждате днес като опустошение от войната в Украйна. Правителството все повече се изгубва в международните теми по неясни причини и неглижира своята отговорност към българските граждани. Нас ни няма на техния хоризонт! Ние сме предназначени да работим като волове и да умрем в браздата от болести, глад и безсилие! Те искат нашата смърт. Сами виждате колко лесно могат да заселят територията, с каквото си пожелаят и както им е удобно на външните.

Много хора умряха пред очите ми в пълна мизерия – университетски преподаватели, учители в средното образование, художници, прекрасни писатели, учени, изобретатели, уникални занаятчии и прочее – прекрасни и светли души. Смачкани от машината на финансовия рекет, унизени, прогонени, болни и унизително бедни. И днес умират в ръцете ми много такива хора, които са дали толкова на тази страна, колкото никой друг от днешните ни управници, техни пажове и разни там клакьори. Умират като улични кучета.

Добре дошли в ЕС! Клубът на богатите и безнаказани престъпници!!!

Отиваш на бензиностанция и зареждаш горива от престъпници, влизаш в хранителен супармаркет /германски/ – даваш си парите на престъпници, които ти продават фалшиви стоки на тройна цена, отиваш на лекар – господи помилуй, влизаш в МОЛ – перачници на пари, имаш нужда от полицейска защита – от умрял писмо, трябва ти административна услуга – плащаш на ръка и само тогава. Как се нарича тази цялата простащина и хайдутство по-горе?

И не, боклуци крадливи, ние не сме НАТО, нито сме ЕС!

Ние сме невинни човешки жертви, а вие – наши палачи! И ще си платите за това.

Николай Марков

«