Публикувано на 19.01.2022 / 18:58

И НЕКА ОЧАКВАТ СЪДБАТА НА ПРЕДАТЕЛИТЕ, КОЯТО НЕИЗБЕЖНО ЩЕ ГИ ЗАСТИГНЕ

Днес е тържествен ден, защото четирите партии на „промяната“ направиха възможен втория мандат на другаря Радев.

И понеже нищо добро не ги чака оттук нататък след организираното от тях ПРЕДАТЕЛСТВО НА ПРОТЕСТА, искам да ги поздравя с една знакова песен на безкрайния политически преход, която казва всичко, което мисля за тях.

И нека очакват съдбата на предателите, която неизбежно ще ги застигне.

Николай Марков

Коментари 29 за
“И НЕКА ОЧАКВАТ СЪДБАТА НА ПРЕДАТЕЛИТЕ, КОЯТО НЕИЗБЕЖНО ЩЕ ГИ ЗАСТИГНЕ”

 1. Преди време бях дал на заем но един познат 200лв.за лечение уж,но след като се бави 2г.с връщането на сумата и дори ми заяви,че понеже съм имал съм дал и да ги забравя тези пари се пожалиха на един братан от Перник.
  Той ви вика,че винкело оправя всичко и вярно…
  Отиваме с този човек до познатия ми длъжник и този извади една метровка желязо,загърна го във вестник и от вратата го почна на сурвачка. Само два удара бяха достатъчни да върне парите и лихва да даде…
  Мъ,да.
  Винкело оправя всичко!

 2. Мойто ДНК стадо пасе трева на ливадата и чака самолетите с белите следи…
  Когато се появи първия за деня го посрещат с мощно Б е е е е …

  Вчера минаха два един до друг -единия пушеше ,другия не .
  Гена ми Чукчата обясни компетентно ,че било отгоривото.
  Имало голямо значение дали зареждат от Марешки или от някъде другаде.
  Този мой любим ген е невероятен,всичко знае !

  Венсеремос.

  1. От дежурните предатели. От машините които мачкат съдби. Не за ББ!!

 3. Ако имате овен начело на стадото, това не означава, че имате Овчар. Задачата на овена е знаете каква 🙂 . И с това горе долу се изчерпва смисъла на съществуването му. Виж концепцията за овчаря, кучетата и стадото е „биг пикчър“ 😉 . Колко от вас са видяли стадо в, което кучета и овчари да пасат (информация) с овцете 😉 ?
  Но си мисля, че за известно време всички овце ще вярват, че овена е овчар, докато, обикновено, не го изядат вълците 😉 .

  За повечето от вас „трансджендър“ е и ще си остане една думичка, екзотична и т.н. но просто думичка. То е като думичката „вода“, ако ви я напиша на екрана на компютъра ви и никога в живота си не сте пили вода ще я разберете ли или ще си въобразите, че нещо ви е ясно 😉 ?

  Надявам се се сещате накъде бия, Матрицата 😉 . Първата(е) Матрица е направена от джендъри – „сестрите“ Уачковски са все още братя, а „идеолога“ е една афроамериканка.

  Последната Матрица е направена от трансджендъра, „сестра“ Лана Уачковски 😉 ???

  Просто го гледайте и споделете разликата с първите Матрици, може да сме с тигнали до един и същи извод, нямам претенции за директна комуникация с Твореца 🙂 !

  Иначе и двете Матрици добре описват къде се намират овцете и т.н. 🙂 .

  https://www.youtube.com/watch?v=mE07jb7b9q4

 4. И аз не се смятам ни най-малко за овца, но досега виждам само и единствено критики, без виждане за това, кой човек и коя партия може да ни спаси от синегрията. Вече тихо и кротко приехме хилядите американски рейнджъри на територията за да правели учения. И на това тъпашко обяснение нямаше никакъв коментар от политическите СИЛИ. Единствен Костадинов за сега е най-търсената личност от мисирките за интервюта, е нали и него го оплюхме грозно, без даже да вникнем в това, което говори. За нас няма никакви шансове, ние сме загубили всичко.

 5. „Когато са отчаяни, бойците губят чувството си за страх. Ако нямат убежище, ще останат на място. Ако са във вражеска страна, фронтът ще е труднопробиваем. Ако не разчитат на помощ, ще се сражават безпощадно.“ Сун Дзъ Изкуството на войната.
  Бойците са отчаяни, а и страната отдавна не е наша….

  1. Извинявам се, не съм лингвист, но имам чувството че думата „desperate“ някакси автоматизирано и механично се превежда с „отчаян“ на български.
   Това внася малко по-различно възприемане на изложението.
   Може би ако в този контекст се използва нещо като „в състояние на голяма трудност“, или „притиснат“ – тогава възприятието при четене би било по-реалистично?

   Друг пример: „Отчаяни?! Съпруги“ …

 6. Критерия за избора Vax/NoVax е подобен на дилемата Windows / Linux.
  Или различията на комформизма при дилемата Изкуствен/Естествен интелект. Атрактивен Юзер-експириенс. Въпроса е – за колко дълго??

  А двигателя – промоционалните усилия. Само че често газовете на този двигател са непоносими за по-чувствителните хора…

 7. Симеон Миланов
  Ако САЩ ни наложат санкции за Македония, да закрием базите им
  pogled.info

 8. Стадо пастири кротко пасяха в селската мера!
  (Мисъл на начинаещ млад писател по бай-Тошово време.)

 9. Ще повторя за по-слабо паметливите. Овчарят на съвременното българско стадо се нарича ТЕЛЕВИЗОР.
  Автор: Ст. Лозински

 10. Чудя се как може при Нас в Афера където сме Вълци Някои ОФЦЕ да Драскат??? Защото в Офчите сайтове е разрешено само на ОВЧЕдушните!!!Явно тук има ДЕМОКРАЦИЯ!!!

 11. И как няма да има болести, кът реки, планини, деренца, язовири, морета и океани се напълниха със разлагащи се човешки трупове. Айретен и със други битови и небитови отпадъци. И за да не влязат някои хора в затвора, по е лесно да се появи някаква нечувана досега болест която да поеме вината за жертвите. Алилуя.

   1. Към човешките трупове като прибавиха и труповете на избитите милиони животни, нямаше начин това да не се отрази на човешкото здраве, на флора и на фауна.

 12. Новият „праѝм“ се опитва да не повтори грешката с рехавото боцкане на предходния Боцко Б, и затова новата стратегия на „нон-стоп боцкане“ е предполагаемият му спасителен пояс.
  Ама в някои случаи, когато вятъра се обърне внезапно, пояса може и да изиграе изненади… може и да се пре-боцка!

 13. На 10-те НАЙ богати хора богатството им до 2020г е било 700млр.!!!За 2 години то е достигнало 1.5 ТРИЛИОНА!?!?!?Всеки 26 часа се Ражда НОВ МИЛИАРДЕР!?!?!?Всеки 4 секунди умира човек Заради социалното НЕравенство!?!?!?
  ОФЦЕТЕ…ОФЦЕТЕ…всеки 4 секунди!!!

 14. преди няма и два месеца се смеех и се чудеш как е възможно Афера и г-жа Томова да цитират на Недялко (за пръв път Недялко, щото преди беше нидялку), както и да видя статия на Афера в ПИК…
  Е, сега бих предложил на редакцията да препечата/представи, или там както вече се казва следният трезв и доколкото е възможно безпристрастен анализ, смятам, че ще е в плюс на всичките останали „медии“:
  https://pik.bg/%D0%BA%D0%B0%D0%B1%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D1%82%D1%8A%D1%82-%E2%80%9C%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%B8%D0%BB-%D0%BF%D0%B5%D1%82%D0%BA%D0%BE%D0%B2%E2%80%9D–%D0%BF%D1%80%D0%B5%D1%85%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B2%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D0%B5%D0%B2-news1080081.html

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *