« Върни се назад Публикувано на 18.06.2021 / 9:20

И МВР, И СЛУЖБИ, И ПРОКУРАТУРА, СИ БЪРКАТ В НОСА ЗА РЕКЕТ НА ГЕРБ ВОЖД, РЕШИЛ ДА СТАВА КАПО ДИ ТУТИ КАПИ НА БОКЛУКА!

На 11.06.2021 АФЕРА публикува:

ГЕРБ ПОРТНИХ ОБЩИНА -ВАРНА ЗАЛОЖИ ЕКОБОМБА С ПРЕСТЪПНА ДАЛАВЕРА! ПРОКУРАТУРАТА НЕЗАБАВНО ДА СЕ СЕЗИРА!

https://afera.bg/%d0%b3%d0%b5%d1%80%d0%b1-%d0%bf%d0%be%d1%80%d1%82%d0%bd%d0%b8%d1%85-%d0%be%d0%b1%d1%89%d0%b8%d0%bd%d0%b0-%d0%b2%d0%b0%d1%80%d0%bd%d0%b0-%d0%b7%d0%b0%d0%bb%d0%be%d0%b6%d0%b8-%d0%b5%d0%ba%d0%be%d0%b1/

Ако сте още обладани от илюзията, че старата прокуратура си е мръднала пръста, че „новите“ службашки назначени в МВР – Варна са си мръднали пръста, че старите от МВР – Варна и ДАНС – Варна са си мръднали пръста, значи сте наивни до глупост.

Във Варна НИЩО не се е променило. Дори напротив – благодарение на „новите“ ПОДМЕНИ продължава да се случва така, както се вихри от години.

А от ГОДИНИ тук няма нито корупция, нито рекет, нито изнудване, нито търговия с влияние, нито ОПГ, когато става дума за управляващи Варна.

Абсолютното престъпление, което заформи ГЕРБ Община Варна със сметопочистването и заложената екобомба във Въглен продължава.

Нещо повече!

Най- високопоставеният управленец във Варна е решил да става „бос на боклука“. Чрез действията на ГЕРБ Община Варна, описани в публикацията ни по-горе, върви не само „извиване на ръце“, но и буквално ИЗНУДВАНЕ.

Източници на АФЕРА твърдят, че става дума за миза от … 4 млн. лева! И понеже е получен отказ на рекета, следва натиск за … прехвърляне на 50% от активи, които да го направят „бос на боклука“.

Междувременно ГЕРБ Община Варна продължава да плаща по 17 000 лв. всеки ден за изхвърлянето на боклука от града на сметището във Въглен, като застрашава с еко катастрофа целия регион.

Боко Тиквата дали знае, че тоя негов авер – високопоставен управник на града иска да стане фактор в бизнеса с боклуци, заедно с биз бизе авера си, довчерашен зам-председател на Общински съвет – Варна? И дали това не е скандалът, за който още като премиер Борисов научил и бил заявил, че още една крачка в грешната посока и Варна ще трябва да избира нов кмет?

А е всеизвестно, че Боко Тиквата дели само на едно.

И докато всички меверета, служби и прокуратури си бъркат в носа, до АФЕРА се получи още един сигнал, пак свързан с боклука и ГЕРБ СИМБИОЗАТА:

Афера, още и формация от Варненска област. Тези ни се качиха на главата.

Нямат разбиване групичката Шитов – Портних и сие, че и Николай Димитров можем да добавим към тях. Оказва се, че фирмата по сметопочистване, която обслужва гр. Девня БКС – Девня е на въпросния Николай Димитров – 50%, 30% самоучастие на община Девня и познайте на кого са другите 20% ?! На Христо Христов – брат на Свилен Шитов. Офисът им е срещу Изчислителният център във Варна и хич не им пука да си паркират скъпите коли пред сградата и да си делят парсата на масата. А кой е Николай Димитров сигурно и децата знаят. Това е небезизвестният НИКМАН, който обслужва и град Варна и други малки общини по обществени поръчки за почистване на дерета и канали и озеленяване. Във Варна поръчки на други в тази област не се дават и се дели между Балабанов и Портних за тази услуга. И малко предистория, ако се разровите ще видите, че преди години именно дядото на Ваньо – Краси Маринов прехвърля на НИКМАН едно голямо състояние като сливане на фирмен капитал, барабар с яхтите в него…“

Afera.bg

«