« Върни се назад Публикувано на 17.11.2023 / 8:37

И КАКВО ИСКАТЕ ОТ ПОЛИЦИЯТА?! ДА ГИ ПРЕГРЪЩА И ДА ГИ ГАЛИ ПО ГЛАВИТЕ ТЕЗИ ИДИОТЧЕТА ЛИ?!

„Фенове“. Така наричат сега някогашните определени като футболни запалянковци. Не знам колко тия „фенове“ имат нещо общо с любовта към футбола, но отдавна е ясно какъв е профила им. Особено на крайните ултра видимо агресивни агитки, ползвани винаги за наказателни акции.

След снощния безпрецедентен погром в столицата, гледам, че се започна пищенето -аууу, колко кърваво действала полицията.

И какво искате от полицията?! Да ги прегръща и да ги гали по главите ли тези идиотчета?!

Ако питате мен, полицията отдавна трябваше и трябва да действа още по-круто!

Защото това са лица, които нито обичат футбола, нито имат нещо с футбола, а са вандали, агресивни типове, които винаги са използвани в определена посока, нужна на определени интереси.

Понеже съм футболно чедо, съм пристрастна към футбола. Футбол отдавна няма, поради алчните така наречени „президенти“ на клубове, които си мерят ония работи, футбол няма, защото няма не само адекватно ръководство на БФС, но няма и държава, а държава няма не отсега, държава няма изобщо!

И не търсете вината в полицаите, които поеха с гърдите си безумията на вандалите.

Иначе поздравления за Илиян Илиев. Понеже е варненец и понеже познавам развитието му от времето в което беше футболист, ще кажа само – рядко за тези среди мъж не само с футболен интелект, а и изобщо с интелект, честност, чест и професионализъм.

От тази сутрин всички политически мишки ще използват кървавия погром в свой интерес. И това пак няма да има нищо с футбола.

Веселина Томова

«