Публикувано на 22.06.2022 / 22:56

И КАКВО ВСЪЩНОСТ ПРИЗНА ПРОСТОТО КИРО?! ЧЕ АМЕРИКАНЦИТЕ СА ПЪЛНИ ЛЕВАЦИ, А ХЕРО И ЗА СЛИВА НЕ СТАВА. СПРЕТЕ МУ КОКАТА НА НАХИЛЕНОТО!

Не търсете конспирации.

Идиотията, некадърността, нашмъркаността и тоталната безпросветност на тия измамници – Просто Киро и сие бе толкова потресаваща и безпощадно отчайваща, и с такива бързи темпове унищожава държавата, че за първи път – в едно се сбраха всички, иначе взаимно изключващи се политически партии, за да сложат край на този кретенски абсурд, наложен от Херо Мустафа да управлява България.

Днес ненормално нахиленият, точно като нашмъркан, Простото Киро врещя на площада как го свалили от власт ето тези:

И какво се разбира от думите му?

Всъщност той какво точно каза?

Ами преведено рече, че американците са пълни леваци, а Херо Мустафа и за слива не става, щом на бърза ръка Митрофанова и останалите са ги надвили и са ги свалили от власт.

Просто Киро, спри коката и стъпи на земята!

Такива идиоти като вас никога не са управлявали България. И собствената ви абсолютна некадърност, безсрамни лъжи и кухота, граничеща с позорна неграмотност и некомпетентност, станаха толкова опасни за държавата, че накараха и врагове да се съюзят за да спасят страната от трагичното ви продажно управление.

Херо и Радев, дето ви качиха на власт, да ви носят срама. И греха.

Afera.bg

Коментари 52 за
“И КАКВО ВСЪЩНОСТ ПРИЗНА ПРОСТОТО КИРО?! ЧЕ АМЕРИКАНЦИТЕ СА ПЪЛНИ ЛЕВАЦИ, А ХЕРО И ЗА СЛИВА НЕ СТАВА. СПРЕТЕ МУ КОКАТА НА НАХИЛЕНОТО!”

 1. Популярният румънски информационен сайт „Зиаре“ днес отбеляза, че 42-годишният възпитаник на Харвард Кирил Петков е известен с реформаторския си подход, ангажимента за борба с корупцията и с твърдата си антируска позиция. В материала за ситуацията в България се посочва, че голямата „вина“ на „момчетата от Харвард“ е била позицията срещу Русия. Телевизия „Диджи 24“ допълва, че в страна, която през цялата си история е имала тесни връзки с Русия, Петков открито е заемал силна пронатовска позиция. Телевизията припомня, че Кирил Петков смени министъра на отбраната, който направи прокремълски изявления в началото на руската инвазия в Украйна.

 2. Само не разбрах какво правеха вчера на манифестацията в подкрепа на Киро хора, които не говореха български, а английския им беше с доста мек нюанс? А мисирките, когато попаднат на такива, не ги питаха защо са там.

 3. Проектчето на Херо Мустафа, на САЩ, се осра за 6 месеца. Осра се тотално във всички сфери на държавата. Харбардските лъжци и подлоги остават тук, докато САЩ си прибра менторката. Остават и гроб и дпс крадци и продажници мястото на които е в затвора. Остава и БСП, но в по умряло положение не може и да бъде, но за умрелите или добро или нищо.

 4. Светът се превърна в огромни Авгиеви обори, които нямат разчистване!
  ЕС го овързаха като свински черва, а къде сме ние е ясно – на края на ануса /да ме прощавате, но няма да се извинявам/, където цялата шлака на това безумие се струпва.
  Комплексът за малоценност на българина го кара да вижда в собствената си ситуация по-по-най- окаяния, беден и прочие индивид на планетата. Нищо подобно!
  Вкараха ни в една изключително неравностойна система на богати и бедни, където ни бе посочено мястото – стойте си в задния двор и не скачайте много. Затова просто им трябваха едни крадливи, алчни и продажни българи. Това е! Те от своя страна си спретнаха собствено състезание – Кой по-по-най, за да се харесат на сюзерена. Останалата част от народа ни хвърлиха на бунището сами да си търсим препитание, което и правим.
  Онези, които яхнаха жалкия ни политически елит са напълно наясно с народопсихологията на българина.
  Нещата предстоят да се решават кардинално, но пак без участието на всички нас!

  1. Не, този път ще бъде със всички нас. Много сме гладните, силни сме. Само отвреме навреме дет от глад ни прилошава, ама нищо, това е за заряд.

 5. Ще пукна от смях, нищо не ти разбрах, дай пак. Виктор вика, вижте на нас софиянците колко много ни е зле. Буря имало. Ами, Викторе, пък ний варналиите сме си много добре, слънце пече, още по добре.

 6. Не бързайте да се радвате за падането на Киро Простото. Идва по-лошото. Идва истинската мафия – Боко Тиквата, Доган Цербера и Славчо Чалгаря.

 7. Уважаема госпожо Томова,
  Знам, че Вие сте завършен прагматик но искам да Ви задам един напълно философски въпрос под формата на ругатня . Той звучи така – „За чий кур му е на кюрето кларнет?“. Борихте се дълго,храбро и неуморно срещу лакоми крадци живеещи добре в Дубай, срещу една тиква сложена начело на държавата, срещу „зелените чорапи“, срещу простото Киро и кокорчо. И за чий кур му е на кюрето кларнет – следващите по-таферни ли ще бъдат?. Тъкмо напротив. На мен ми омръзна – то не бе „постна пица“ , то не бе премиер от цигански произход дето сега има етаж от най-хубавия хотел на Златните, то не бяха зими, то не бяха „да дойдат танковете“ – простотии без край. През тези тридесет години – видимо последни от моя живот, аз спрях да виждам, да чувам, да харесвам каквото и да било – спрях да бъда аз. Сега който и да дойде, каквото и да направи – все тая, отлетелите години не могат да се върнат. Не, ще продължим да се борим заедно с Вас но все пак поговорката за „Кюрето и кларнета“ не ми дава мира. Кюрето си свири на кларнет чалга и му е все тая. Да си чула нещо по въпроса за кюлчета и къща в Барцелона – не си. Те и в Испания нищо не са чували. Кларнет, мила. Остава поканата ми да изпием двамата една бутилка „Белуга“ ей така за кеф.

 8. Аз пък разбрах ,че не 80$ за барел ,ами ако ще да го подаряват петрола,дизела пак ще скочи 4-те лева…

  Венсеремос.

  1. Добро утро другарю Венсеремос .Да ти кажа че тук съм съгласен със теб че петролът и безплатно да ни го дават пак ще крадем и горивото не 4 лева а ще надмине и 5 -те лева нагоре . разбра ли сега че сме крадливо племе говоря за държавниците ни .Ето по този начин съсипахме соца ,сега по времето а капитализма с краде още по законно .На дълбоко ,на широко и на високо . Затова аз имам една две идеи как да си спасим родината от крадците дето ни разпродадоха и окрадоха държавата .Едната е да поканим малкият Северно Кореец Ким Чен Ун д състави той едно тяхно правителство за определен период от време .И ти гарантирам че във рамките на една година и половина няма да има и помен от продажниците и бандитите опоскали държавата ни . .Гарантирам ти го на 100% и знаеш ли защо във Северна Корея няма комунистическа партия или демократическа или капиталистическа .Има партия на трудовият народ .и този трудов народ не позволява да се раждат крадци и мошеници и обирджии . Втората ми идея е Син Дзин Пин ,ръководителят на КНР да състави правителство във България ,пак за определен период от време и то със съдии и прокурори от Китай и ти гарантирам че резултатът за ГЕРБ БСП ДПС ДБ ПП ще бъде катастрофален за тях .Няма да има Прокопиев ,Пеевски Доган , Борисов ,Нинова Христо Иванов , Атанасов ,Петков и още цяла та кохорта от продажници и крадци и мошеници . А за доказателство ще ти кажа че преди новата година във Китай се прие закон за споделеният просперитет за премахване на бедността и във него се казва че богатите са длъжни да дават пари за социално слабите семейства във Китай ,като Син Дзин Пин предупреди местните олигарси и богаташи е държавата им е помогнала да забогатеят и сега те ще трябва да дават част от богатството си за доброто на народа .Ето така се работи за хората и за държавата . Ясна ли ти е тази работа драги ми Венсеремос .

   1. За мен е удоволствие да чета коментарите ти,нали може на ти?!

   2. Ето виждаш ли др ОФ-е ,че можеш и с друг тон,без попържни и мръсотии по адрес на майки и бащи !
    Браво!
    Доктор Вейронов – менталистът,крадец на мисли, където пипне всичко се оправя !!!!!!

    Следващата ми задача е да те накарам да признаеш,че комунизма имаше повече лоши страни,отколкото добри такива.
    И тук е мястото да си призная,че аз изпитвам носталгия по ДОБРИТЕ СТРАНИ НА КОМУНИЗМА !!!
    Но само по тях.

    Венсеремос.

   3. Син Дзин Пин не се занимава с предложения на боклуци-ревизионисти, особено офейци-сталинисти от България.
    ОФ, не забравяй, че имаш задължението всеки ден в 14:00 ч. да духаш на др. Р.Овч.

 9. Препоръчвам на еБача да си пусне песента на Бело Дугме – Курви сбогом.
  Белким се освести от шамара с тухла четворка, забере си мустакатото Ленче и дебелобутестата сладкарка и запали обратно към Канада.

  1. С това заглавие и такива плакати трябва да бъде изпратено цялотото им мафиотско правителство , и всичките им назначения. Дори вчера са назначили подобен .

 10. Афера, с право се възмущавате ,но такъв е сценарият.Това беше най- голямата гавра с българския народ,за неговото смазване.Сега идват истинските гробокопачи на България.С вдигането на ветото за Македония, ние се отказваме от нашата история,писменост. Какво е народ без история, без минало?-племе без бъдеще.Не може Борисов ,да не е прочел клаузата от предложението на Франция ,че с квалифицирано мнозинство на съвета на Европа, ветото отпада на която и да е страна.Има ли нормален човек,който да вярва, че Франция,Германия, Италия и др.страни, ще застанат на страната на България?Как си представяте,че македонците, ще демонтират паметника на цар Самуил в центъра на Скопие, на който пише : „Цар Самуил- цар на македонците“?Това никога няма да стане.И те искат да имат история,за да съществуват като държава и ще получат пълна подкрепа от американците и европейците.Така,че Борисов да не си прави труда , да ни обяснява колко мъдро е било решението на Желев,за признаването на Македония.Нито изчезна езика на омразата,нито ще изчезне някога.Въпреки това, нашите „родолюбци“ ,ще вдигнат ветото.Прав беше Радой Ралин,когато каза ,че и Левски е наш и въжето е наше. Героите ни умряха, но въжето остана, такава ни е участта.

  1. Историята и езикът ни са по-леките последствия… Зад тях се спотайват още по-големи и коварни планове!! А при нашите Послушковци и Предатели, може и да успеят Чуждите централи…

 11. Кирето е раздвоен в четала – мустакатата Ленка или канадската селянка сладкарка – тежък ребус .
  Пък завалията сега няма да може да ходи при своя идол Укро неонациста и да замезва качествено кокаинче .

  Жалко за Сатаната, ходеше като глуха кучка от министерство в министврство, то поне да беше взела Помак Роско да я вози, все пак човека има богат опит да бъде шофьор на us посланици .

  Лакеят Мунчо не го мисля даже .

 12. Кирчо&Кокорчо&Лорерчо – ЕООД са пред Фалит! Да Ви е честит Капитала, но той е краден, краден, че страната ни щяхте да затриете! На Кривата Ракета, Космоса и Путин естествено и пречат! Горе всички са нечии чужди проксита, но не Български, това е най-голямата ни трагедия!

 13. Чашко тарашко фурашко дамаджан напикан насран пиян и много наебан! каза:

  Дойде вятъра на промяната , защото голямо духане падна.Духа киро пУтков, духа асАнка банговасилива ,духа курвелия лъжинова импексова ,духа смиленов 100-баджанака , духа гуци гуци ,духа детмаг бож(а)инката,духат всички курви и педераси от пппп, бсп, дб , но най-голямото духане го направиха комунистите да им еба майката долна , крадлива .ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!

 14. Някой намаза филията от тази ситуация и май това е Възраждане ?!
  Разочарованите от сглобения вот на недоверие и разочарованите от падането на ПП,които нямат никакво намерение да ги вадят от калта на следващите избори,дали няма да прелеят в посоката ?

  Айретен пък,крещящия дефицит на алтернативни оферти към изтормозения електорат …

  Венсеремос.

  1. Може ли да се очаква нещо положително от „Възраждане“, да речем пити с кашкавал или тенекии със сирене?
   За кисело зеле не питам, защото още му е рано на зелето и цената ще е ясна наесен.

 15. Всеки кандидат за депутат, министър, висша държавна длъжност трябва да преминава тест за интелигентност, психотест и такъв за наркотици.
  Всеки кандидат за изброените длъжности трябва да подписва декларация, че ще работи за държавата и народа.
  Досега има ограбени безброй милиарди, ама няма нито един осъден.
  Досега на висшите държавни длъжности преминаха стотици и хиляди бездарници.

 16. И тъй като такова шоу, пардон, управление не е за изпускане, колко му е да ги преизберете. Халал да ви са!

 17. Виж сега Българский народе,
  Такова чудо, като досегашното, ще се пръкне в Държавното управление веднъж на хиляда години !
  Конник без глава, дошъл от къра, пардон, от Канада, се оказва в часа Х министър-председател на най-интересната държава в света! Държавата, която Великите сили се канят да я преименуват на Североизточна Македония, и която ще я обединят със Северна Македония , и ще станат предния отбранителен блок срещу Мечката и Вълците от Изток! Това е за сега, в скоро време ще се окажем в един кюп с тях /комшиите покрай Вардар/, по всички европейски политики. Няма – Не искам!, няма -Недей!

 18. Ехоо,Да живее Бензиностанцията с Ракети!Глупчо Бездънски ,направи днес страхотен PR на ПУТИН;И СЕГА ДА СИ ДАРЯВА ,ЛЕНА,ПАРИТЕ И ДЪЩЕРИТЕ НА УКРАЙНА! ТОВА БЕШЕ!КРАЙ!АЙДЕ СЕГА ТЕ ДА ГО ДУХАТ!!!

 19. А сега накъде?
  Войната още не е спечелена. Този временен съюз анти ПП бе доголяма степен с цел да обслужи донорите на партиите извън управлението и заявка за участие във властта. Възможно е да бъдем изправени пред нова още по-абсурдна коалиция в рамките на това народно събрание. Избори евентуално септември, ако може да се възприеме за по-добър вариант. Отново се стига до въпроса пак ли от същото. Вече 33 години се сблъскваме с политически импотентни особи, които с всички средства се докопват до властта с цел осребряване на присъствието си там. Населението в мнозинството е обхванато от летаргия и силите му стигат да псуват политиците пред компютъра, телевизора или след втората ракия. Пише във фейса срещу правителството колкото да напомни, че все още е живо. На протест може да отиде, ако някой му го организира. Днес от близо 2 милионна София колко излязоха да изразят спонтанно „радостта“ си от “ блестящото“ управление на страната ни. Вперили погледи в зомбивизора наблюдават като шоу програма събитията на политическата сцена. Не могат да възприемат призивите на малкото луди глави: за измитане на цялата политическа пасмина. Застинали са в очакване на новия мисия, който да им донесе благоденствие. Чудя се, кое ще е това нещо, което ще събуди народа и ще го изкара масово на улицата за да отстоява правото си на достоен живот. Превърнахме се в държава със затихващи функции и ако не се променят нещата ще изчезнем от картата на света. Засега не виждам перспективи за промяна на ситуацията. Може би като положително ще можем да отчетем, че ще спре финансирането от чужбина на някои НПО-та и политици за зле свършена работа.
  България има нужда от ясна стратегия за развитие и кауза, която да обедини хората. Терминал 2 не е решение. Септември ще бъде май!

  1. Даа това май че е жестоката истина ,особено във частта за компютърните войводи ракиджиите и борците за свобода застанали зад клавиатурите и за новият месия дето го чакаме цели 33 години вече .

 20. След толкова лъжи , излагация по света и нас , след такава шайка оплели се и лично и служебно като свински черва , след толкова щастливи балдъзи и баджанаци – пак ще имат гласоподаватели . И се подгответе да слушате , как ще подобрят живота на пенсионерите , колко лош е Борисов и как са спряли корупцията / няма да си признаят ,че са я пренасочили / , ама , ей сега гласувайте пак за тях и да видите какви чудеса ще сътворят.

 21. На това говедо не бива да се позволява ходене по жълти павета! МС и НС – само на снимка!
  Тоя ахмак наистина си повярва, че е Голямата Работа! И да помни, че шуробаджанащината не е негово изобретение! Да лъска парапета и да не се обажда повече!!!

 22. „Всяко едно правителство е заговор, съзаклятие,
  против свободата на човечеството.“
  – Христо Ботев

  „Основите на всяко едно правителство са лъжата,
  кражбата и насилието”
  – Христо Ботев

  „Законът е напечатан само за робовете”
  – Христо Ботев

 23. Събитията от последните 6 месеца в България, сякаш бяха своеобразен римейк на великия филм на Фриц Ланг от 1931 „М“. Защо ли? Ето отдолу кратката рецензия на филма:

  When the police in a German city are unable to catch a child-murderer, other criminals join in the manhunt.

  или

  When the police (българският народ) in a German city (България) are unable to catch a child-murderer (Просто Киро), other criminals (ГЕРБ и ДПС) join in the manhunt.

  Честита победа, българи!

 24. Едно свястно нещо направи Киро Измамника и то пак е за чужд гражданин! Вдигна акциите на Митрофанова пред началниците и. Лавров и Путин обаче, със сигурност са наясно, че Простокиро е бг вариант на незабравимия Остап Бендер.

 25. Това е първото правителство на РУМНО и ВКР. Грешката е, че си сложиха наследниците, а не намериха някой в акъла си. Ама ако бяха по-смарт, сигурно и наследниците им щяха да стават. Стават все по-тъпи и нагли от правителство на правителство, но продължават все да са Живкови издънки. Това е трагедия.

 26. Продажното и антибългарско правителство си замина! Не виждам основания за радост, проблемите на обществото и държавата си остават. За България идват тежки времена. Освен без бъдеще, вече сме и без история…

 27. Поздрав за всички прости пу-тки , простит’утки и гейове от Прокопиевата секта продължаваме с провала към позора от мистър Путин..Макар и в кома за мистър Путин няма невъзможни нещо ! Действа с ракети и с скоростта на светлината Дъ Ге.

  Nothing impossible!
  Зв мистър Путин няма невъзможни неща!
  Everything is possible for you!

 28. ПКИРЧУ аз пък съм обиден на майка ти и баща ти че въпреки неуспешния им аборт са те отгледали

 29. При 130$ на нефтът Бензина бе 2 лева а в Щатите галона 3 $ !!!Сега при 80$ барелът е 3.40 лв а в САЩ 7-8$ на галон!?!?!? От Бай-дън разбрахме че Путин е Виновен а при нас че и Митрофанова е замесена!?!?!? Държавите с Дългосрочни Договори си го получават Евтино а Полит-коректните към ЕВРО-Атлантическите Ценности за да Победят Русия си го купуват от Борсите на Високи цени които Случайно се Държат от хора с ЕВРО-Атлантически Ценности!!!На НашитеПолитически КУРВИ им е Виновен всеки друг но не и Мръсния им ЗАДНИК!!!Вотът за НЕдоверие отдавна трябваше да се Гласува с АК-47 за да няма Оправдания след НЕГО!!!

 30. Никой няма нищо да им носи от „елитът“.Не разбрахте ли че „елитът“ е погребал България в името на своето благополучие.България е мъртва.Бог да я прости.А най съм потресен от русофобията от хора нищо не знаещи за причините в Украйна.Но толкова са възпитани последните 20 години.Слепи и глухи котета.И той не знае що крещи-путин убиец, варвари и т.н.Но съдбата си знае работата. Неблагодарните и страхливи българи ще са го получат. Както фашистките изроди избиваха в Донбас скоро така някой българите ще избива.Та съседите откога чакат това.Папер няма са остане.Нямаме армия .Нямаме приятели. Мрачно е нали?Неонацистка Европа ще си го получи.Прави се че не вижда.Жалка картина.

 31. Тези изглеждат като петъчна компания за оргии . Ядене , пиене и….със завързани очи . И понеже се борят с корупцията , се изпоназначиха на всички възможни държавни постове . Дали ще видим какви са ги вършили в МС на иззетите записи ?

 32. Тоя па наркоман! Не му стигат Гуглена и Краварката с козунаците, ами и Митрофанова го била сваляла! Ало, нашмъркания нарцис, Митрофанова е жена с вкус и класа, баш па такъв самовлюбен неврастеник ли ще почне да сваля?

 33. Киро : Квото можахме направихме – за което се извиняваме!!! Срам, срам, срам … ще ни е от тез наши следовници , мутирали US – проксита от народността “ бългерианци“!

 34. Дали не създадоха на Гешев работа тия двамцата?
  Щото нещо не стана ли традиция да се измъкват безнаказано тия идиоти?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader56940"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/fc82c3993bd1e575e9e7935e29e432c3.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); */?>