« Върни се назад Публикувано на 17.06.2022 / 10:07

И ВАРНЕНСКОТО НЕЩО ОТ „ИТН“ ПРЕДАДЕ ЧЕТАТА! ЕХ, СЛАВИ, КОГАТО „АФЕРА“ ВИ ИЗВАДИ НАЯВЕ БОКЛУЦИТЕ ВЪВ ВАРНА ОЩЕ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ, Я ПСУВАХТЕ! ЩО Е РЕКЛА „АФЕРА“, ВСЕ Е ВЯРНО!

Когато още преди първите парламентарни избори на които се яви „Има такъв народ“, АФЕРА извади наяве и освети всички боклуци от Варна, залепили се до ИТН, за да се набутат във властта, Тошко Йорданов ме псуваше.

Майната му на псуването, ама да се бяха вслушали и в грам от онова, което тогава изнесе АФЕРА и да видят какви безхаберници и БЕЗХАРАКТЕРНИЦИ набутват в парламента от Варна!

Днес и едно варненско нещо от ИТН – Кирил Симеонов предаде четата!

Днес, забележете!

След като вчера иначе гласува с цялата ИТН за гласуване на оставката на Никола Минчев.

Днес въпросното нещо от ИТН от Варна Кирил Симеонов излезе на трибуната и изрецитира как го било срам, щото вчера гласували за „статуквото“. И не можел да гледа в очите децата си, употреби баналната метафора, която обикновено се употребява от „политици“, които внезапно се събуждат „революционери“, пардон, предатели.

Значи вчера гласуваш, а днес изведнъж те е срам, мамина гугутка!

Като му знаем на тоя „характера“ и колко е „смел“, сетете се сами кой му е НАЛЯЛ „храброст“ да се прави днес на „герой“ от парламентарната трибуна.

Ами това е положението. Ако Слави се бе вслушал в АФЕРА за типовете си от Варна, нямаше днес да получи още един предател. Не, че останалите му от Варна не се ослушват кой ще ги напазарува.

Веселина Томова

П.П. Ей го туй нещо и в Биг Брадър, с което всъщност стана „известно“ за да стане … депутат!

«