« Върни се назад Публикувано на 28.06.2021 / 12:45

И БЪЛГАРСКА ЛЕГИЯ АНТИМАФИЯ ПИТА КОПРИНКОВ & УЗУНОВ & БОЗУКОВ ЗА СТРАШНИЯ БАТАК В ДФЗ – ЕДНИ ХОРА НА ГЕРБ СА СМЕНЕНИ С ДРУГИ ХОРА НА ГЕРБ!

АФЕРА:

ПРЕЗИДЕНТ РУМЕН РАДЕВ, ИМАШ ЛИ ДОБЛЕСТТА ДА ОТГОВОРИШ НА ТЕЗИ ВЪПРОСИ!

https://afera.bg/%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b7%d0%b8%d0%b4%d0%b5%d0%bd%d1%82-%d1%80%d1%83%d0%bc%d0%b5%d0%bd-%d1%80%d0%b0%d0%b4%d0%b5%d0%b2-%d0%b8%d0%bc%d0%b0%d1%88-%d0%bb%d0%b8-%d0%b4%d0%be%d0%b1%d0%bb%d0%b5%d1%81%d1%82/

….

Преди да попита официално МВР и Прокуратурата,

БЪЛГАРСКА ЛЕГИЯ АНТИМАФИЯ пита кадровиците на служебния кабинет, Николай Копринков , Пламен Узунов и тяхното протеже министъра на земеделието и горите  Проф. д-р Христо Бозуков, задно с Георги Гергов и Бойко Борисов следните няколко нещица:

Според публикация на ФРОГНЮЗ от 25.06.2021 г. бившата чалга певица Нена или

Снежина Динева е освободена на 9 юни тази година от длъжност като директор на държавната фирма ”Напоителни системи”. След прекратяване на дейността не се упражняват никакви права и задължения, но след тази дата, въпросната Динева блокира електронния си подпис и това оставя в опасност изплащането на ДДС, осигуровки и заплати. Това стана ясно по време на извънреден брифинг на служебния министър на земеделието проф. Христо Бозуков.“

Снежина Динева е освободена заради редица нередности, включително ремонта на кола на майка ѝ срещу 2800 лева от касата на „Напоителни системи“.

Според информатори на БЪЛГАРСКА ЛЕГИЯ АНТИМАФИЯ обаче нещата са доста по-различни и за това следва да попитаме:

  1. ВЯРНО ЛИ Е, ЧЕ освобождавайки Снежана Динева от поста директор на държавна фирма „Напоителни системи“, служебното правителство връща мъжът и Георги Динев за заместник изпълнителен директор на ДФЗ?
  2. ВЯРНО ЛИ Е, ЧЕ по този начин се запазва влиянието на определени среди в българското земеделие и материалната осигуреност и благополучие на това семейство?

Както се казва „муха ги ухапала“, „накривили им шапката“, „изяли им десерта“.

  1. ВЯРНО ЛИ Е, ЧЕ Динева и Динев са известни с МНОГО силната си топла връзка с бившите управляващи от ГЕРБ? Връзка толкова силна, че е определяна по-скоро като диагноза от запознати със случая?
  2. ВЯРНО ЛИ Е, ЧЕ Георги Динев е определян като човекът-касичка на герб в ДФЗ и е играл ролята на посредник при много от най-големите проекти?
  3. ВЯРНО ЛИ Е, ЧЕ един от героичните футболисти от „Бистришките тигри“ все още коли и беси в ДФЗ?
  4. ВЯРНО ЛИ Е, ЧЕ тази велика спортна гордост е сключвала договори, по които за бенефициенти са водени „сламени“ хора, някои от които с психични заболявания? Т.е. много лесно манипулируеми.
  5. ВЯРНО ЛИ Е, ЧЕ въпросните договори са били на стойност 5-6 милиона евро?
  6. ВЯРНО ЛИ Е, ЧЕ страшният батак в ДФЗ си е все същият, само едни хора на Герб, са сменени с други хора на герб?

Този път БЪЛГАРСКА ЛЕГИЯ АНТИМАФИЯ само ще пита. И това също е помощ.

Служебното правителство ще трябва да отговаря и да се справя със собствени сили и средства. Разбрахме, че по министерства и ведомства има много силен потенциал и личности, способни да свършат за броени дни, работа, за която на опитни хора и организации са били необходими години ( някъде около шест). Отстъпваме място на „по-добрите“.

Българска Легия Антимафия

«