Публикувано на 13.02.2021 / 22:17

ИСТИНСКОТО ИНТЕРВЮ С ВАСИЛ БОЖКОВ: БОЙКО ВЗЕ ПАРИТЕ! ПАЧКИТЕ НОСЕХ НАПРАВО В МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ. ОХРАНАТА НЕ МЕ СПИРАШЕ! СЕВДА ЕДИН ПЪТ НЕ МИ ОТКАЗА!/ВИДЕО/

 

Първото ИСТИНСКО видео интервю на милиардера Васил Божков – Черепа от 14 години насам!

За възходът му. За играта в големия бизнес. За хазарта, изнудването, рекета, за Бойко Борисов, за Делян Пеевски и за много други.

afera.bg

Коментари 31 за
“ИСТИНСКОТО ИНТЕРВЮ С ВАСИЛ БОЖКОВ: БОЙКО ВЗЕ ПАРИТЕ! ПАЧКИТЕ НОСЕХ НАПРАВО В МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ. ОХРАНАТА НЕ МЕ СПИРАШЕ! СЕВДА ЕДИН ПЪТ НЕ МИ ОТКАЗА!/ВИДЕО/”

 1. За привържениците на ББ и всички останали!Някой поставил ли си е за цел да провери кой ВБ!И той го каза!И НМГ!В ония години!

  1. РЕГИСТЪР НА НЕЗАКОННО ЗАБОГАТЕЛИТЕ ПО ДАННИ ОТ WIKILEAKS
   Екип На Биволъ 6 октомври 2011 https://bivol.bg/wlbgcrimeregistry.html
   Васил Божков – Черепа – шеф на Нове Холдинг. Свързан с Интергруп чрез обща фирма с Младен Михалев – Маджо. “Незаконните дейности на Божков включват пране на пари, приватизационни измами, заплахи, изнудване и рекет” (2005). http://wikileaks.org/cable/2005/07/05SOFIA1207.html#parF
   “Най-известният български гангстер… Все още е активен и в прането на пари, в приватизационните измами, в заплахите, в изнудването, в рекета, и в незаконната търговия с антики. Поддържа близки отношения с много официални лица от бивши правителства.” (2009).
   http://wikileaks.org/cable/2009/09/09SOFIA508.html#par3

  2. А ти постави ли си за цел да провериш кой е ББ преди да гласуваш за тоя паразит??

 2. НАРОДЕ. ОСРАХТЕ СЕ С ТИЯ ТАЛОНИ.ИДЕТЕПРЕД ТОТО -ПУНТКОВИТЕ ЗА ДА ВИДИТЕ КАК СЕ ТЪРКАТ ТАЛОНЧЕТА.БОЖКОВ ДА ТЕ Е ВОДИЛ ЗА УШИТЕ ДА ТЪРКАШ…..

 3. Преди няколко години във Висшия съдебен съвет беше дискутирано,че е абсолютно наложително всички магистрати да обявят писмено участието си в организации,сдружения,масонски и други ложи и т.н. Тогава доста колеги ходеха с изпънати физиономии,но разбира се това не беше прието. Познайте защо-ами че нали част от видните масони начело с Цацаров бяха превзели и ВСС. Картинката сега е абсолютно същата с всички произтичащи от това последици. Помним сагата с опитите да бъде осъден видният масон Марешки,нали ? Много пари плюс членство в масонска ложа,ясно е за какво точно става въпрос.Той и затова беше толкова потресен,когато Апелативен съд отмени оправдателната присъда на Окръжен съд -Варна постановена от съдия Яна Панева и го осъди на лишаване от свобода-ефективно. Там братята-масони не успяха да пробият и да му „помогнат“.

 4. Нищо особенно. Започва пренареждане на картите нови ще се засветят други ще минат в сянка. Спомняте ли си имаше един министър Пушкаров, който подари златото на България и потъна. Сега зависи всичко от вън от едно посолство и от Брюксел кого ще изберът, не е случаен доклада на многоуважаемата Ким от Казяк планина.

  1. Пушкаров сега е съдружник на „дървената“ мафия. Познайте на къде пътуват горите на България!

 5. Е, никой не е идеален, но трябва да се гледа същностното, не да търсим поводи за заяждане. А същностното в случая (и при Цанов, и при Божков) е, че не са мишки или плазмодии.
  Аз например си имам свое мнение за масоните и не смятам да го променям. Интересно ми е например, ако един българин с власт трябва да направи избор между интереса на Ложата (на Ордена) и интереса на България, какво ще избере…Едно е да си милионер-масон (или учен-масон), друго е да си държавник-масон.
  И да, интервюто ми хареса. Дано Цанов да няма проблеми обаче! Все пак живеем в Мутростания…

  1. ВСЕКИ член на една ложа е длъжен да работи първо за ложата, и после за всичко останало!

  2. МАСОНА ако НЕ работи за интересите на Ложата гранд мастъра на ложата вади една ДЕБЕЛА САТАНИНСКА КНИГА и започва да чете и да нарежда и да призовава ИМЕНАТА на цяла плеяда от ДЕМОНИ които да настигнат и накажат душата на отклонилия се от ложата брат и да го ликвидират (нещо като проклятие)
   След прочитане имената на демоните от дебелата САТАНска книга провинилия се брат-масон бива сполетян от внезапен вътрешен кръвоизлив в стомаха ,странен инфаркт ,инсулт ,блъска го кола на прав участък като оня дето проверявал данните от Цецомобила,отравят го като Мишо Бирата или го намират обесен в гората като свещеника от Айтос ,умира от скоротечен рак или като Илия Павлов има среща със снайперист
   Въпросната САТАНска книга се нарича “Книга на ЕНОХ“(а в нея изобилства с имена демони и духове от Невидимия свят ).Четящия от книгата брат гранд мастър посредством ритуалите на посвещение в най-високите степени 32-33та ИМА частична ВЛАСТ над тъмните сили и може да ги направлява като “стрели и дронове“ в желаната посока .Властта му идва от самия ритуал на посвещение в 33та степен -изпиване на чаша-бокал 400-450ml с истинска човешка КРЪВ в която са призовани да се вселят тъмни демонични сили
   Този сатански акт е антипод на Светото ХРистово причастие с приемане на виното като символ на “кръвта “ на Христос
   Ако човек който не влязъл в дяволско съглашение и ритуал чете от книгата на Енох ще има тежка и продължителна борба подобна на ексорсизъм която само Свето кръщение ,причастие и изповед могат да го спасят от гибел

 6. Прокурорът е протестирал регистрацията на партията на черепа и не може да участва на изборите, сега ще видим от кое име ще участва.Повтори същите обвинения към тиквата, влади и севда, но без солидни доказателства няма да се случи нищо.
  А след 4 април отвратителността ще счупи всички рекорди.На думи всички бягат от двата тумора бсп и герб, но все ще се формира някаква коалиция между шопарите в свинарника, иначе ще трябва нови избори.
  Версията, че бсп и дпс се гласят за коалиция и затова курнела не подкрепя льотчика, за да може да изпълни условието на дпс той да не е президент, е много реална.
  А най големият губещ от тия избори ще са комунягите, след като курнела досъсипа и малкото останало от тях.

  1. Циклопчо, пак нищо не бъбриш за любимите ти : Гном, Ристьо и техния вожд – Бат Ваньо Теменужката, Драгалевския Мангалин … де !

 7. Държава член на Европейския съюз,в която курвите и клошарите надничащи в контейнерите са повече от даскалите напълно заслужава да чува подобни неща.
  Белким се светне ,колко малко и остава до Края…

  Българския ,,едър“ бизнес е на Командно дишане отдавна…
  Някой си Командир седи на кранчето с кислорода /който в повечето случаи е европейски/ и го върти насам натам…
  На ти кислород,дай пари !
  Няма пари-летален край.

  За дребния и среден бизнес си има НАП…

  Уредена робота.

 8. „Поради нашата алчност много е малко;Поради нашата нужда малко е много.“ ~ Франсиско де Кеведо~

 9. Ясно и точно казано управляват ни КОМПЛЕКСАРИ,ДЕБИЛИ И ПРОСТИТУТКИ В ПАНТАЛОНИ.Тези взимат бизнеси но не могат да управляват и един лев да изкарат от това.Това са организирана престъпна групировка-ТИКВАТА,ШИШИ,ГОРАНОВ,МЕНДА ,КАСКЕТАи други боклуци на високо ниво.На 4.04.2021 трябва да ги изметем и да има народен съд който да ги изпрати на топло за дълго време.ТЕЗИ ХОРА СЪСИПВАТ БИЗНЕСИ,СЪСИПВАТ ЧОВЕШКИ СЪДБИ,СЪСПВАТ ДЪРЖАВАТА НИ.ТЕЗИ ОТРЕПКИ СА ЗАВИСИМИ -вече чакам да излезнат клипчета та дори филми за тях.НАРОДА ЩЕ Е ОТВРАТЕН ОТ ТОВА КОЕТО ЩЕ ВИДЯТ.

  1. БОКО Е АУТ ,БОКО ГО ЧАКА ЗАТВОР.НО БОЖКОВ ГО ПРЕДАДОХА ХОРА ОКОЛО НЕГО.НАПРИМЕР МИШО ИВАНОВ-ДОНОСНИК НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ И БОКЛУК.БАЩА МУ СЪЩО БОКЛУК.

   1. Страхлив анонимник! Мишо Иванов е точен пич а ти сигурно си някое от мекеретата-изнудвачи които му пречат в бизнеса…Капут жалък си н0н0…

 10. Нито един глас за тази влваст на БЕЗНАКАЗАНО БЕЗЗАКОНИЕ. НАРОДЕН СЪД, а не ялови протести- На площада между трите власти с всички атрибути на съда, със свидетели и ПРИСЪДА действитална В ИМЕТО НА НАРОДА, която не може да се обжалва. Впрочем,в съдебния състав могат да се включат съдии от ВКС, могат да се излъчат съдебни заседатели, а обвиненията да се прдставят от обществени обвинители-

 11. Интервюто определено е интересно, пък и това, че Божков говори рядко, камо-ли толкова продължително също си е новина. Твърде умен е спор няма. За някои неща, водещият не го попита за подробности, а и Божков даваше лаконични и понякога двусмислени отговори. Друго обаче ми направи неприятно впечатление – някак откровено слагаческото поведение на журналиста и фалшивия и престорен смях, който издаваше хем напрегнатост, хем желание да се хареса на Божков… По каква причина… Можем да се досетим. За обща култура съм гледал въпросният журналист в телевизията на Атака, където беше водещ. Там спрямо Волен Сидеров също имаше доста сервилно отношение, което се натрапваше, докато двамата са заедно в студиото, защото водеха някакво предаване и често говореха по между си. Не знам дали е случайност, но въпросния журналист и самия Божков са от Велинград. С една дума обаче интервюто беше интригуващо. Дано има втора част и водещия да разпитва по-сериозно. Дано попита все пак Божков дали не се чувства виновен, че забогатяваше и на гърба на изпаднали в хазартна зависимост хора, които играеха Еврофутбол, че бедни пенсионери търкаха с последните си пари от онези талончета, с които с години ни промиваха мозъците.

  1. Момче ,културистче малко дразни ,но иноче хубава работа е свършил.

  2. Г-не!Проблема е ,че и сега търкат!Само,че докато при Божков беше калкулирана печалбата!Все пак е матиматик!При новото търкане!Е не можеш да го хванеш!Някакво странно усещане,че си прецакан!Не съм„търкач на билетчета“!Но кото ли при Божков имаше„по голяма възвращаемост на инвестицията“!И точно с това печелеше!Просто математика си остава математик!

 12. Голяма грешка са направили, че са не са го убили още в първите години ,имало е няколко пъти замисъл за убийството на ББ, но никога не са били осъществени, те са се смилили над него, но той не се смили над България!
  И Пеевски няма вина,a алчния и страхлив Борисов е черното петно!

 13. Да, Божков потвърди повечето от слуховете около миналото му обкръжение. Отлично интервю..

 14. добро изпълнение хареса ми ,хаха. Тече всичко тече, времето ни влече хахаха.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *