« Върни се назад Публикувано на 07.12.2021 / 16:12

ИСТИНСКАТА ОПОЗИЦИЯ НА ВЛАСТТА НА АМЕРИКАНЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА РУСНАЦИТЕ И САМО ЕДНА МЕДИЯ – „АФЕРА“ И САМО ЕДИН АВТОР – ОФИЦЕР НИКОЛАЙ МАРКОВ

Радикалната опозиция трудно ще свали Радев. САЩ овладяха службите, внасят техника за базата на ВМС и няма протести.

Радикалната опозиция трудно ще свали Румен Радев и пропрезидентското и проамериканско правителство „Петков-Василев-Нинова“.

Румен Радев овладя медиите. Остро опозиционни са само АФЕРА И ПИК. Бивши медийни проксита на Бойко Борисов „ближат сладоледа“.

Президентът си назначи свои кадри за шефове на службите, а министърът на вътрешните работи Бойко Рашков му осигури и подкрепа на корпоративни и паравоенни фактори.

Опозиционери-спецове като о.р. подп. Николай Марков от НСО дават заявка за съпротива – както и при властта на Борисов, но отсреща отново са силните на деня.

Колкото свалиха Бойко Борисов, толкова ще свалят и Румен Радев. Само с призиви не става – трябват и „бойни групи“, а няма наплив.

Причината – американците заместиха руснаците като супервайзъри на властта. „Янките“ овладяха службите – Николай Марков ли ще ги спре с постове във ФБ?!

Той е многоопитен офицер, но осветяването му във фейсбук и медиите досега не го превръща във водач, а обект на службите.

Ако не са го отстранили, значи не пречи достатъчно на американците и не съдейства на макс на руската хибридна контраатака.

Истинската опозиция на властта на американците в България са руснаците и само една медия – АФЕРА и само един автор-офицер Николай Марков.

Това е факт, но не стига за свалянето на Румен Радев – дори Бойко Борисов си изкара мандата въпреки атаките, а беше лесна мишена като поръчан от… ЦРУ.

ЦРУ и филиалът му „Сорос“ стоят в основата на протестите през лятото на 2020, не руснаците, не СВР и ГРУ – Борисов му трябваше на Путин за „Турски поток-2“.

Американците тарикатски се възползваха от опозиционните нагласи – както при избирането за първия мандат на Румен Радев отново ги подкрепиха… русофилите.

Сега цялата власт е на американците, които вече внасят техника за базата на ВМС, но няма протести край Атия. Както нямаше и край „Граф Игнатиево“.

Затова кръгът „Радев“ мачка наред – защо Бойко Борисов или Петьо Блъсков не поканят на протест посланик Херо Мустафа срещу превземането на офисите им?

Няма как – американците подкрепят сегашната власт и смятат Борисов и Блъсков за руски „проксита“.

Атаката срещу Румен Радев няма да го свали, докато го подкрепят американците, а русофилите и БСП си траят, за да консумират власт чрез позицията на Корнелия Нинова.

Атаките в медиите ще дразнят Десислава Радева и толкова – Румен Радев е „перде“, иначе нямаше да е пилот-изтребител, обучаван е затова и в САЩ като „стратегически лидер“.

Бойко Борисов беше лесен за сваляне – много курви и проститутки в спалнята, много мата харита, много клиентелизъм и герберска мрежа за кинти и пак не успяха, изкара си мандата.

Борисов беше наясно след знака на американците с протеста на „Сорос“, че повече премиер няма да бъде. Радев обаче спечели втори мандат, реди кабинета с Херо Мустафа и е още по-труден за сваляне.

Освен ако на външните фактори, т.е. на Путин не му писне, и не въоръжат вътрешните фактори с джепане и ресурс, а такива като подп. Николай Марков станат наистина 300 и с медийния съпорт на „Афера“ не вдигнат бунт.

www.bgsniper.com 

«