« Върни се назад Публикувано на 05.11.2021 / 22:39

ИСТИНАТА УМРЯ ОТ КОВИД

Буквално до вчера имаше и такива мои читатели, които искаха да се надприказваме по темата „Ковид“. И намираха начин да го правят, въпреки, че никога не съм отговарял на такива. Причината е, че аз съм свикнал на боравя с конкретни бази данни от всякакъв характер, а те са свикнали да изразяват емоциите си по уникални за планетата начини.

От днес, уважаеми, цяла Европа е епицентър на психозата „Ковид“. Защо ли? Имам предвид официалното изявление на СЗО за това и няма смисъл да го обсъждаме. Но коя Европа е в епицентъра на вирусната вълна? – Колкото и да ви е странно ваксинираната вече Европа ще затваря вратите на стопанството си, както и на всичко останало от бита на европейците. Казвам „ваксинираната вече“, защото в една Австрия, например, има 70% ваксинирани с втора игла, но това не променя нещата, напротив – усложнява ги. Смъртността расте и няма как да не стават епицентър на нови и нови вълни от ковчези. Същото се отнася и цялата друга ваксинирана, защитена според официалните власти Европа.

Едва ли някой е способен и ще дръзне да каже цялата истина за причините за тази поредна световна лудост, която ще помете като в световна война милиони невинни човеци, но какво значи тук истина? Истината умря от Ковид още във времето, когато бяха арестувани и показани /много прибързано/ публично, трима сериозни американски учени, работили по някакъв „проект“ в Ухан. Някой чу ли какво стана с тези хора? – Няма и да чуете. Единственото, което излезе преди няколко дни е официалното изявление на американската разузнавателна централа, че за случаят „Ковид“ не е открита и вероятно няма да има достоверна информация за гражданите на света. Точка.

Който може да слага точки, той може да поставя и запетаи!

Една от тях е решението на ВАС, диктувано от едно посолство, да няма никакъв контрол върху машините за гласуване, освен този, осъществяван от ЛГБТ специалисти на партията-майка на демокрацията „Да, България“. Щом госпожа Антоанета каже, че нещо е така, значи е така и всеки, който се съмнява – ще се разстреля. Така е справедливо и демократично, защото изпълва със съдържание възможността за перфидна манипулация на изборните резултати в полза на правата вяра – тази на Антоанета. Няма друга истина в България, света и Вселената. Тази истина е чиста и универсална.

И така – точка след нея запетая. От един единствен център. Всичко останало е страх, зарази, смърт и милиарди работещи бедни. За неработещите разстрел, а след разстрела – червей.

Не е ли толкоз просто и логично.

Николай Марков

«