« Върни се назад Публикувано на 08.03.2022 / 16:20

ИСТИНАТА НЕ Е ВЪВ ВАША ПОЛЗА! ЦЯЛАТА ИСТИНА С КОДОВО ИМЕ „УКРАЙНА“. ТЯ ВЕЧЕ КВИЧИ В ПОДЗЕМИЯТА НА КРЕМЪЛ, МОТИВИРАНА ДА ПРАЗНАЕ ПРЕД МЕЖДУНАРОДЕН СЪД ДЕЯНИЯТА СИ.

Мосю Зеленски започна да изтрезнява, след като хвърли 43 милиона невинни души в огъня с лека ръка. Не, че не беше стимулиран и ситуиран да го направи от шест държави, които не са членове на ЕС, но всеки зелен човек трябва да си знае – казана дума хвърлен камък. Не подценявам никого в тази касапница, защото им познавам и кътните зъби! Гледам ги как са се скрили зад гърба на НАТО и ЕС и как треперят, че цялата им въоръжена до зъби сбирщайн-пасмина стои заклещена в Мариупол и чака пет световни лидери да се разберат какво да правят с тях. Ако зависеше само от руското командване, досега вече да са част от средновековната история на света. Това няма да е война, а масова екзекуция.

Проблемът вече е самия Зеленски, който става неудобен за всички!

Още в началото ви казах, че ми е жал за това объркано младо момче, но повече ми е жал за тези, които хвърли безсмислено в огъня. Само болен мозък или комплексар може да си помисли, че Русия може да бъде победена в открита война. Не може! Не защото припадам по тази страна, а защото зная други неща, които не са за широката публика.

Да хвърлиш в руските огньове 40 милиона съчки, за да покажеш нещо глупаво на света е военно престъпление, най-глобалното в новата история на Европа. Няма и един военен експерт в света, който да ви каже, че украинската армия дори подкрепяна от супер наемници имат минимален шанс срещу руското военно командване. Съжалявам и за тези млади момчета събрани от кол и въже, които ще оставят костите си по чужди земи и без никакъв съществен принос. Не стават така тези неща, не и където руснаците познават всяко камъче!

А за тези европейски правителства, политици, журналисти, публични фигури и прочее /включително и наши/, които са подкрепяли по подразбиране неща от които нищо не разбират или напълно съзнателно и целенасочено, ще има кажа само едно: Истината не е във ваша полза! Тя е много жива и вече квичи натъпкана в подземията на Кремъл, напълно мотивирана да признае пред международен съд деянията си. Политическата хунта също! Друг е въпроса каква международна каша ще стане ако стигнем докрай т.е. до разкриване през света на цялата истина с кодово има „Украйна“. Затова си мисля, че развръзката би трябвало да е нов световен ред, а от доказателства никой да няма нужда.

Особено такива, които вече искат да говорят и много знаят. Те ще оправят сметката.

Николай Марков

«