Публикувано на 16.12.2020 / 21:38

ИСТИНАТА ЗА „ЗАГОВОРА ЗА УБИЙСТВО НА БОРИСОВ И ГЕШЕВ“ Е ТРАГИКОМИЧНА: СКАЛЪПЕНИ ПОКАЗАНИЯ ПО ДЕЛОТО „БОЖКОВ“ НА „АНОНИМЕН“ СВИДЕТЕЛ И.С.С., ТРАДИЦИОННО НЕКАДЪРНИ, ДИКТУВАНИ ОТ БЕЗДАРНИ ЧЕНГЕТА

„Фрогнюз“:Има ли заговор за убийството на премиера Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев? Да, според прокуратурата има такъв и това ще бъде обявено в най-скоро време. Според източници на Фрог нюз, близки до държавното обвинение и властта, се очаква шумна акция по задържане на лица, които прокуратурата смята, че са замесени в „мократа поръчка“. За реализацията са подбрани верни на властта кадри, за да не изтече информация. За нея обаче вече се говори в определени кръгове.

Сценарият предвижда арест на десетина човека, на трима-четирима от които ще се повдигнат обвинения за участие в организирана престъпна група (ОПГ), която да изпълни покушение срещу едни от най-важните хора в държавата.

Вече цял месец държавното обвинение и службите се готвят за операцията. Според запознати има свидетелски показания на човек от сенчестия бизнес, който разкрил, че има такъв заговор. Посочил имена на поръчители и изпълнители. Прокуратурата продължава да събира доказателства. Свидетелят заявил още, че премиерът и главният прокурор са „поръчани“, защото били неподкупни и не можело да се правят договорки с тях.

Всъщност, дописката си е чисто контролиран пласмент. По стара ченгеджийска традиция. И вместо да се каже истината, Бойко Борисов и Иван Гешев влизат в ролята на „жертви“. Че и защото били … „неподкупни и не можело да се прави договорки с тях“. На това място може да бъде провъзгласен вица на годината.

Ченгето, което контролирано е набутало тоя пласмент на медията, очевидно си има цел с т.нар. „оперативна комбинация“. Тъпа, точно, както и самата хронология на истината.

И АФЕРА ще ви я разкрие едно към едно.

По делото „Васил Божков“, в наказателната му част, където Божков не е обвинен единствено за убийството на Джон Кенеди, по утъпкана бопаджийска традиция „безспорните доказателства“ се градят върху „показания“ на „анонимни свидетели“, точно както по всичките досегашни т.нар. „мега“ и „знакови“ дела, катастрофирали трагично в съда. А катастрофират, защото бопаджии и прокурори ползват като професия „дежурен свидетел“ лица, тъпи, като гуменки, готови да подпишат каквито и да е литературни мистификации, подготвени им предварително от акълиите бопаджии, срещу облаги – обикновено спасяване от досегашни техни дела, затваряне на очите на ченгета и прокуратура за престъпленията им, а понякога и опъване на чадър над престъпната им дейност.

Тия „свидетели“ у нас вече са бол, с лопата да ги ринеш.

По делото „Божков“ един „анонимен свидетел“, който май е толкова „анонимен“, колкото всички останали досега, е дал показания пред съдия, в които описва такива небивалици, такива долнопробни съчинения, недостойни и за най-дърварския жълт крими роман, че когато АФЕРА ги прочете, благодарение на свой висш източник от прокуратурата, истински се смя от сърце.

Показанията са няколко страници, а лицето „анонимен свидетел“ – И.С.С. /б.р. не изписваме все още цялото име на „анонимния свидетел“, докато не му дойде времето/ е познат в контингента като лице със седем досега извършени измами, наскоро пък е извършил и още една измама към известна голяма фирма у нас.

Та, „анонимния свидетел“ И.С.С. „чул“, „знаел“, и по едно време увлечен в лакардиите, даже „участвал“ като пратеник и той „да убива“. Пратил го бил Божков, чрез негов близък приятел, например, в Гърция – да убиват и там, ама тия, дето ги пратили да убиват, объркали вилата, и така не могли да осъществят туй „убийство“. Даже им се развалила колата, апропо.

После към средата на показанията, ни в клин, ни в ръкав, „анонимният свидетел“ И.С.С. изведнъж „се присеща“, че Божков и още един негов приятел решили „да убиват“ Бойко Борисов и Иван Гешев. И… пратили тоя с диктуваните му бопаджийски лакардии да следи … с какви коли се движел Иван Гешев. Просто да припаднеш – Божков и приятелят му какви тъпаци трябва да са, че да хванат такива идиоти и че да ги наемат да „убиват“ Борисов и Гешев.

НИКЪДЕ в показанията няма подобно изречение, че Борисов и Гешев е трябвало да бъдат убити, „защото били неподкупни и не се поддавали на поръчки“.

И това точно е контролирания мръсен пиниз – пласмент, пробутан на медията, информираща как щели да убиват Борисов и Гешев.

В показанията бъка от уникални „шедьоври“ на бопаджийската литературна мисъл.

Как авер на Божков дал 500 000 лв. за протестите срещу Властта, а аверът на Божков ги бил дал на организаторите на протеста.

Бърза справка на АФЕРА показа, че посоченото лице, което уж било дало този половин милион на организаторите на протеста изобщо не е в България и не е бил в България и по време на протестите.

Обаче искали да убиват Борисов и Гешев, „защото не можели да се върнат в България“.

Показанията са изпълнени с причудливите приключения на „анономния свидетел“, който уж е вътре в хавата на куп убийства, пък убит няма никой, все обърквали вили, колите им се разваляли и тъй нататък, и тъй покрай тия тъпотии, даже един поръчан арменец все още си е жив и здрав, нищо, че тия щели и него да убиват.

Изобщо, останахме твърде разочаровани от факта, че са принизили Божков и „ОПГ“ до пълни олигофрени, които са наели още по-големи олигофрени за „убийци“.

Та това е „съспенса“ с поредното пласиране „убиват Бойко Борисов“, този път заедно с Иван Гешев.

Без човек да е брилянтен юрист, само като прочете целия тоя бълвоч, минаващ за „безспорно доказателство“, традиционно като „оръжие“ на ченгета и прокурори чрез подбран „анонимен свидетел“, който целия свят го знае, и на който е обещано де що има, само и само да подпише поредните „безспорни“ глупотевини, е наясно, че в съда от подобен буламач нищо няма да излезе.

Още повече, че „анономния свидетел“ е толкова компрометиран, че няма накъде.

Afera.bg

 

 

Коментари 29 за
“ИСТИНАТА ЗА „ЗАГОВОРА ЗА УБИЙСТВО НА БОРИСОВ И ГЕШЕВ“ Е ТРАГИКОМИЧНА: СКАЛЪПЕНИ ПОКАЗАНИЯ ПО ДЕЛОТО „БОЖКОВ“ НА „АНОНИМЕН“ СВИДЕТЕЛ И.С.С., ТРАДИЦИОННО НЕКАДЪРНИ, ДИКТУВАНИ ОТ БЕЗДАРНИ ЧЕНГЕТА”

 1. Нали не мислите, че народът ще приеме Байдън тихо и кротко? Ако хората се въздържат все още, то е, защото се надяват, че Тръмп ще победи.
  Между другото- „неизвестното“ или „червената лампичка“ при Тръмп е съпругът на дъщеря му. Никой не знае какви точно са неговото влияние и роля в разиграващите се събития.

  1. Според мен подценявате силата на глобалистите и техните пари. Даже и повечето американци да са зад Тръмп (да кажем 60%), съществува и доста голяма част от обществото, който не подкрепя и даже открито ненавижда Тръмп. И това разделение не е даже политическо на демократи и републиканци, а е много по-дълбоко. Те също никога няма да приемат втори президентски мандат на Тръмп и затова казвам, че САЩ не са били по близо до втора гражданска война. Във всяко общество има различен процент хора, които въпреки агитацията и промиване то на мозъци отстояват своите ценности и държат да останат хора. За да не създават те проблеми е нужно винаги да има алтернатива, която да следват. Тръмп е именно такава алтернатива – уж се бори с блатото, а реално важните решения следват големия план за Новия световен ред. Нима Тръмп изтегли войските от Афганистан, Сирия и Ирак. Или пък спря противопоставянето на Русия например в Украина. Ако Тръмп беше такава заплаха за глобалния финансов елит, никой на този свят нямаше да може да го спаси от физическо или политическо унищожение.
   Да между двата лагера на глобалните елити има икономическо противопоставяне за начина на устройство на света, но по важните въпроси има консенсус. И двата лагера виждат в нас новите роби, но едните искат единно управление, а другите макрорегиони, за да могат и те да командват част от света. Днес слушайки Путин за коронакризата все едно чух нашия главоч Баце. Нима мислите това е случайно? Щом говорят едни и същи неща почти всички, значи те следват един и същ сценарии. Кой мислите, че го пише и как ще завърши? С всичко това искам да кажа, че врагът не е изкуфелия Байдън, а хората които стоят и зад двамата кандидати. Много ще се радвам ако греша и Тръмп е бялата лястовица, но се съмнявам.

   1. Ама, разбира се, че зад тях стоят елити, кукловоди, рептили или просто обикновени психопати с власт и пари! И все пак във всеки сценарий има неизвестни, всеки сценарий подлежи на дописване и промяна. Например очаквам нови сензации от Уикилийкс, Асандж и даже от фамилия Кенеди…/Тук може да ми се присмеете от душа, няма проблем!:-)/ Чухте ли слуховете за евентуалното помилване на Джулиан?
    Тръмп се изтегля от Близкия изток. Панарин го потвърди и каза, че за разлика от Обама той не е разгръщал войни. Но Панарин също бърка понякога. (За Барр например сгреши, докато канадецът Фулфорд каза преди месеци, че прокурорът е зависим от глобалистите.) Убийството на Сюлеймани пък беше клопка за Тръмп и опит за военен конфликт с Иран, в което съмнителна роля изигра подмолният Помпео.
    🙂 Мисля да спра с темата засега, но ми оставете правото на илюзии, дядо Иване! Все пак „докато дишам, ще се надявам“, че имаме шанс да останем човеци.

    1. Аз рептили не съм виждал, но хора по грозни душевно от тях да. Ще видим какво ще изнесе Асанж под формата на имейли. САЩ НЕ се изтегля от Близкия изток. Само се говори затова. Ако имаше желание щеше да се случи за 4 години. Надеждата умира последна!

 2. Ей тука има едни шамандури,като за месно ниво твърде много,да ги одрусат и да се успокоят.Такива едни прости селяндури,крадливи ,преди 30 г. бяха бедни като църковни мишки,после се опериха като селски тарикати,всички им знаят кирливите ризи и на всичкото отгоре се правят на голяма работа.Още малко и ще ги направя световно известни,и ще видят кон боб яде ли.

 3. Тия гьонсурати пускат небивалици за забавление на публиката и отвличане на вниманието. А между другото може да ударят някоя друга мутра и да й откраднат „бизнеса“.

 4. Пресконференцията на „Страхуващия се от ББ“ започва в 11часа. Да видим какъв заек ще изскочи от нея! 😉
  P.S. Разяснение за изборните мъки и неволи (т.е. процедури) в Сащ- https://youtu.be/l0iIoKL2s9U

  1. Мария, вижте това видео.
   https://m.youtube.com/watch?v=yCT4uGgH4Gw
   Обърнете внимание на приключенията на Патрик с Килари, както и на отношението на Бар към постановката на ФБР.
   Не е хубаво човек да се отдава на т.н. „пожелателно мислене“. Много добре разбирам на какво се надявате, но истината е, че Тръмп няма необходимата политическа подкрепа дори сред собствената му партия за подобно радикално решение. Повече от половината от републиканците и голяма част от администрацията са под влияние на Дълбоката държава. Въвеждането на извънредно положение не отменя правата на Конгреса и конституцията, а само спира изборния процес. След подобен ход на Тръмп ще са му нужни железни доказателства и тяхното широко разпространение сред обществото, за да получи необходимата подкрепа и от хората. В противен случай американците, даже тези които са гласували за него, ще се обърнат срещу Тръмп и ще го възприемат като узурпатор, а удържането на властта само с помощта на армията и полицията е кауза пердута.

   1. Дядо Иване, не се надявам на извънредно положение, а на извънредни събития.:-)
    На пръв поглед може да изглежда, че губи Тръмп, а може в момента да губят съвсем други личности и кръгове. Нали не се съмнявате, че тече (маскирана) световна спецоперация?
    На 4.11. мислехте, че е спечелил Байдън. (Леон Уайнщейн също мислеше така, между другото.) Сега какво мислите? Кой ще е новият президент? 🙂
    Това може да бъде само Тръмп. Ако се обяви името на Байдън (разбирай- Камала), няма да има вече САЩ- в този им вид. Може пък планът да е точно такъв, кой знае…Няма вечни империи.

    1. И какви точно извънредни събития очаквате? Военна окупация на властта с разчистване на сметки и превръщане на САЩ в тоталитарна държава, където властта на Тръмп ще е безгранична с цел пресушаването на блатото? Тръмп и републиканците говориха цяла година, че се готвят фалшификации на изборите, чрез гласуването по пощата и не направиха абсолютно нищо, за да го спрат или ограничат. Вчера Радклиф, този който трябва да изготви и представи доклада за намесата в изборите в срок до 18.12.2020 пред Тръмп, заяви в официално интервю пред CBC, че към момента няма абсолютно никакви доказателства за намеса или подправяне на изборите! На какво основание Тръмп ще действа? Дали вярвам, че Доналд ще запази властта – в момента шансът е 20-30%, но ако докладът на Ратклиф покаже, че изборите са чисти (което е най-вероятно над 90%) за мен шансовете падат под 5%. Ако Тръмп си позволи да действа със сила и без явни и разпространени сред обществото доказателства и аргументи, това ще е краят на САЩ. Ще трябва да арестува голяма част от държавната администрация и хиляди високопоставени политици. Със сигурност ще избухне гражданска война и Тръмп няма да се задържи дълго на власт. Такова нещо се е случвало в историята само след кървави революции като Френската и Октомврийската. САЩ в сегашното си състояние няма да преживеят подобно сътресение, защото липсва основното – единна нация от основен етнос. Разделението (политическо, социално, етническо, расово и финансово) там е толкова силно, че никакъв патриотизъм няма да спаси положението.

     1. Нали не мислите, че народът ще приеме Байдън тихо и кротко? Ако хората се въздържат все още, то е, защото се надяват, че Тръмп ще победи.
      Между другото- „неизвестното“ или „червената лампичка“ при Тръмп е съпругът на дъщеря му. Никой не знае какви точно са неговото влияние и роля в разиграващите се събития.
      Вариантът за спектакъл и цирк е винаги актуален. Хабадници срещу ционисти и т.н. А ние- в ролята на прецаканите мишлета. И какво ни остава, освен да се хванем за по-малкото зло? Не идеализирам Тръмпи, но при него поне имаме някакъв шанс. Коронабесниците ще ни съсипят.

    2. П. С.
     На 4.11.2020 аз бях първия, който писа тук, че Тръмп печели, защото тогава той водеше убедително във всички спорни щати и подправянето на гласовете още не беше факт.
     Спец операция тече, но мисля, че е нещо различно. Опитах се да ви подскажа, че всичко е цирк (включително изборите в САЩ) и почти всички страни се управляват от 13-те еврейски фамилии. Техния план за Нов световен ред се следва неотлъчно от всички, включително и от Тръмп. Знаете ли, че един от министрите на Тръмп, именно този, който го лансира в голямата политика, преди това беше директор във фондацията на Ротшилд и е тясно свързан с тази фамилия? Така и не ми отговорихте, защо Тръмп и Путин разиграват един и същ театър с Ковид 19 и планират или вече извършват масови ваксинации. Ами ако въвеждането от Тръмп на военно положение позволи да се суспендират всички граждански права на обикновените американци, което ще позволи на тези, които стоят зад Тръмп да правят всичко, включително принудителна ваксинация като първа стъпка към NWO.
     За планът на 13-те ще пиша тук подробно, но не е дошъл момента.

 5. „Всяко общество поражда такива престъпници, каквито е заслужило“ ~Албер Камю

 6. Какво се чудите,такова им е нивото. Не е лесно да си прозъ милиционер! 🙂

 7. Бъдещето ПРИНАДЛЕЖИ на ПАТРИОТИТЕ,
  Доналд Тръмп, Владимир Путин и Си Дзинпин.
  Бог да ги пази!

  Глобалистите сатанисти – бил гей, шорош, клинтън,
  обонго и ку ку байдън, да скачат в казана!

  1. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

   И Орбан се справя добре

 8. бърз гъз мое тих кур да га нелови, а ама ако се кур разшуми и оппа пуршуми та свисти и най бързио задник кензалник преди свирка да надуе, гас да отпущи и говно да метне още преди да поеме дъх с предналягане се е изтекъ и осрал

 9. Наближават изборите и тиквата пак ще го „убиват“. Тиквата кой ли не го „убива“ – то не беше сретан, то не беше доган, то не беше прасчо, то не бяха руснаците… Така като гледам, освен че е надебелял, друга промяна не виждам. Вероятно от притеснения е качил 30-40 кг… Прост народ, слаба държава!

 10. Д-р Любомир Димитров: Патриотичен и морален избор е да се ваксинираш…
  ДА УМРЕШ за КОЯ РОДИНА…на ОНУЙ и на ОНЕЗИ ЛИ…
  ПАТРИОТИЧНО е и тогава в тези ТРУДНИ времена ДОФТОРИТЕ да ЛЕКУВАТ БЕЗПЛАТНО…абе МНОГО ПАТРИЪТ-БАЙДЕНОВЦИ в тази БЕДНЪ БЪЛГАРИЪ…

 11. Този филм вече го гледахме преди години с газовия пистолет,който за по-голяма сигурност е бил без патрони и ударник.От тъпо по-тъпо.Онова с гранатомета от близко разстояние си беше направо уникално…А какви малокалибрени оръжия има

 12. Желаещ да инвестира на Тиквата в ауспуха каза:

  В заговора за убийството на премиера Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев ще бъдат арестувани Евгени Минчев и Мая М., защото на 5 ракии са се били заканили, че с гол ( Гъз) и с гола П(утка) щели да лишат от живот двамата любимци на българския народ.
  Долу голият г(ъз) на Е. Минчев и долу голата п(утка) на М. Манолова!
  Слава на к(ура) на симитлийския кмет и на ПП на др.Цвета Караянчева !

 13. Понеже тия уроди са „неподкупни“ затова сме на първо място по корупция в ЕС. Тиквата е параноичен шизофреник, все в някакви тайни заговори и в сценки като от „Кръсникът“ се вкарва. Представям си го нощем като спи как се върти,рита и бълнува ,че го разстрелват като куче в някой осмърдян на пикня арест,където инъче нарежда да хвърлят противниците му.
  Краят на ББ определно ще е драматичен и трагичен,защото каквото посееш , това ще пожънеш.

 14. в един разговор един бизнесмен се обръщаше към ВОЖДЪ с …БОС…при БОСОВЕТЕ е така …живеят ОПАСНО…но по вероятно е…ПРЕДИЗБОРНИ машинации …

 15. Такива сценарии им пишат в онова посолство. Нашите кратуни не са виновни. Те просто отварят папките и четат какво са им написали за изпълнение. нали виждате кадрите на онези….. Олигофрен, идиот, олигофрен , идиот ….. Толкова могат на измислят. Между другото при тях , в тяхната кочина зад океана такива конспирации се гълтат като топъл хляб и тамошните свине им вярват …

  1. От достоверен източник знам че Руското посолство е замесено в сценария.

   1. Точно ! Трили си гъзовете с него , когато получили копия от него …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *