« Върни се назад Публикувано на 16.12.2020 / 21:38

ИСТИНАТА ЗА „ЗАГОВОРА ЗА УБИЙСТВО НА БОРИСОВ И ГЕШЕВ“ Е ТРАГИКОМИЧНА: СКАЛЪПЕНИ ПОКАЗАНИЯ ПО ДЕЛОТО „БОЖКОВ“ НА „АНОНИМЕН“ СВИДЕТЕЛ И.С.С., ТРАДИЦИОННО НЕКАДЪРНИ, ДИКТУВАНИ ОТ БЕЗДАРНИ ЧЕНГЕТА

„Фрогнюз“:Има ли заговор за убийството на премиера Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев? Да, според прокуратурата има такъв и това ще бъде обявено в най-скоро време. Според източници на Фрог нюз, близки до държавното обвинение и властта, се очаква шумна акция по задържане на лица, които прокуратурата смята, че са замесени в „мократа поръчка“. За реализацията са подбрани верни на властта кадри, за да не изтече информация. За нея обаче вече се говори в определени кръгове.

Сценарият предвижда арест на десетина човека, на трима-четирима от които ще се повдигнат обвинения за участие в организирана престъпна група (ОПГ), която да изпълни покушение срещу едни от най-важните хора в държавата.

Вече цял месец държавното обвинение и службите се готвят за операцията. Според запознати има свидетелски показания на човек от сенчестия бизнес, който разкрил, че има такъв заговор. Посочил имена на поръчители и изпълнители. Прокуратурата продължава да събира доказателства. Свидетелят заявил още, че премиерът и главният прокурор са „поръчани“, защото били неподкупни и не можело да се правят договорки с тях.

Всъщност, дописката си е чисто контролиран пласмент. По стара ченгеджийска традиция. И вместо да се каже истината, Бойко Борисов и Иван Гешев влизат в ролята на „жертви“. Че и защото били … „неподкупни и не можело да се прави договорки с тях“. На това място може да бъде провъзгласен вица на годината.

Ченгето, което контролирано е набутало тоя пласмент на медията, очевидно си има цел с т.нар. „оперативна комбинация“. Тъпа, точно, както и самата хронология на истината.

И АФЕРА ще ви я разкрие едно към едно.

По делото „Васил Божков“, в наказателната му част, където Божков не е обвинен единствено за убийството на Джон Кенеди, по утъпкана бопаджийска традиция „безспорните доказателства“ се градят върху „показания“ на „анонимни свидетели“, точно както по всичките досегашни т.нар. „мега“ и „знакови“ дела, катастрофирали трагично в съда. А катастрофират, защото бопаджии и прокурори ползват като професия „дежурен свидетел“ лица, тъпи, като гуменки, готови да подпишат каквито и да е литературни мистификации, подготвени им предварително от акълиите бопаджии, срещу облаги – обикновено спасяване от досегашни техни дела, затваряне на очите на ченгета и прокуратура за престъпленията им, а понякога и опъване на чадър над престъпната им дейност.

Тия „свидетели“ у нас вече са бол, с лопата да ги ринеш.

По делото „Божков“ един „анонимен свидетел“, който май е толкова „анонимен“, колкото всички останали досега, е дал показания пред съдия, в които описва такива небивалици, такива долнопробни съчинения, недостойни и за най-дърварския жълт крими роман, че когато АФЕРА ги прочете, благодарение на свой висш източник от прокуратурата, истински се смя от сърце.

Показанията са няколко страници, а лицето „анонимен свидетел“ – И.С.С. /б.р. не изписваме все още цялото име на „анонимния свидетел“, докато не му дойде времето/ е познат в контингента като лице със седем досега извършени измами, наскоро пък е извършил и още една измама към известна голяма фирма у нас.

Та, „анонимния свидетел“ И.С.С. „чул“, „знаел“, и по едно време увлечен в лакардиите, даже „участвал“ като пратеник и той „да убива“. Пратил го бил Божков, чрез негов близък приятел, например, в Гърция – да убиват и там, ама тия, дето ги пратили да убиват, объркали вилата, и така не могли да осъществят туй „убийство“. Даже им се развалила колата, апропо.

После към средата на показанията, ни в клин, ни в ръкав, „анонимният свидетел“ И.С.С. изведнъж „се присеща“, че Божков и още един негов приятел решили „да убиват“ Бойко Борисов и Иван Гешев. И… пратили тоя с диктуваните му бопаджийски лакардии да следи … с какви коли се движел Иван Гешев. Просто да припаднеш – Божков и приятелят му какви тъпаци трябва да са, че да хванат такива идиоти и че да ги наемат да „убиват“ Борисов и Гешев.

НИКЪДЕ в показанията няма подобно изречение, че Борисов и Гешев е трябвало да бъдат убити, „защото били неподкупни и не се поддавали на поръчки“.

И това точно е контролирания мръсен пиниз – пласмент, пробутан на медията, информираща как щели да убиват Борисов и Гешев.

В показанията бъка от уникални „шедьоври“ на бопаджийската литературна мисъл.

Как авер на Божков дал 500 000 лв. за протестите срещу Властта, а аверът на Божков ги бил дал на организаторите на протеста.

Бърза справка на АФЕРА показа, че посоченото лице, което уж било дало този половин милион на организаторите на протеста изобщо не е в България и не е бил в България и по време на протестите.

Обаче искали да убиват Борисов и Гешев, „защото не можели да се върнат в България“.

Показанията са изпълнени с причудливите приключения на „анономния свидетел“, който уж е вътре в хавата на куп убийства, пък убит няма никой, все обърквали вили, колите им се разваляли и тъй нататък, и тъй покрай тия тъпотии, даже един поръчан арменец все още си е жив и здрав, нищо, че тия щели и него да убиват.

Изобщо, останахме твърде разочаровани от факта, че са принизили Божков и „ОПГ“ до пълни олигофрени, които са наели още по-големи олигофрени за „убийци“.

Та това е „съспенса“ с поредното пласиране „убиват Бойко Борисов“, този път заедно с Иван Гешев.

Без човек да е брилянтен юрист, само като прочете целия тоя бълвоч, минаващ за „безспорно доказателство“, традиционно като „оръжие“ на ченгета и прокурори чрез подбран „анонимен свидетел“, който целия свят го знае, и на който е обещано де що има, само и само да подпише поредните „безспорни“ глупотевини, е наясно, че в съда от подобен буламач нищо няма да излезе.

Още повече, че „анономния свидетел“ е толкова компрометиран, че няма накъде.

Afera.bg

 

 

«