« Върни се назад Публикувано на 07.06.2021 / 10:59

ИСКАХТЕ СЛАВИ, ПОЛУЧИХТЕ ТОШКО АФРИКАНСКИ

Не се учудих, когато прочетох, че Слави Трифонов няма да се кандидатира за депутат. Човекът явно е осъзнал, че не му е там мястото. Или пък си има лични причини. Въпросът е за какво гласуваха българите?

Електоратът на „ИТД“ е от хора, фенове на Слави Трифонов. ЛИЧНО НА НЕГО! Не на бенда, не на „Магаданс“. Нито пък на някаква платформа с идеи и програма /питах няколко от моите познати, гласували за „ИТД“, какви са им идеите и общо взето, май дори не са чели и чували за такива/.

Тоест, се получава, че гласувахте за партията на Слави Трифонов, без Слави Трифонов. И вероятно сега пак ще направите същото. И вместо Трифонов, който ви кефи, ще получите Тошко Африкански. Доколко ви кефи той, не знам. Аз лично съм поразена от умозаключенията и изказванията му.  Някак си не мога да не остана с усещането, че сме пуснали помощник-готвача на детския лагер да го управлява.

Затова – мислете! Естествено, ако можете. Никой не иска от вас невъзможни неща!

Елена Гунчева

Бележка на АФЕРА: Слави Трифонов: „Разбира се, аз мога да нося отговорност и от една друга институция,  но за това …. като му дойде времето“.

Брей, след Стъки, Кобра, Слави и той президент. Да, ама нямате обути зелени чорапи от Херо Мустафа, като льотчика, нъц, нъц! Чудим се още Азис к’во чака.

«