« Върни се назад Публикувано на 26.04.2011 / 19:58

Искат да смачкат делото за организираната група на Близнака, за да не гръмне „бомба”

 

 

Любимата хватка на „мега” прокурорите от Варна е да извършват невъобразими нарушения, граничещи с престъпления, по „знакови дела”, а на финала да сключват тайни сделки и договорки, последани от официални споразумения, които на практика смачкват делото и то не влиза никога в съда като съдебен процес.

По делото на Светлин Иванов – Близнака текат в момента невъобразими интриги и врътки, само и само всички да бъдат принудени да сключат споразумения, за да не лъсне скандална „информационна бомба” в съда, която предстои, ако започне редовен съдебен процес.

В момента натискът е съсредоточен върху братът на Светлин Иванов – Близнака – Красен – да сключи споразумение. Красен още преди месеци категорично се разграничи от брат си Светлин пред afera.bg Това не пречи обаче на „мега” прокурорите, кръжащи около Светлин, да правят невъобразими упражнения, включително и чрез интернет, за да осуетят влизането на делото в съдебна зала.

 

Afera.bg

Очаквайте разследване: Как действа мафията в „мега” прокуратурата. Шокиращи и скандални факти – как се потулва разследване и как „мега” прокурорка заплашва, за да прикрие афера на свой роднина. Как шеф на прокуратура,заедно със „светата троица” „мега” прокурори е в комбина. И защо правораздаването в България е пълна порнография!

«