« Върни се назад Публикувано на 03.10.2017 / 10:42

ИСКАМ ПЕЕВСКИ ШЕФ НА ДАНС, А МАЙКА МУ – ШЕФ НА МИТНИЦИТЕ. ДАНЧО ЦОНЕВ – ШЕФ НА БОРБА С КОРУПЦИЯТА, ИВАН КОСТОВ – ШЕФ НА ПРИВАТИЗАЦИЯТА, А КОРНЕЛИЯ – ПАТРИАРХ!

МАФИЯПарламентарните боклуци на ОПГ ГЕРБ и ОПГ Патриотари, влизат в естествената си роля за подмиване на управленски задници. Нямало да подкрепят оставката на мозъчния титан Добрев. От парламентарната хранилка „видяха“, че той е невинен и чист, като сълза на сърна. Сякаш не знаят, че никога и нищо не зависи от тях, освен чинно да изпълняват изискванията на мафията!

Аз също не искам, обаче, Делян Добрев да напуска политиката и властта. Искам и Делян Пеевски да е шеф на ДАНС, а майка му – шеф на митниците. Искам и Данчо Цонев да е шеф на борбата с корупцията, а Румен Овчаров да е министър на енергетиката. Искам Иван Костов да е шеф на приватизацията, Стефан Софиянски – кмет на София. Искам Доган да строи всички язовири и ядрени централи в държавата, а Корнелия да стане първата жена- светец на поста български патриарх!

Много искам, за да стане ясно всичко и да не стоим повече на тъмно, но кой се интересува от желанията ми…

Румен Радев :“Герб търсят битка с мен! Ще я получат!“

Много хазартно изказване, другарю Радев. Така не се печелят войни! Жалко за генералския пагон, но електронната игра на война в кабината на МИГ не е истинска война. А на такава ти не си ходил! Старите хора ще ти кажат :“Голо пък голямо!“, а младите лесно се въодушевяват, но и бързо повяхват в огън. Повярвай ми!

Аз бих ти препоръчал да задържиш първо дъха, да помислиш и да си спомниш истинските закони на войната, преди да я обявяваш. Ако не си сигурен, че ги знаеш добре, потърси опитни съюзници извън политическите хранилки. Войниците от „Позитано 20“ са родени предатели към свои и чужди! Нямат система за разпознаване чужд-свой, казано на твой език. А „войниците“ от чуждите посолства често не пристигат навреме.

Радев, мисли, братко! Много мисли преди да обявяваш войни! Това не е занимание за дресиран и любящ семеен мъж. Последствията след истинска война са пепелища, приятелю…

НИКОЛАЙ МАРКОВНиколай Марков

«