« Върни се назад Публикувано на 14.03.2011 / 20:25

Искам оставката ти, Семерджиев, заради погазените ми човешки права и достойнство!

 

 

Чрез Премиера На Република България Г-н Б.Борисов  

До ……Ангел Семерджиев Председател на ДКЕВР Бивш Изп.Директор на Булгартрансгаз  

 

ИСКАМ ОСТАВКАТА ТИ!

 

Обръщам се на „ти”, тъй като не изпитвам нито уважение, нито страх от твоята безцеремонност. Искам оставката ти, защото аз бях една от последните жертви на твоето управление. Управление, характерно с освобождаване на работни места за нови назначения, които ти бяха нужни, за да си осигуриш стабилен път към поста в ДКЕВР.

Искам да си спомниш датата 29.07.09г., когато дойде лично от София, за да вземеш хляба от устата ми и да го дадеш на едно свое некадърно протеже. Дойде и с мутренската си команда по есесовски ме изхвърли от работа пред очите на 200 човека. Нормално живеещите и работещи хора трудно могат си представят това. Знаехме защо го правиш така показно: за назидание и страх на другите.

Искам да си спомниш, че ми взе хляба и заради един чувал с риба! Още чувам смеха ви с г-н… / Да! Онзи, същият…/. Цитирам те: ”Тази риба става ли? Или да ги махам тези от главата си?”

Искам да си спомниш тормоза, който упражняваше над мен от 15.04.09г. до 29.07.09г., за да освободиш работното ми място. Искам да си спомниш телефонния разговор, в който настояваше да освободя мястото! Цитирам те: ”Това място ми трябва!”

Искам да си спомниш колко съдби промени от май до юли 2009 г. с измислените си преобразувания във фирмата! Никому ненужни. Нужни единствено на теб. Искам да си спомниш как решаваше фирмените проблеми! Цитирам те: ”Нямам спомен за какво става въпрос. Разчистих си бюрото”.

Искам да си спомниш личните си гости около 16.06.2009 г. и разходите, които минаха за сметка на фирмата! Искам да си спомниш! С колко процента е изпълнена инвестиционната програма на фирмата в периода на твоето управление? Искам да си спомниш как стана доставката на оборудването за близо 80 000 лв., за което поисках проверка от БЕХ на 27.07.09 г. в 23 ч., а на 29.07.09г. ти дойде и ме изхвърли!

Искам да си спомниш как назначи едно лице! Според изискванията на КТ или срещу чувал с риба? Искам да си спомниш как използва същото това лице, за да ме „доразмажеш”! Като ме дадохте за разследване на икономическа полиция за измислен грях! Цитирам те: ”Ще ти създам такива проблеми, че…”

БЛАГОДАРЯ на следователите и на прокурора за обективното разследване независимо от опита за намеса! Желая им здраве и подобряване на условията, при които работят! Искам да си спомниш какъв въпрос зададе на друго лице /назначено пак от теб. Друг е въпросът как, кога и защо/. Цитирам те: ”Как сме със съдиите тук?”

Искам да си спомниш лакея ,който те придружаваше на всички акции! Искам оставката ти! Заради погазените ми човешки права и достойнство! Искам оставката ти, за да направиш опит да си намериш работа като спечелиш някой конкурс, а не да ползваш облагите за назначенията си от поредната политическа партия. За твое сведение аз имам три конкурса зад гърба си и 37 години безупречен трудов стаж.

Искам оставката ти!Защото не искам съществуването ми да зависи от такива като теб.

Искам оставката ти! Защото искам да живея и да работя в България.   И от сега да ти кажа: нямам сестра!   Една от последните жертви на твоето управление.  

 

Донка Джендова

13.03.2011г.

«