Публикувано на 21.01.2022 / 21:00

ИСКАМ ДА СИ ПРИБЕРА БСП ОБРАТНО. ВКЪЩИ. АЗ СЪМ ВСЕКИ ДРУГ, НО НЕ И ОНАГЛЯЛАТА НИНОВА. НИМА НЕ ВИЖДАТЕ, ЧЕ ВЪРХУ ИДЕЯТА ОТНОВО СЕ ВЪЗКАЧИХА НАГЛЕЦИ?!

Има моменти в които искам да си прибера БСП обратно. Вкъщи. В лозето на Габровски, до мобифона на Райдовски. Ще кажете, кой си ти? Аз съм всеки друг, но не и милионера Жаблянов, кариериста Янков или пък онаглялата Нинова. Или накратко – аз не съм пришелец.

Спрях да чета новини. Защото много стимулират ума ми. Други пък четат ли, четат, разхлопват се, и пак продължават да четат, но те си знаят, щото нали всеки сам си преценя…

Ако обобщя обаче, някои от основните теми, ето какво виждам аз:

Според мен, най-добре щеше да бъде ако Киро беше договорил директен лифт между София и Скопие, както и един ВИП – мост, по който щяха да могат да минават единствено ваксинираните с плюнка от Сашо Македонски. Каракачанов, например, никога нямаше да може да мине по този мост, ама не щото не е ваксиниран, а щото е много дебел. Мноу фурми е измаял, ако ме разбирате, кво ви казвам…., г-н Караниколов. Емо. Арабино мой…Какво стана с тоз пигмей, между другото? Изчезна? При леля си? В Папуа Нова Гвинея?

Майтап ти е на теб, загрижено ще изкоментират тук ваксинираните, ама дори и те в крайна сметка ще трябва да признаят, че в свят с такъв обем от натурална лошотия, коронавирусът, няма как да те плаши. Щото аз отдавна съм приел, че живея в една изключително конкурентна среда. От мега малоумници.

Банкя, Канада, Македония, Гърмен, Лондон, абе, евриуер, малоумници. Чутовна конкуренция ви казвам – свободен пазар, какво да правиш?! Неква шаврантия с име Джорджина казала, че най-обичала лукса на село – да си лежи в леглото и да дъвче чоризо…. Лукса, бате! На село! Джорджина. С чоризо. Е, тва ако не е конкурентна среда, здраве му кажи!

От друга страна, Киро може да бъде обвинен във всичко, но не и в това, че свали високото ниво заложено преди това от Борисов. Баце си имаше клонинга Влади, Киро пък си има Лорел. Син на Лореал – древен френски бог на мазните къдрици и шампоаните средна ръка. Аз, например, що не отидох да уча в Харвард, според вас? Щото си тъп, ще отговорят бързо приятелите ми, ама дори и те няма да са напълно прави. Не отидох, защото не харесвам пластмаса, но и сурово свинско не харесвам, затова не учих в Банкя.

Или по-накратко. Видимо е, че трябват промени. Ама откъде да ги купим тези промени? Като на селския пазар продават само чоризо. Да махнем Гешев и да сложим на негово място Милена, а? Не знам… Сигурно ли сте, че няма да стане по-кофти?

Не знам, не знам… Дано американците нападнат Канада, та да я питам аз тогава Деса Атанасова, хокей по прашки играе ли?

Сложна работа. И много конкурентна среда, бате. Затова спрях да чета новини. За да не си стимулирам прекалено много акъла си. И един ден да не се събудя, и аз културен, като колежанина Атанасов, и аз умен като Лъчо Мозъка.

Има моменти, в които съм сигурен, че част от историята ми принадлежи. Ненормалник, ще кажете вие. Може би. Но нима не виждате, че върху идеята отново се възкачиха наглеци?

Пяна, бате. Отново пяна покрива хоризонта.

Васил Петев

Коментари 6 за
“ИСКАМ ДА СИ ПРИБЕРА БСП ОБРАТНО. ВКЪЩИ. АЗ СЪМ ВСЕКИ ДРУГ, НО НЕ И ОНАГЛЯЛАТА НИНОВА. НИМА НЕ ВИЖДАТЕ, ЧЕ ВЪРХУ ИДЕЯТА ОТНОВО СЕ ВЪЗКАЧИХА НАГЛЕЦИ?!”

 1. В средата на 80-те любовницата Калинка от новия бардак , толкова се самозабравя, че си позволява да отправя критики по адрес на своя благодетел. Фустева е свалена от поста вицепремиер и е назначена за министър на културата. Пост, който, изобщо не може да се сравнява с досегашните. Времето през което Фустева е е министър ,културните дейци определят като едни от най – реакционните. Новият Остап Бендер няма никаква представа от култура, изкуство, история, български език, и география, но въпреки това налага жестока цензура върху повечето театрални представления и издадени книги. За старата комунистка всичко западно е лошо и гнило. Тя без да се замисли забранява концертите на “ Бийтълс“ и “ Ролинг Стоунс“ , които искат да изнесат в страната. Докато идва един слънчев ден в бъдещето, когато недвусмислен и е показано , че ще бъде свалена от постовете които заема. Издигната от своя благодетел до върха на комунистическия Олимп е изхвърлена и върната отново на земята.

 2. Съюза на българските червени педалчета, гей лобист социалист/хомосексуалист, траверс с перука ,демек е влюбен в Деси Атанасова, но нали е с нетрадиционна сексуална ориентация и му бухат хуища отзад ,само си чеше езика.
  Я надуй педи кавала и когато правиш бибитки гълтай , не плюй.
  Дълбоко гърло имат червените куртизанки, поемат го като комсомолско поръчение.

 3. Комедия на абсурда, от която ти се доплаква. Това е положението.
  (Споко, никакъв рев! Ще продължим да го играем брутални гьонсурати. Нали така, Бачо?)

  1. Да,така е !
   Дулсинея курва злезе,а Рицарят на Печалния Образ е с памперси.

 4. Всичко е вярно но народа сега е активен и буден както никога до сега,
  разбира се това са моите наблюдения но мисля че не греша.
  Щом се отървахме за сега от Борисов тези нови малоумници ще бъдат изметени много скоро.Някои правят прогноза до пролетта но… не ми се вярва народа да има търпение по-ве4е с такива продажни некадърници,които нищо не вършат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *