« Върни се назад Публикувано на 10.04.2023 / 10:11

ИСКАМ ДА БЪДА ВКЛЮЧЕНА В „ЗАГОВОР СРЕЩУ ДЪРЖАВАТА НА РАДЕВ, „ЗЛАТНИЯ“ И „ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“! НЕЗАБАВНО! ДА МЕ ОБЯВЯТ ЗА ИЗДИРВАНЕ, БЕЛКИМ ПРОКУРАТУРАТА СЕ СЪБУДИ! СЕГА! ВЕДНАГА!

Не съм дошъл, за да примиря истината с лъжата, мъдростта с глупостта, доброто със злото, правдата с насилието, скотообразното съществуване с човечността, невинността с разврата, Бога с мамона.

Не!

Донесох меч, за да разсека и отделя едното от другото, та да няма никакво смесване.”

С какво ще ги разсечеш, Господи?

С меча на истината, който е Божието Слово!

Из Евангелие от Матея

====

Предвид това, че Прокуратурата единствено се занимава със себе си и със „заговор срещу държавата“, когато единствено касае нея, за да я извадя и за да я събудя от нарцистичността и, искам да бъда включена в „заговор срещу държавата на Радев, „Златния“ и „пътя на копринката“!

Даже не включена, направо ръководител на ОПГ да ме ситуират!

Незабавно!

Да ме обявят за издирване!

Да ме арестуват!

Сега!

Веднага!

Белким Прокуратурата, служби, МВР-та и всякакви правораздавателни лайнета, се събудят и ПРОВИДЯТ, което и кьоравите вече у нас са видели, че държавата е в плен на едни нагли, крадливи, арогантни, корумпирани селяндури, които в продължение на третата година щавят, рекетират, кадруват користно и печалбарски, и пълнят чували с кинти „по пътя на копринката“!

Белким Прокуратурата, служби, МВР-та и всякакви правораздавателни лайнета, си отворят нарцистичните затворени очи и уши, и да започнат да се занимават С КОРУПЦИЯТА ПО НАЙ-ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ НА ВЛАСТТА!

Да, аз искам да направя „заговор срещу държавата на Радев, „Златния“ и „пътя на копринката“!

И го правя!

И искам, вие, нарцистични плашипутартници, които се занимавате единствено със себе си и с това, което ви нареждат от американското посолство, да започнете да разследвате моя „заговор срещу държавата“!

Белким се сетите, че докато се плюнчите с нарцистичните си вопли кой ви „поръчвал“ или „убивал“, наглите корумпирани селяндури от „пътя на копринката“ крадат с гъзовете си! И са оплетени като свински черва – от Боко до …Радев, през когото се сетите от „славните“ „герои“ на прехода!

Тая работа с „разговори“ няма да стане!

Както рече един великолепен герой от още по-великолепен филм: „Ако всичко се решаваше с разговори, кой щеше да бъде днес царя на животните на мястото на лъва? Папагалът.“

Хайде, бакалъм.

Направете ме „защитен свидетел“, нам си къв свидетел, каквито ги майсторите на килограм, да видим ще ви стисне ли да си отворите очите за ТОТАЛНАТА КОРУПЦИЯ, КОЯТО СЕ ВИХРИ ПОД ПАТРОНАЖА НА РУМЕН РАДЕВ С КОНСИЛИЕРИ „ЗЛАТНИЯ“ И „ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“!

Щото това ако не е „заговор срещу държавата“, аз съм … Пабло Ескобар!

Веселина Томова

«