« Върни се назад Публикувано на 13.01.2021 / 9:39

ИСКАМЕ ДЕМОКРАЦИЯ, ПОЛУЧАВАМЕ ОТ ВАС БОЙКО. НАЛИ? ДА СИ НАЕМЕН РАБОТНИК НА МАФИЯТА, НЕ Е КАТО ДА ВОДИШ ВОЙНА С НЕЯ

ХРИСТО, КАК СЕ СТРАХУВАШ ДА ПРОИЗНЕСЕШ ИМЕТО НА БОРИСОВ! СПИХНАХТЕ ПРОТЕСТИТЕ, ЗАЩОТО ПОЛИТИЧЕСКОТО БЪДЕЩЕ НА ВСЕКИ ОТ КАНДИДАТ – ДЕПУТАТИТЕ СЕ ИЗЯСНИ. ПАК ПРАВИТЕ УСЛУГА НА БОРИСОВ. ЗНАЕТЕ ГО, НАЛИ?

https://afera.bg/%d1%85%d1%80%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%be-%d0%ba%d0%b0%d0%ba-%d1%81%d0%b5-%d1%81%d1%82%d1%80%d0%b0%d1%85%d1%83%d0%b2%d0%b0%d1%88-%d0%b4%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b8%d0%b7%d0%bd%d0%b5%d1%81%d0%b5%d1%88/

….

До бесните членове на партия „Да, България“.

Агресията от някои членове на „Да, България“ спрямо мен преминава в лична война, вместо да ме почитат, обичат и уважават като цар и бог! Защо така, бе, другари и другарки?

Демокрацията, уважаеми, не е задължение да мълчим, а право да говорим. Събудете се. Не разбирате ли, че сте превърнали партията си мащеха в оазис за постни души, които имат претенция и признавам силно развито въображение, но са далеч от истинския си образ. Именно този събирателен образ беше ползван като политически памперс от един първичен престъпник, при това не от най-интелигентните които познавам. И след като всеки гражданин знае и вижда, че си евтина стока, много вероятно е да си точно такава!!!

Наричате ме „ченге“, а това е доказателството, че освен евтини сте и пълни примати. Нищо не разбирате от ченгета, десари и прочее празни за вас идентификации. Вярно е, че опитвате да си вдигате цената с много усилия, но сами виждате, че не успявате вече цели две десетилетия. Да си наемен работник на мафията, не е като да водиш война с нея. Това са много различни същности и вие сте първата. Аз, втората.

Имате тежък проблем и се опитвам да помогна. Вярно е, че начина е специфичен, нетрадиционен, ортогонален. Зная, че си падате по клишета и замеряте с популизъм всеки и всичко, именно защото бягате от тези неща, а те ви преследват. Тъжна е съдбата на смачкания дух, но повярвайте ми, решението не е партията-църква. Не ги разбирате тези работи вие. Сложни са.

Борисов излезе далеч по-умен и красив от вас, защото поне инстинктите му помогнаха да знае пред кого трябва да замълчи, от кого да се учи и кого да слуша. Затова успява! Вие слушате само вътрешните си гласове, които ви измъчват и нашепват вашата непригодност да се изправите на крака. Позите ги знаем всички и макар, че понякога ги ползваме по предназначение, те нямат съществен принос за Вселената.

Искаме демокрация, получаваме от вас Бойко. Нали?

Николай Марков

«