« Върни се назад Публикувано на 06.11.2017 / 20:05

ИНТЕРВЮТО НА ВЕСЕЛИНА ТОМОВА ПРЕД САШО ДИКОВ РАЗБИ КЛАСАЦИЯТА ПО ГЛЕДАНИЯ! САМО ЗА 24 ЧАСА – 10 677 ПОКАЗВАНИЯ В YUOTUBE КАНАЛА НА BIT!

веселина томоваСлед снощното участие на журналистката Веселина Томова в предаването на Сашо Диков по bit телевизия:

ГЛЕДАЙТЕ СМАЗВАЩО ИНТЕРВЮ НА ВЕСЕЛИНА ТОМОВА ПРЕД САШО ДИКОВ, КАТО АВТОМАТИЧЕН ОТКОС: ТОТАЛНА КОРУПЦИЯ! СТРАШНО Е, ЧЕ ОПРЯХМЕ ДО СРЕТЕН ЙОСИЧ И ДО НЯКОЙ СЪРЦАТ, КОЙТО ДА НАПРАВИ „МЕЧ“ И ДА ГИ ПОЧНЕ С КАРТЕЧНИЦИТЕ ВСИЧКИТЕ!

само за 30 часа след излъчването предаването, интервюто има 10677 показвания в Youtube страницата на bit телевизия, което разбива всички останали участия и предавания, качени на канала на bit телевизия.

30 часа след интервюто, в „набиращи популярност“ в Youtube интервюто е на 35 място, като пред него са единствено музикални клипове и то е единствено като публицистика и журналистика.

Томова получи и огромен брой поздравления в социалните мрежи от всички онези, които са гледали пряко интервюто по bit телевизия.

Не го казваме като фукня, нито като хвалба, предизвикана от суета, оперирани сме от подобни щения. Отбелязваме факта, защото е ЛАКМУС – КАТЕГОРИЧЕН ЛАКМУС – ЗА КАКВО СА ЗАЖАДНЕЛИ ХОРАТА. ЗА БРУТАЛНАТА ИСТИНА, ИЗРЕЧЕНА БЕЗ ФИНТИФЛЮШКИ И БЕЗ НИКАКВА /АВТО/ЦЕНЗУРА.

Afera.bg

«