« Върни се назад Публикувано на 12.07.2021 / 12:55

„ИМА ТАКЪВ НАРОД“ ПРЕДЛОЖИХА „НЯМА ТАКОВА ПРАВИТЕЛСТВО“. НЯМА ТАКЪВ ПАЛЯЧО! ТОВА, КОЕТО СЕ РАЗИГРАВА Е ЦИРК. ХЕРО МУСТАФА ТОЛКОВА БЪРЗА С КАБИНЕТА, ЧЕ НЕ ИЗЧАКА ДА ВИДИ КОЙ ЩЕ Е ПЪРВИ ВСЕ ПАК

Георги Дренчев:

– Слави предложи правителство

– те и от БГмама предлагат лечение…

Утре в 11 ч. Слави Трифонов ще обяви състава на националния ни отбор по футбол.

Славчо, здравей и довиждане! ‘има такъв народ’ предложиха ‘няма такова правителство’.

Аз може и да не съм прав, ама кабинет на 7/8- ми без семейство Паси, не го признавам.

Милен и Георги Велчеви сменят Кирил и Георги Домусчиеви.

г-жа Качакова остава ли търговско аташе в Лос Анджелис, или се връща за некоя по- престижна службица

преатели, а парламентарен контрол ще се провежда на дивана в шолото с препитване от сценаристите.

‘седем осем и ще си литнала’ е новата астронафтско- комбайнерска

Не знам защо, не поканят Бойко Борисов за главен секретар!

Виолета Савчовска:

Май пак ще се излиза на площада…

Явор Дачков:

Слави Трифонов. Няма такъв палячо! Това, което разиграва е цирк. Няма нищо сериозно тук. Ще бъде много забавно, ако ГЕРБ подкрепят с всичките си депутати цирка на Слави Трифонов, за да стане сеирът пълен.

Херо Мустафа толкова бърза с кабинета, че не изчака да види кой ще е първи все пак:)

Зад новите министри на Слави прозира ДПС и Пеевски от ендесеварския им период:) Ще е интересно дали ДБ ще подкрепят това правителство. Сигурно ще получат такива инструкции от американското посолство, но виждам, че определено не са доволни. Без тях няма да стане. Очевидно е, че БСП няма да гласуват за него. Разбира се стои и екстравагантния вариант да получи подкрепа от ГЕРБ с колкото депутати е необходимо. Интересно ще е. А през зимата ще е още по-интересно:)

Николай Бареков:

Всичко лъсна. Праща астронавти от Северна Македония в Космоса вместо в ЕС?! Не познавате депутатите му, сега не познавате астронавтите и министрите му с изключение на тези от НДСВ. Превръща управлението в „Шоуто на Слави“ – вместо с кючеци ще е с диско, соул и чилаут малко на английски. Ще е по-професионално от това на Боци и ще е много смях от сутрин до вечер. Оперативките ще са в Сарая, от време на време на живо по 7/8 в петък вечер преди „Вечерта на Северозапада“ с Годжи и Гъмзата. Краят си го знаете….(лично на мен Киро Харварда и Асен Всилев ще ми липсват, ама те не са балами). Само Лидия Шулева що я няма? КОЙ и КАК ги е събрал бъдещите министри от „Шоуто на Слави“ е най-важният въпрос, всъщност.

Само пълни глупаци могат да повярват на фантасмагориите на Учиндолския мъдрец. С тази циркова трупа бивши юпита и царисти Слави бяга от отговорност да търси подкрепа в парламента и общо-взето закрива ИТН и се връща в Шоуто си. Дадохте му само 60 депутата, Бойко пак го би, обиден е. Остава си на дивана вкъщи на хлад с айфончето и котарака Тошко.

Десислава Ризова:

Новият кабинет ще е Америка за България ?

Елена Банова:

Българи,

Иде ви, иде!

Новият литъл Пинокио Никито Василев…Оня приватизатор по „царско“ време, който продаде БТК на ПЕТ ПЪТИ по-ниска цена, отколкото в съседна Сърбия…Продаде на безценица и всичките ни ЕРП-та…И взе, че здраво се позамогна!!!

Може и да е посвършил вече париците, та сега се приготвя да става премиер, за да се позамогне пак…

Най-вероятно примамката са  големите кредити, които ще ни дава ЕС…

И още чудесии, изброени от Славчо Учиндолски – по негови познания и негови критерии…

Цяло правителство най-вече на идващи от САЩ и от…царя!!!!

В България е живяла само кандидатката за „културен“ министър, свързана със сапунките от ТВ – риалити и Радулов, бъдещ вътрешен министър…

С Никито Василев стават поне трима, живеещи в България…

Най-забележителното бъдещо дело на Славчо Учиндолски – приватизиране на Българска банка за развитие!

Петър Волгин:

Този проектокабинет е съставен с ясното съзнание, че няма да мине. Тези кандидат-министри никога няма да станат министри. Така че нищо чудно да имаме нови парламентарни избори съвсем скоро.

Мария Пиргова:

Слави предлага правителство, което е неизбираемо. Това е поредното бягство от отговорност. Ултранекомпетентно, с безумен либерал за министър-председател.

Несериозно и нахално, с омраза към всичко българско.

Албена Ангелова:

Мдаа, Имаме си НДСВ от Алиекспрес.Новите юпита на ДС плюс няколко от старите. Всеки българин космонавт.  Кататонен ступор. Приключихме с оптимизма.И вместо от джипа ще командваме от дивана. Някой да спре ауто кюто.

Народе?????

Соня Мутафчийска:

Слави не обяви правителство. Обяви кончината на българския народ.

Откровено и цинично.

afera.bg

 

 

 

«