« Върни се назад Публикувано на 11.02.2021 / 9:51

„ИМА ТАКЪВ НАРОД“ – В „ДУПКАТА“ С АВЕРА НА ГЕРБ ПОРТНИХ

В редакцията на АФЕРА се получи следното писмо:

Уважаема Веселина Томова,

Следя сайта Ви с интерес и искам да споделя разочарованието си от проведеното във вторник, 09.02.2021 г., събрание на партия “ИМА ТАКЪВ НАРОД” във Варна, на която съм редовен член.

В понеделник получих обаждане, че на следващия ден от 18:30 часа ще се проведе събрание на партията в залата на читалище “Просвета”, кв. Аспарухово. Когато отидох там се оказа, че домакин ще бъде небезизвестния Александър Арамов, който през цялото време се разпореждаше относно организацията на събранието.

Към 18:30 часа Арамов ни прикани да влизаме в залата, като на входа ни каза, че трябва да се регистрираме за събранието и ни подаде някакви формуляри за попълване, които в последствие се оказаха декларации за регистрация на застъпници, а не за участие в събранието.

В залата пуснаха около 30-40 човека, като останалите членовете трябваше да чакат отвън. Със закъснение се появи Александър Тодоров – Дупката, след което събранието започна. Тодоров прочете дневния ред и поясни, че сме се събрали да номинираме кандидати от местната структура, които да участват в листите за народни представители на предстоящите парламентарни избори. Той направи кратък увод за това, че ще са нужни застъпници на изборите, след което даде старт на номинациите с името на Слави Трифонов за водач на листата за Варна. Членовете започнаха да правят своите номинации за кандидати, сред които за съжаление попадна и Александър Тодоров.

По едно време в залата влезе Марин Велчев, седна на масата до Александър Тодоров, който го представи на присъстващите, като координатор на партията за гр. Варна.

Номинациите продължиха, като Калин Велчев не пропусна да номинира брат си Марин Велчев, изтъквайки че е председател на Регионална колегия – Варна на Камарата на архитектите в България. Марин Велчев от своя страна номинира Иван Иванов – Хаваеца, който на въпрос за политическото му минало с гордост отговори, че е бил член и общински съветник от СДС. Александър Арамов не пропусна да номинира жена си Виктория Викторова, след което ни прикани да излезем от залата, за да влязат останалите членове, които чакаха отвън.

В последствие останахме неприятно изненадани, когато разбрахме, че докато ние сме били навън е имало гласуване за избор на общински секретар на партията по предложение на Александър Тодоров извън дневния ред.

Наред с лошата организация на събранието, повечето членове останахме силно разочаровани от някои номинации на стари познайници, но след като Александър Тодоров е регионален координатор изненадите явно тепърва предстоят.“

АФЕРА вече писа с удивление как „Има такъв народ“ е заложила на лицето Александър Тодоров във Варна, известно като „Дупката“, покрай директорствуването си в „Търговски дом“ АД, така наречената „варненска Дупка“ от времето, в което раздаваше бараки, павилиони и стъпваше „търговски“.

С още по-голямо удивление от полученото писмо разбираме, че „Има такъв народ“ във Варна е приютила и лицето Александър Арамов, известен преди време като близък авер на ГЕРБ кмета Иван Портних, който след поредица от публикации в АФЕРА се принуди да се отстрани от Арамов и от общите им „бели пътеки“ осеяни с „весели линии“.

После Александър Арамов акостира в близката до партия ГЕРБ партия „Отечество“, водена от известните Цанко и Радо, изключително близки пък до бившия ГЕРБ кмет Кирил Йорданов, прогонен от Варна и принуден да подаде оставка след масовите протести през 2013 година.

Александър Арамов поведе и лична война с АФЕРА и Веселина Томова, тръгвайки да я съди заради тези две публикувани статии:

ВАРНА ОСЪМНА ОБЛЕПЕНА С ПЛАКАТИ: „КОКАИНОВИЯТ КРАЛ ПРИДОБИВАЩ ОБЩИНСКИ ИМОТИ И ОРГАНИЗАТОР НА ФАЛШИВИ ПРОТЕСТИ!!!“

https://afera.bg/%D0%B2%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%B0-%D0%BE%D1%81%D1%8A%D0%BC%D0%BD%D0%B0-%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%BF%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D1%81-%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B8-%D0%BA%D0%BE%D0%BA/

МВР, КАКВО ПРАВИ ШЕФ НА КРИМИНАЛНА С ЛИЦЕ, КОЕТО УМИШЛЕНО НЕ СЕ ПРОВЕРЯВА ЗА КОКА? ЩЕ ПРОВЕРИ ЛИ ОХРАНЕНОТО ЧЕНГЕ КАК СЕ ПРИДОБИВА ОБЩИНСКИ ИМОТ, ЩОТО СИ АВЕР НА ГЕРБ КМЕТА?

https://afera.bg/%D0%BC%D0%B2%D1%80-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8-%D1%88%D0%B5%D1%84-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B0-%D1%81-%D0%BB%D0%B8%D1%86.html/

И загуби печално и окончателно делото, като му се наложи да плати и разноските на АФЕРА и Веселина Томова.

ОКОНЧАТЕЛНО! СЪДЪТ ОПРАВДА ВЕСЕЛИНА ТОМОВА И „АФЕРА“ ПО ДЕЛОТО, ЗАВЕДЕНО ОТ АВЕРА НА КМЕТА ПОРТНИХ – АРАМОВ! ВАРНЕНСКИ ОКРЪЖЕН СЪД ПРАВИ НА ПУХ И ПРАХ И МЛАДШИ АДВОКАТ ЕМИЛ МИХАЙЛОВ!

https://afera.bg/%d0%be%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%87%d0%b0%d1%82%d0%b5%d0%bb%d0%bd%d0%be-%d1%81%d1%8a%d0%b4%d1%8a%d1%82-%d0%be%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b2%d0%b4%d0%b0-%d0%b2%d0%b5%d1%81%d0%b5%d0%bb%d0%b8%d0%bd%d0%b0-%d1%82/

Веднага след това същото лице подаде мерзавски пасквил срещу Веселина Томова и сайта АФЕРА, наречен „сигнал“, до главния прокурор и до НАП, заради който Веселина Томова бе проверявана, заедно с фирмата и, като физическо лице, за отминали 6 години.

Проверката не показа никакви нарушения извършени от Томова и от „АФЕРА“.

Днес Алесандър Арамов се е набутал в „Има такъв народ“ и номинира жена си за депутат.

Да си го носят на рамо от „Има такъв народ“! И да им имаме „новите лица“.

После да не се чудят защо хората имат съмнения, че са режисирана патерица на ГЕРБ.

Веселина Томова

 

 

 

 

«