Публикувано на 15.09.2021 / 8:27

ИМА СЕРИОЗНО ОСНОВАНИЕ ДА СЕ ОБСЛЕДВА КАКВО ВЛИЯНИЕ ИМАТ ВАКСИНИТЕ ВЪРХУ БРОЯ НА ЗАБОЛЕЛИ И ПОЧИНАЛИ!

На графиките виждате какъв е процентът ваксинирани с 1 и 2 дози, както и новорегистрираните и смъртните случаи в Швеция, Израел*, САЩ*, Гърция* и България.

Мина достатъчно време и се натрупаха достатъчно данни и има сериозно основание да се обследва какво влияние имат ваксините, преболедуването, мерките, както и други фактори върху броя заболели и починали.

*Израел, САЩ и Гърция започнаха прилагането и на 3-та „подсилваща“ доза.

Антония Първанова

Коментари 22 за
“ИМА СЕРИОЗНО ОСНОВАНИЕ ДА СЕ ОБСЛЕДВА КАКВО ВЛИЯНИЕ ИМАТ ВАКСИНИТЕ ВЪРХУ БРОЯ НА ЗАБОЛЕЛИ И ПОЧИНАЛИ!”

 1. В световен мащаб има над десет публикации в реномирани и реферирани научни списания, че и в 4-те ваксини се съдържа токсичния графен оксид.
  Има подаден сигнал до Прокуратурата.
  https://novinite-dnes.eu/68469-2/

 2. Ваксините и маските са за плебса. Има едно кратко видео от рождения ден на Обама. Елитът без маски, слугите маскирани.

 3. Big Pharma (Голямата Фармация) и масовите медии са собственост на две фирми за управление на активи – BlackRock (Черната Скала) и Vanguard (Авангард).
  Фармацевтичните компании създадоха и COVID-19.Всички те досега са застрашавали, а не са лекували общественото здраве. Масовите медии са съучастници в разпространението на тяхната престъпна пропаганда и фалшив разказ, който заблуждава обществеността и захранва страха с огромни лъжи.BlackRock и Vanguard са основните собственици на Time Warner, Comcast, Disney и News Corp, четири от шестте медийни компании, които контролират над 90% от американския медиен пазар.
  BlackRock и Vanguard образуват таен монопол, който притежава почти всичко за което се сетите. Общо те притежават 1600 американски фирми.
  Когато се добави и третият по големина глобален собственик – State Street, тяхната комбинирана собственост обхваща близо 90% от всички фирми на S&P 500.
  Vanguard е най-големият акционер на BlackRock, към март 2021 г. Самият Vanguard от друга страна, има „уникална“ корпоративна структура, която затруднява разшифроване на собствеността му. Той е собственост на различните му фондове, които от своя страна са собственост на акционерите. Освен тези акционери, той няма външни инвеститори и не се търгува публично.Елитът, който притежава Vanguard, не обича да бъде в светлината на прожекторите, но не може да се скрие съвсем. Докладите на Oxfam и Bloomberg показват, че 1% от хората в света заедно притежава повече пари от останалите 99%.
  Още по-лошо, Oxfam казва, че 82% от всички спечелени пари през 2017 г. са отишли за тези 1%.Силата на тези две компании е извън нормалното въображение. Те не само притежават голяма част от акциите на почти всички големи компании, но и акциите на инвеститорите в тези компании. Това им дава тотален глобален монопол, който си го нарекоха „глобализиране“.
  В Pfizer собствеността е обърната, като Vanguard е най-големият инвеститор, а BlackRock – вторият голям акционер. Имайте предвид, че съотношението на собственост – акции може да се променя по всяко време, тъй като компаниите купуват и продават редовно. Изводът е, че BlackRock и Vanguard, поотделно и комбинирано, притежават достатъчно акции във всеки един момент, за които можем да кажем, че лесно контролират както Big Pharma, така и централизираните медии.
  Що се отнася до The New York Times, към май 2021 г. BlackRock е вторият по големина акционер със 7,43% от общите акции, веднага след The Vanguard Group, която притежава най-голямата част (8,11%).
  В допълнение към The New York Times, Vanguard и BlackRock са и първите два собственика на Time Warner, Comcast, Disney и News Corp, четири от шестте медийни компании, които контролират над 90% от медийния пазар в САЩ.
  Излишно е да казвамe, че ако имате контрол над толкова много медии и новини, можете да контролирате цели нации чрез организирана и централизирана пропаганда, прикрита като журналистика.

  Красимир Иванджийски
  „Строго секретно“

  1. Какво общо имат New York Times и повечето други „основни медии“ с Big Pharma?

   Отговор: Те са до голяма степен собственост на BlackRock и Vanguard Group, двете най-големи фирми за управление на активи в света.

   Акциите на най-големите корпорации в света са собственост на същите институционални инвеститори. Всички те се притежават един друг.
   Това означава, че „конкурентните“ марки, като Coke и Pepsi, изобщо не са конкуренти, тъй като техните акции са собственост на абсолютно същите инвестиционни компании, инвестиционни фондове, застрахователни компании, банки и в някои случаи и правителства.
   По-малките инвеститори са собственост на по-големите инвеститори. Те пък са собственост на още по-големи инвеститори.
   Видимият връх на тази пирамида са само две компании, чиито имена са BlackRock и Vanguard.
   Думата „авангард“ означава най-предната позиция в армия или флота, влизаща в битка. Това е подходящо описание на този глобален октопод, собственост на глобалистите, тласкащи ни към „голямото нулиране“, същността на което е прехвърлянето на богатството и собствеността от ръцете на мнозинството в ръцете на малцина.
   Защо това има значение? Има значение, защото фармацевтичните компании застрашават, а не оптимизират общественото здраве и масовите медии са съучастници в разпространението на тяхната пропаганда и фалшив престъпен разказ.
   За да имаме някакъв шанс да се справим с тази ситуация, трябва да разберем кои са централните играчи.
   Както беше отбелязано в доклада на Global Justice Now през декември 2020 г. „Ужасната история на голямата фармация“, „ние просто не можем да позволим на фармацевтичните компании, които имат дългогодишен опит да дават приоритет на корпоративната печалба пред здравето на хората“ – да продължат да диктуват отговорите на COVID-19.
   В него те преглеждат срамната история на първите седем фармацевтични компании в света, които сега разработват и произвеждат лекарства и генни „ваксини“ срещу COVID-19, докато масовите медии помогнат да се потисне информацията за лесно достъпните по-стари лекарства, които имат доказано по-висока ефикасност срещу инфекцията.
   Ако главата вече ви боли, не сте само вие. Трудно е да се опишат кръговете преплетени отношения. Светът на корпоративната собственост е лабиринт, където всеки притежава всеки и всичко е прикрито.
   Ключовото послание обаче е, че две компании се открояват над всички останали. И това са BlackRock и Vanguard. Заедно те образуват скрит монопол върху глобалните активи и чрез влиянието си върху централизираните медии имат силата да манипулират и контролират голяма част от световната икономика и събития, и как светът да гледа на всичко това.
   Като се има предвид, че BlackRock през 2018 г. обяви, че има „социални очаквания“ от компаниите, в които инвестира, не може да не се види ролята му на център в Great Reset – голямото нулиране, и неговия дневен ред за инклузивен капитализъм.
   Не е трудно да се види как BlackRock/Vanguard и техните глобални собственици измислиха Great Reset, така наречената „зелена революция“, като двете са част от една и съща схема за глобална кражба на богатството.
   Това твърдение е още по-ясно, след като се разбере, че влиянието на този дует не се ограничава до Big Pharma и до медиите. Важното е, че BlackRock работи в тясно сътрудничество с централните банки по света, включително с Федералния резерв на САЩ /който е частно предприятие, а не федерално/.
   BlackRock/Vanguard също притежават акциите на дълъг списък от други компании, включително Microsoft, Apple, Amazon, Facebook и Alphabet Inc. Тези три фирми притежават „корпоративна Америка“.
   В този пъзел виждаме елементи от Голямото нулиране, Програма 2030, Новия световен ред, ООН, Световния икономически форум и т.н.
   За да постигне това, ООН иска данъците от западните страни да бъдат разделени между мега-корпорациите на елита, за да създадат „чисто ново общество“. За този проект имаме нужда от „световно правителство“.
   Основата на всичко това е „сърцето“, към което ще текат всички световни потоци от глобалното богатство, BlackRock и Vanguard.

 4. Още едно подкрепящо доказателство за горния материал, а има толкова много. „Смъртоносните плодове на ваксинацията – откровения на Министерството на здравеопазването на Великобритания“- Поглед

 5. Le pathologiste en chef allemand sonne l’alarme sur les blessures mortelles causées par le vaccin Covid : « Le vaccin est la cause de la mort dans 30 à 40 % des autopsies de personnes récemment vaccinées »

  1. Германският главен патолог тревожи за фатални наранявания, причинени от ваксината Covid: „Ваксината е причина за смъртта в 30-40% от аутопсиите на наскоро ваксинирани хора“

 6. Какво е общото между БЪЛГАРИТЕ, ЕВРЕИТЕ, ВАКСИНИТЕ и курво-мунистическите власт-ползващи измети – национал-СОЦИАЛИСТИТЕ (хитлерските копелета) и интернационал-Социалистите (червената сган на сталинските комунистически масови убийци, масово разпространени у нас ) ?

  БРАТЯ И СЕСТРИ, извън съвкупността на нашата курво-мунистическа червено-кафява власт-ползваща сган, нека тази сган и западно-европейските им присъдружни бандити на червените и кафявите крадци – комунисти, мъжелобци, педерали, блудници, съдийки-минетчийки, курволожки, депутатки и прочие сволоч, си затвори курвоидно-минетчийски усти и да престане да ни изнудва, заплашва, тероризира и обижда, ЧЕ СМЕ БИЛИ НАЙ-ПРОСТИТЕ В ЕВРОПА, ЗАЩОТО НЕ СМЕ БИЛИ ИСКАЛИ ДА СЕ БОЦКАМЕ С КРИМИНАЛНИТЕ ИМ ВАКСИНИ .

  Ало , измет долнопробна, ами то така, по същия начин и вашите червени и кафяви ГЛАВАТАРИ навремето са казвали, че трябва да бъде избит ЦЯЛ един или друг народ, защото бил прост, крадлив и пр..

  Ало, измет долнопробна, и тогава цялото западно-европейско стадо и всичките руски роби Сталину, СА ПЕЕЛИ В ЕДИН ГЛАС, ЧЕ ТОВА БИЛО ПРАВИЛНО,

  • че за Хитлеру, за Сталину, ЗА РОДИНУ КОМУНИЗМУ, ТРЯБВА ДА СЕ ИЗБИЯТ ЦЕЛИ НАРОДИ ,

  • че който не бил съгласен с избиването им бил глупав, прост и самият той трябва да бъде убит, като враг Хитлеру и Сталину, двамата бандити нападнали варварски Братска Свободна Полша и така разпалили съвместно Втората Световна война с цел избиването на десетки милиони, за да бъде освободено жизнено пространство за власт-ползващата измет .

  И КОЙ Е ЕДИНСТВЕНИЯТ НАРОД, КОЙТО СЕ Е ОПЪЛЧИЛ НА ТЕЗИ КОПЕЛЕТА ?

  Храбрият и умен български народ, който им е казал :

  Не, не сме съгласни с вас – червени и кафяви боклуци-комунисти, НИЕ не приемаме вашето крайно решение (вашата крайна ваксинация-ликвидация на евреите ) , ние няма да ви послушаме, нашите евреи ние няма да трепем, нито пък на вас ще ви ги дадем, вие да ги трепете !

  А защо не ръмжи това долно-пробно кафяво и червено западно-европейско стадо, по повод този наш чутовен подвиг, с който сме се опълчили на тези източни и западни диваци и варвари ?

  Те умните, красивите, крадливите, педеративните, овче-влюбените в националните си предатели – комунистически-страхливци, като нашия педерал Румен Радев са избили евреите си, ама ние не сме !

  Е, кой е простият, наглият, измамникът, убиецът ?

  КРАДЛИВАТА, ЧОВЕКО-МРАЗАЗЕЩАТА ВЛАСТ-ПОЛЗВАЩА ИЗМЕТ, ИЛИ ХРАБРИЯТ И НЕПОДЧИНЯВАЩИЯТ СЕ НА ТАЗИ ЧЕРВЕНО-КАФЯВА ИЗМЕТ БЪЛГАРСКИ НАРОД ?

  Не, ние не сме прости, ама проста, нагла и крадлива е продажническата власт-ползваща измет и ние казваме :

  „Дреме ни на сайдера, що го чинят в Западна и Източна Европа, и самите вие – техните слуги !

  ТИЯ ТАМ РОБИ СА СИ РОДЕНИ, РОБИ ЩЕ СИ УМРАТ !

  Каквото искате, това си забивайте в крадливите туловища , дано по-бързо се куртолишете с вродената си простотия , но ние казваме – НЕ !

  В собственото си унищожение и в унищожението на собствения си народ – няма да участуваме !”

  Измет долнопробна, не обвинявайте българския народ в простотия , защото вие сте тъпите партизански простаци, извергите, садистите, убийците, ПАРАЗИТНИТЕ БЕЗДЕЛНИЦИ, крадците и ликвидаторите на цели нации и народи, а не българският народ !

  Благодаря Ви, приятели и приятелки, че разпространявате Истината и Светлината в мрака, а власт-ползващата измет е бясна , защото :

  • първо, че не можа да прекара целия български народ с тези боцкала, и второ : че много от самите власт-ползващи бандити и бандитки се изпонабоцкаха и сега са бясни, че се само-прецакаха !

  „КОЙТО НОЖ, ВАДИ ОТ НОЖ ЩЕ МРЕ, КОЙТО иРНК ВАКСИНИ ВАДИ , ОТ ТЯХ ЩЕ МРЕ !”

  Ха, ха, измет долнопробна , няма по-смъртоносен капан от собствено-ръчно направения кур-капан !

  Ха сега, братя и сестри, като ние сега постоянно им казваме, че умирачката от самите им франкейнщански ваксини е един на 103, башка и осакатяването на още два пъти по толкова, като се видя, и че тези ваксини нямат и никакъв ефект и против Ковид 21 Делта, то те ще са в същото положение на страх и ужас, в което поставиха българския народ със заплахите и шантажите си с чувалите с трупове !

  „КОЙТО ГРОБ КОПАЕ ДРУГИМУ, САМ ПАДА В НЕГО !”

  Курво-мунистическата сган е специалист по чуждото гробо-копаене . ТЕ БЯХА ГРОБО-КОПАЧИТЕ НА КАПИТАЛИЗМА , АМА ПОСТОРЕНИЯТ ОТ ТЯХ КУРВО-МУНИЗЪМ ПАДНА В ТОЗИ ЧУЖД ГРОБ.

  ХА, ХА, ИЗМЕТ ПРОСТА ,ДОЛНОПРОБНА , НЯМА ПО-СМЪРТОНОСЕН КАПАН ОТ СОБСТВЕНО РЪЧНО НАПРАВЕНИЯ КУР-КАПАН !

  1. Девиза на Мосад
   На иврит -Ветшаат баарув йовал
   бейон тахбулаф
   йофоол еем
   …..,…………………………………………………………………………….Превод от иврит-ИЗЛЪЖИ/преметни обилно-многократно тия силните с предимства
   И знай че няма по щастлив народ/нация от твоята
   .…….….………..….…………………………………………………………=ЛЪЖАТА/преместването манипулацията са в основа на голямата измама КОВИД 19/на иврит КОВИД-ТЕЖКО , МАСИВНО нещо с тежки масивни последследствия/

   1. Браво на тебе ! И ние така трябва да направим – да преметнем по-силните от нас крадци !

  2. Не се уливай в злоба към комунистите бе братко , и те са българи, такива са и сегашните ни управници, но всички тези беди се раждат тъкмо в главите на капитала, световният капитал. Отвори си „Скандално“ и виж какво е писал проф. Васил Проданов. Мога да те засипя с такива материали от западната преса, освен ако не си абсолютно зомби, твърдо и непоправимо като комунист на разпит.. Виж и това пак в наша преса „Пълен списък на войните и интервенциите, осъществени от САЩ“

 7. Може да имаме много недостатъци като всички народи …но??? В българинът има по един Махатма Ганди!!! Колкото в повече нашите политици се вживяват на колонизатори този ДУХ ще расте!!! Нашата политическа върхушка има една силна страна-че е продажна …но и друга-слабата че са толкова тъпи да не скриват тази продажност!!! 16% ваксинирани -страхливците поели по пътя за Вечните Ловни Полета!!!

  1. ПО СЪЩИЯ НАЧИН, ПО КОЙТО ДЕЙСТВАТ иРНК ВАКСИНИТЕ, МОЖЕШ ДА ПРИНУДИШ ЧОВЕК, ДА СИ ПРОИЗВЕДЕ САМ , ЗА СОБСТВЕНОТО СИ УНИЩОЖЕНИЕ ЗМИЙСКА ОТРОВА В СОБСТВЕНИТЕ СИ КЛЕТКИ !
   ……………………………………………………………………………………
   Пое изметта точно към вечните ловни полета ! Точно така ! Обратен път няма !

  1. Ваксинацията на Камала Харис (Kamala Harris), вицепрезидент на САЩ – фалшиви инжекции за заблуда на населението https://pikabu.ru/story/feykvaktsinatsiya_ot_kamallyi_kharris_7931116
   Разглеждаме фалшивата Ваксинация на Камала Харис, някои са толкова глупави че една постановка не могат да направят да изглежда достоверно.
   В Латвия по телевизията имаше същия сюжет в която те показаха как председателят на Държавния имунизационен съвет Даце Завадска беше „поставена ваксината“ покрай рамото, да не говорим за размера на самата игла. https://svobodnoslovo.eu/%D0%B2%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%B0-%D1%85%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%81-%D1%84%D0%B0%D0%BB%D1%88%D0%B8%D0%B2%D0%B8/

   1. Мамицата им мошеническа, ами те са си такива – измамници !

 8. Щях да повярвам на статистиката , при условие обаче ,че 100% от починалите от ковид , са действително починали от ковид. Знаем че изчезнаха много болести ( като грип и др) от който чрез усложения а ла бронхопневмонии също се мре ..за съжаление ние не сме същества безсмъртни. Man is mortal.

  Ваксините са личен избор,кой както желае. ваксинациите не могат да бъдат условие за започване на работа, посещение на заведение, училиша и т.н

  Тъпотии от сорта : Ако не се ваксинирате БГ отива много на зле и в този дух …. извинете не минават !

  Българинът има опит с ваксинации, от дете го ваксинират , но в случая показва разум и сам се предпазва от медицински експеримент в световен мащаб, без отговорност на производителя .

  Ковид ще изчезне когато онези дето наливат пари в хистерията спрат да го правят. А защо го правят е друг въпрос, едва ли заради моето и вашето здраве.

 9. Тези графики бяха показани в западните медии и е добре, че ЕДИНСТВЕНО в. Афера си позволи да ги предостави на нашата публика. Хората трябва да знаят, щото ЗНАНИЕТО Е СИЛА И МОЩ. В този случай е и живот . Не знам дали от осведоменост или от безхаберие, но ние може би ще оцелеем по- добре от другите, досущ както е пророкувала Слава Севрюкова. Навлязохме в един много тъмен период от човешката история, резултат от нечовешката жажда за власт и за господство. Отиващата си американска империя ще завлече милиони човешки съдби, щото досегашните, не бяха достатъчни. Това се потвърждава и от предсказанията на баба Ванга. Не Америка, а Русия ще спаси света, иде реч за света, не за България .

 10. РАЗБИРАТ ЛИ ВАКСИНАТОРИТЕ, ЧЕ СА УБИЙЦИ?
  В Израел към 1 юли миналата 2020 г. са регистрирали 26 021 случая, 321 са починали, към 11 август са регистрирали 86 147 случая, а смъртните случаи – 622. Общо за периода от 1 юли до 11 август на 2020 г. в Израел се разболяха 60 126 души, починаха – 301 израелци.
  И сега, на 11 август 2021 г., има 910 569 случая, смъртните случаи – 6571, въпреки факта, че на 1 юли е имало 841 899 случая, а смъртните случаи – 6 430, общо за периода от 1 юли до 11 август, 2021 г. 68 670 се разболяха, починаха – 141 души. Ясно е, че умните евреи са престанали да приписват всички смъртни случаи на коронавируса, така че броят на техните смъртни случаи намалява, но остава въпросът – защо са направили ваксинация, ако след ваксинацията честотата на настинки с положителен PCR тест за коронавирус стана дори по -голяма, отколкото без ваксинация?
  Това въпрос ли е?

  1. Искам да похваля Българската Православна Църква. Макар да има доста неща, за които може да бъде критикувана, тя остава единствената, която не се предава пред коронабесието.
   За Ватикана няма смисъл да говорим. Там си е своеобразен Содом и Гомор. За Руската Православна Църква…Предполагам знаете, че вече се включи активно в ваксо-пропагандата. Дори имаше свидетелства за заплахи от изгонване на неваксинирани монаси и свещеници. Руснаците са страшно разочаровани…Гръцката църква уж беше против, уж имаше протестиращи срещу ваксинацията църковни служители, пък после взеха са казват, че до някои храмове има поставени пунктове и след литургията желаещите може да се „перфорират“ със „светата ваксина“. (Последното е моя интерпретация.) В Гърция църквата не е отделена от държавата, така че може да се очаква всичко.
   Това исках да отбележа, защото ми прави впечатление.

   1. Уф, извинявайте г-н Седможилищник, коментарът ми не е отговор към Вас!

   2. Най-умният биотехнолог №1 е българин и започна народа-защитното си дело за разобличението на изметта още лани на 13 април, далече далече, преди другите народи да се надигнат . А е и юрист и изобщо не му пука от боклуците !

    Тук : http://www.vsi4ko.net/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *