« Върни се назад Публикувано на 02.07.2022 / 11:26

ИМА НАДЕЖДА! СТИГА ДА ИМА МЕТААМФЕТАМИН. АЗ СЪМ ЖАНА Д’АРК НА ПРОМЯНАТА НА ПОЛА (ПП). ЩЕ ГОВОРЯ! С МОНОЛОЗИ НА ВАГИНАТА

05.52 Изгрев. The day after July morning. Нищо не очаквам, нямам приятели, нямам надежди, нямам трева. Аз съм най-щастливата жена на света. Отивам до тоалетна.

9:00 В тоалетната е самотно. Мирише. Сигурно е от азерския газ. Хранилището ми е пълно, но тръбата малка. Що ми трябваше да диверсифицирам бирата с мартини?!

9:10 Повярвал си чуждоплатен политически клакьор държи реч за националното предателство. Зъбите му ми се струват познати. Кажи куролация… Кире, ама, това ти ли си, бе?!

11:20 Асен Василев се опитва да се държи като мъж. За пръв път от 15 години (половин мой живот). Купил си е жартиери с червени чорапи. От скъпите. По 75 лв чифта.

12:00 Ултиматум. Строга, но справедлива господарка от чужда държава ми каза, че ако не отслабна ще ми вземе Киро. Лоша е Мустафа! Дано да й се запуши тръбата! Като не ходи на гинеколог…

12:01 Ултиматумът изтича. Слънцето още грее, ама от обратната страна на Луната. Киро е бременен. Ами ако детето е от Линда? Бясна съм! Ще изгоня всички цигани от Столипиново. В Киев.

12:30 Трибунка за електората от бъдещето. Има надежда! Стига да има метаамфетамин. Ще пиша на сестра ми да ми прати колет от Айова. По Еконт. Щото дедо има частен влак.

14:10 На вододел. Но нищо няма да деля! Because I am sexy е and I know it! Отивам да си епилирам. Мозъка.

Програма за бъдещето. 8 цели:

– да си сменя пола и да изненадам Киро #немеестрах

– да кажа истината на Асен за Наско. Асене, той е мъж!

– да подкрепя НАТО с изпращането на Нинова на фронта. Да поиска оставката на Путин.

– да свържа газовата връзка в Нова Загора с тръбата от Колумбия. Защото белото е по-важно от каузата!

15:45 Слънцето още грее. А война няма. Руснаците са нещастници. Не им вярвам. Аз съм македонка. От Харвард. И се занимавам с крипто. От Китай. Оххх нещастна съм бееее…

17:00 Мандат. Който е мой! Аз съм жена на всички в парламента. Жана Д’арк на промяната на пола (ПП) Ще говоря! С монолози на вагината.

19:05 Глътка въздух. И малко узо. Две линии амфетамин. Фас марихуана. Опаковка диазепам. Морков. Смути от смлени миди. Женско време! Някой да има дамска превръзка? Асене, провери в чантата си…

П.С. 1287 г. Филип Хубавия гони 70 албигойци от Сен Тропе. Краси Гергов си прави къща. Хубаво е. Бъдеще. Надежда. Real estate.

До утре! Бяло течение мое…

Васил Петев

«