« Върни се назад Публикувано на 23.01.2021 / 19:35

ИМА ЛИ ШАНС ПЪРВО ДА ОСВОБОДИМ БЪЛГАРИЯ ОТ ТОВА КРАДЛИВО КРЕЧЕТАЛО, А СЛЕД ТОВА ДА СЕ ЗАНИМАВАМЕ С ЧУЖДИТЕ ДИСИДЕНТИ! ВСИТЕ СТЕ НА ДУВАРА НА БОКО ТИКВАТА!

Има ли шанс първо да освободим България от това крадливо кречетало, а след това да се занимаваме с репресиите над чуждите дисиденти, благодаря!

Георги Дренчев

Бележка на Веселина Томова:  Алоууу, тъпи парчета ристьовци, гошовци и цветановци, ВСИТЕ СТЕ НА ДУВАРА НА БОКО ТИКВАТА, нищо, че се правите на негова „опозиция“! Всичката мара втасала у нас, тръгнали да протестират срещу Путин! Ама срещу Боко – йок. Единият от Дувара МУ – се крие зад Росенец и Гешев, другият – и той зад Гешев, а особената форма на главата го играе американски цирк – уж скаран с Тиквата. Това е едната „опозиционна“ „коалиция“. Другият „опозиционен“ тюрлю гювеч е под крилото на Шиши, ако още не ви е ясно, същия тюрлю говеч, който УМИШЛЕНО спря протестите и влезе в гащите на мая общата. Навални им е зора. Удобен зор, точно като за Боко, който им гледа сеира, за да си избере кого от тия пишман „опозиционери“ да вкара в парламента на изборите, за да му крепят ташаците след това!

 

«